השקעתי באשכול, למרות שאני יודע שייפתחו מלא אשכולות - תעשו שזה יהיה האשכול הראשי בבקשה
דברים שאני מאחל שייקרו בשנה החדשה:
- שהחיילים החטופים יחזרו הביתה בשלום
- אני לא יכול להגיד "שלא יהיה עוני" אז יותר עדיף להגיד שתיהיה פחות אבטלה, שיהיו יותר עובדים ישראלים ופחות עובדים זרים
- להפסיק את הזיהום הסביבתי בישראל. לעבור למתקנים חוסכים בחשמל ולמחזר אנרגיה חשוה
- שיפסיק הדבר הזה שנקרא "השתמטות" לא רוצה להיות קרבי? יש עוד דברים בצבא שאתה יכול לעשות...
"אל תשאל מה המדינה יכולה לעשות בשבילך, שאל מה אתה יכול לעשות בשביל המדינה"
- שיפסיק הקטל בכבישים, 426 איש נהרגו בדרכים עד ה- 23/12, שמונה ימים לפני סיום שנת 2007.
* - עכשיו כאן, כל אחד אני חושב צריך לאחל גם משהו לעצמו, משהו שהוא רוצה בכל ליבו שייקרה לו בשנה הזו. משהו טוב באמת לעצמו או למשפתחו, שייקרה / ישתנה בשנה הזו! מי ייתן וזה יתגשם
------------------
תראו, רוב הפורום לא נוצרים ואף אחד כאן לא חוגג את הסילבסטר וכל שנה יש את הטענה "מה אתם חוגגים את הסילבסטר, הוא רצח יהודים" - אז אף אחד לא חוגג כאן שום דבר. בסה''כ מציינים שנה אזרחית חדשה, זה לא משהו רק של הנוצרים אלא של כל העולם - התאריך משתנה. עוד שנה חלפה ושנה חדשה מתחילה.
1.1.08 - מזל טוב לילדי יום ההולדת, מזל טוב לילדים שנולדים היום, מזל טוב לכולם ושנה אזרחית טובה לכולם.
אושר, בריאות והרבה הצלחה בשנה הזו !!
בשנה הבאה , נשב על המרפסת ונספור ציפורים נודדות .... עוד תראה עוד תראה כמה טוב יהיה, בשנה בשנה הבאה .....
Happy New Year
2008
השעון בפורום מפגר ברבע שעה, עכשיו בדיוק 00:00 ולא 23:45

2008
ציטוט ההודעה