אוקי אני קצת חולה אז היה לי זמן לראות..ראיתי את:
המסור 4:
בהתחלה חשבתי שזה יהיה סרט מפחיד שיקפיץ אותי בלילה כי ראיתי את זה באיזה 12 בלילה.. אבל התאכזבתי לגלות סרט חיקוי עלוב לקודמיו.. לא משנה עד כמה הם יהפכו את העלילה ויעשו את הסוף מעניין, העובדה היא שהסרט הזה הוא זבל ליד קודמיו. אולי הוא מסביר קצת איך הכל התחיל ולמה אבל העלילה אותה עלילה (שוטר שנאבק לחייו).. גם הדברים שהכי ציפיתי להם בסרט הזה שזה כל הקטעים המגעילים עם החלקי גופות וכל זה בכלל לא הזיזו לי.. באנטומיה של גרי רואים דברים יותר גרועים..
קיצר ציון בסולם BB: ציון 5
הסרט השני שראיתי זה I'm not there (סיפור חייו של בוב דילן)
אני חובב מאוד את המוזיקה של דילן ומאוד עניין אותי הפרויקט הזה שעשו. קודם כל למי שלא יודע בוב דילן הוא זמר folk אמריקאי (יהודי אגב), והוא התפרסם בתחילת שנות ה60 באמריקה.
הסרט עוסק בחייו אבל הוא עושה את זה בצורה מאוד מוזרה (6 שחקנים שונים משחקים את בוב אבל לכולם יש שמות אחרים ומיצגים תקופה בחיים שלו, דרך השירים שלו). אחת הדמויות משחקת קייט בלנשט, שלדעתי צריכה לקבל אוסקר על הסרט הזה.
אני לא יודע אם מישהו פה ירצה לראות את הסרט הזה כי הוא די קשה להבנה והוא גם די ארוך. כל הדיאלוגים הם באנגלית מוזרה עם מבטא דרומי.. אני אישית נהנתי מהסרט הזה רק בגלל השירים של דילן וכמובן שישר רצתי לויקיפדיה לקרוא קצת עליו.
ציון בסולם BB: ציון 8
הסרט השלישי שראיתי הוא thank you for smoking (מ2005)
הוא ישן אני יודע אבל אבא שלי הביא אותו בדיוידי אז ראינו..סרט נחמד, די קליל כזה..נושא די מעניין, שחקנים טובים. אבל כמו כל סרט אמריקאי הוא היה מאוד צפוי.. קיצר ציון בסולם BB: ציון 6.5
יש לי עוד כמה סרטים לראות אבל לא נראה לי יהיה לי כוח לכתוב ביקורת

ציטוט ההודעה
גשם של עופרת יצוקה.