הפעלתי כמו כל ערב את תוכנת הניקוי nCleaner תוכנה הדומה ל cCleaner ופתאום התחיל למחוק בצורה מטורפת הפסקתי באמצע עשיתי הפעלה מחדש ואז אני רואה שבמקום 3 גיגה פנוי יש לי 40 גיגה פנוי והרבה דברים במחשב סרטים ועוד דברים נעלמו ואין את כל הסמלים בשולחן עבודה רק הבסיסים מופיעים ובנוסף שאני נכנס לתוכנה זה כאילו נכנסתי אליה בפעם הראשונה לדוגמה הפיירפוקס שאל האים להמיר את עצמה לאינטרנ אקפלורר וכל התוספות שלה נמחקו עשיתי שחזור מערכת כמה פעמים פעם אחת הסמלים חזרו אבל הקבצים לא ואז עשיתי שוב ואז נעלמו שוב הסמלים לאט לאט אם השחזורים נהיה 3 גיגה פנוי אבל הקבצים שנעלמו נשארו נעלמים ושהסתכלתי בערך כמה כל הקבצים בכוננן לוקח אז ראיתי שלוקח 30 גיגה ויש לי 80 גיגה קיבולת
עשיתי סורק דיסק מלא וזה לא עזר ניסיתי את התוכנה Recuva והוא לא הראה אף קובץ שהוא לא של המערכת
אז התקנתי את הווינדוס בהתקנה עשיתי שיעדכן את הויונדוס לאחר כל ההתקנה היה 40 גיגה פנוי והקבצים לא מופיעים
אלה קבצים נוראה חשובים אני רוצה לפחות לראות את הקבצים בחזרה אני חייב פתרון אולי שנות משהו בהגדרות אולי להתקין תוכנה מקצועים לשחזור קבצים אני חייב פתרון
תודה לכל העוזרים![]()

ציטוט ההודעה

עוד אין לך