תקציר:
תחרות בעולם המשחקים תמיד הייתה טובה לצרכן. במשך שנים לא הייתה תחרות ל Ea Sports ומשחק הכדורגל Fifa הרוויח והיה למונפול בשוק המשחקים, מאז בקהאם החליף כבר כמה וכמה קבוצות כדורגל והיום כבר Fifa רחוקה מלשלוט בעולם הכדורגל (גם בקאהם). כולם יודעים כמה פופולרי המשחק Pro Evolution soccer וגם ב-EA יודעים, לפי ההפסדים שלהם בשנתיים האחרונות ובכן המלחמה רק בעיצומה וזה נראה שמעצמת המשחקים EA לא מתכוונים להוריד את הכפפות, לאחרונה הם שיחררו משחק חדש ובכך פתחו עוד חזית קרב. ב- EA לקחו את מה שכל העולם אוהב ועשו ממנו כותר, ליגת אלופות, המפעל שמכניס הכי הרבה כסף בעולם, המפעל שמפגיש את הקבוצות הכי טובות באירופה למשחקים מרתקים שעד היום היו למקור מתח מספר אחד בכדורגל האירופאי, ליגת האלופות- הבמה שכל שחקן טוב רוצה להגיע אליה. UEFA Champions League 2006-2007 הוא משחק כדורגל לא ממש שונה ממה שאנחנו מכירים ככה לפחות בתהחלה חשבתי והיה לי הרבה היסוסים האם להתחיל לשחק או לוותר ובכן לא וויתרתי ואמרתי לעצמי שאני חייב לתת לו צ'אנס, נתתי והתאהבתי. המשחק לא יכול להיות שונה כי בכל זאת כדורגל נשאר כדורגל לא משנה מי מפתח אותו, זה כל המסביב שיכול להשתנות אז בהחלט קיבלתי אווירה של ליגת אלופות רק היה חסר לי רמי וויץ ושגיא כהן שיקריינו לי את המשחק, מוזיקת הפתיח והתמונות ברקע רק הכניסו אותי יותר לאווירה.
הורדה:
חלק 1
תהנו![]()

ציטוט ההודעה

--