אז אני לא חושב שהלך לי הכי טוב בפסיכוטכני, במתמטיקה היו לי ניחושים.
אז עכשיו זה אומר שאני לא יתקבל ליחידות מחשבים?
אין קשר לזה שאני עושה 10 יחידות מחשבים? רק הקב"ה קובע?
אני מדבר על זימונים למיונים, אם למישהו יש בשורות טובות זה יהיה נחמד.
אז אני לא חושב שהלך לי הכי טוב בפסיכוטכני, במתמטיקה היו לי ניחושים.
אז עכשיו זה אומר שאני לא יתקבל ליחידות מחשבים?
אין קשר לזה שאני עושה 10 יחידות מחשבים? רק הקב"ה קובע?
אני מדבר על זימונים למיונים, אם למישהו יש בשורות טובות זה יהיה נחמד.
אוהבים משחקים? כנסו לאתר פונט ותתחילו להעביר את הזמן בכיף עם המון משחקים ברשת בחינם לגמרי
|
|
בסופו של דבר רק הקב"ה קובע...
דו משמעי,... אבל אנלא מאמין
מקווה שהיית מספיק טב בשביל לקבל קב"א 54 ואז תוכל לקבל מיונים.
ישי התותח
אם תקבל קב"א 54 כמו שהחברה אמרו תוכל לקבל מיונים ליחידת ממר"ם ושם אני חושב שיתחשבו בהיותך גאון מחשבים![]()
שמע אחי אם יהיה לך פורפיל נמוך שהוא לא קרבי אז כנראה שיקחו אותך ל"תחום המחשבים" אם הקב"א גבוה יש סיכוי להגיע לממר"ם. אני התחלתי קרבי עשיתי בעיות עברתי מלא בסיסים ובסוף שמו אותי בממר"ם
גם אם לא תמצא מתאים מבחינת הקב"א... תילחם אל מה שתרצה ואתה יכול להוציא חריג ואז במיונים עצמם להראות להם שאתה מלך. הרבה אנשים נופלים בין הכיסאות בשיטת המיונים הזו של צה"ל בצו ראשון. לא תמיד הולך במבחנים,גם אם אתה גאון ולא תמיד השיטה של צה"ל מתאימה אותך למה שאתה באמת מתאים(לפי הדירוג של הקב"א) נתתי את הדוגמא ואני אתן אותה שוב-בן דוד שלי לא קיבל צוות אוויר כי הנתונים שלו לא היו מספיקים אבל הוא נלחם קיבל את המיונים עבר אותם ועכשיו הוא חצי שנה מלסיים..מצטיין במגמת קרב.
תמיד יש לך סיכוי,גם אם הקב"א לא תהיה מספיקה.
יש לי שאלה, איך הקב"א נקבעת? כמה שאלות לא נכונות יכולות להיות לי כדי לא לעבור את ה54...
ועוד שאלה, מה זאת אומרת להלחם? מה אני צריך לעשות?
אוהבים משחקים? כנסו לאתר פונט ותתחילו להעביר את הזמן בכיף עם המון משחקים ברשת בחינם לגמרי
קב"א מורכבת מ50% דפ"ר (דירוג פסיכוטכני ראשוני - הציון על המבחנים בצו ראשון), 33% צד"כ (ציון על הראיון אישי), 17% צה"ר (ציון לפי שנות לימוד, כמות יחידות וכו...).
להילחם הכוונה לשלוח מכתבים לבקש להתמיין לאן שאתה רוצה (אם ממר"ם אז לבקש את זה).
אל תתן להם פשוט למיין אותך למה שנוח להם.
ישי התותח
מה זאת אומרת ציון על ראיון אישי?
הייתי צריך להגיד משהו מיוחד?
היית צריך להיות עצמך, המראיינת כבר תתן את הציון לפי מה שלימדו אותה :\
ישי התותח
בטח שהיית צריך להגיד דברים אם אמרת דברים מסוימים בראיון הצדכ שלך יהיה נמוך וכן גם הקבא...
בוא נגיד שבן אדם שבא מוכן לצו ראשון יקבל מה שהוא רוצה וזה שהאופי שלך לא נראה במיוחד למאבחנת כזאת או אחרת יכול לרדת לך הקבא...
אם לא הלך לך ואתה בטוח בזה אבל בכל זאת אתה תלמיד בסדר ואתה לומד הרבה יחידות טכנולוגיות כמו מחשבים סביר להניח שהקבא שלך תנוע בין 50-53