קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] ליאור נרקיס בשיר חדש - "התהיי לי"
    על ידי YARlN בפורום מזרחית ודיכאון
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21-04-2011, 03:13
  2. [מידע] ליאור נרקיס בסינגל חדש וקצבי !!! ביום חמישי ה - 2.12 זה מגיע !!
    על ידי CRAISER בפורום מזרחית ודיכאון
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 04-12-2010, 16:45
  3. [פרסום] ליאור נרקיס - מתוקה (חדש)
    על ידי kondofoni בפורום מזרחית ודיכאון
    תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 23-07-2009, 13:01
  4. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 01-07-2009, 18:12
  5. [עידכון - סינגל חדש]ליאור נרקיס - מה תעשי
    על ידי Aviv בפורום מזרחית ודיכאון
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 07-12-2007, 21:27
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

[דיון+ידיעה]ליאור נרקיס באלבום חדש

משתמש אטרף האוואטר של קופיקו
    לייקים
    0
    נקודות
    448

ברירת מחדל [דיון+ידיעה]ליאור נרקיס באלבום חדש

ליאור נרקיס מוציא אלבום ראשון בתור מנהל האישי של עצמו, ומנדב עצות למעודה לקראת האירוויזיון
    בפעם הראשונה בקריירה מוציא ליאור נרקיס אלבום בהפקה פרטית, ללא המטרייה של יובל ניסני, מנהלו האישי מתחילת דרכו לפני 15 שנה, אז נחשב ל'ילד הפלא' של המוזיקה הים-תיכונית. בימים אלה יצא 'מה תעשי', השיר הראשון מהאלבום שבדרך, למילים של אלון צדוק (שמתאימות במיוחד לצעידה אל החופה בחתונה) ולחן של שמעון בוסקילה. באמצע ינואר צפוי סינגל נוסף, בו אחראי נרקיס ללחן, למילים של יוסי גיספן. האלבום השלם יראה אור במרץ.

בניגוד לסכסוכים מתוקשרים דוגמת אייל גולן ומנהלו האישי לשעבר ישי בן צור, או ריטה ורמי קליינשטיין מול חברת התקליטים הליקון, הפירוד בין נרקיס וניסני (עליו דווח לראשונה באתר MOOMA) נעשה ברוח טובה וללא תביעות כספיות הדדיות שטרם נפתרו. "זה לא שהיה קל", אומר נרקיס, "תמיד יש משהו לא נוח בפרידה מאדם שהיה חלק בלתי נפרד מחייך שנים רבות כל כך. חוץ מאלבום שהקלטתי בגיל 16 אני ויובל היינו כל הזמן יחד. היינו מדברים בטלפון 17 פעמים ביום. פתאום עוברים ימים שלמים בלי קשר וזה עדיין מוזר לי. נשארנו חברים טובים, ואני חייב לו המון תודה. למדתי ממנו יותר ממה שיכולתי לחלום לבקש. אם הגעתי למצב בו אני בשל כיום לפתוח משרד עצמאי, ולטפל בענייני בלי תיווך מנהל חיצוני, זה רק בזכות בית הספר של יובל ניסני".

אתה עדיין חושש מכישלון?
    "ברור. תמיד מפחידה אותי המחשבה שאעשה אלבום, אשקיע בו את מיטב האנרגיות, ובסוף אנשים לא יתחברו לזה. אין דרך לעקוף פחדים כאלה. מצד שני, אני לא יכול להתפשר כי אני פרפקציוניסט גם בלי שישבו לי על הגב. אני משקיע המון באלבום שבדרך, כלכלית ואמנותית. 'מה תעשי' זה שיר שהתאהבתי בו משמיעה ראשונה, אבל זו חוכמה קטנה מאד כשגאון כמו שמעון בוסקילה מלחין לך".
    באלבומו החדש של ליאור נרקיס, אותו מפיק מוזיקלית שי ראובני, תיכלל גם גרסה בצרפתית ל'תגידי', שיר מוקדם שלו. החלטה שאולי מרמזת על חלום קריירה בינלאומית שעדיין לא נגוז, חמש שנים אחרי שייצג את ישראל בתחרות אירוויזיון 2003 בריגה בירת לטביה, והגיע למקום ה-19 עם השיר 'מילים לאהבה'.

נראה לך שזמר מתחיל כמו בועז מעודה יכול להתמודד עם אתגר כזה?
    "הוא צריך לדעת איך להוציא את המיטב מהניסיון ולסנן את החלקים הרעים, כי אם לא מסיימים בעשירייה המובילה יש טעם רע בפה, אם אגיד אחרת אשקר. אני חושב שדווקא העובדה שבועז פחות מנוסה ממה שאני הייתי כשבחרו בי, ואין לו עדיין להיטים משלו, יכולה לעזור לו. אולי לחץ הציפיות עליו יהיה נמוך יותר. בכל מקרה, אם הוא ידאג לאסוף מספיק שירים טובים ולהקליט אלבום חזק שיפרוץ לו את הדרך, הקריירה שלו תשרוד גם אם באירוויזיון הוא לא יתברג במקומות הראשונים".

קרדיט למומה

אז איך נרקיס מסתדר בשבילכם ?לטעמי זמר שקריירתו התבזבזה על סיכסוכים .
    וחבל
    נערך לאחרונה על ידי GaL; 27-12-2007 בשעה 09:59.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Adar
    שם פרטי
    אדר
    לייקים
    0
    נקודות
    158
    משפט מחץ
    צ'אק נוריס לא אוהב את ריימונד

נשמע מענין !
    יצאו כבר סינגלים ?
    לדעתי בועז מעודה לא כל כך יצליח באירוויזיון למרות מה שאומרים כל הזמן על התימנים ..
    l-one אתה גדול !

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,394 | הודעות: 8,172,981 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect