קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סינגל] אלון דה לוקו - זוזו - רמיקס
    על ידי SexBeat בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 17-06-2007, 15:02
  2. אור - אלון דה לוקו ..HTTP
    על ידי FireSide בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 16-05-2006, 16:26
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

[כתבה+דיון]אלון דה לוקו

משתמש אטרף האוואטר של קופיקו
    לייקים
    0
    נקודות
    448

ברירת מחדל [כתבה+דיון]אלון דה לוקו

אלון דה לוקו מוציא את 'דניאל',שחוזר על הטריק של 'אור' ומתכנן את הפריצה לעולם הגדול.

אלון דה לוקו הוא אחד האמנים הפופולריים בארץ, במה שמכנים ה"שטח" - הופעות, עמך ישראל, רינגטונים וקליפים באינטרנט. אחרי שעקף את מוסכמות השוק הישראלי והפך את בתו הראשונה אור, לילדה הכי מושרת בארץ, וחמישה חודשים אחרי אלבום שני 'עושה ת'מסיבה', משחרר דה-לוקו את 'דניאל', מקסי-סינגל, בו הוא חוגג עם בתו השנייה (נחשו איך קוראים לה) במיקסים של ליאור מיארה (רגאטון), חגי מזרחי (RNB), אופיר בן שטרית ושוב מיארה וג'וני אנג'ל, שמכניסים את המזרחית עמוק לדאנס-הול.

אתה חוזר על אותו הטריק שעשית עם 'אור'.
    "אמת. ויש באלבום הבא שיר על שי, הילדה השלישית, שלא רואה את 'אור' ואת 'דניאל'. זה אותו כוח. אתה תאהב ילד אחד ותקבל אהבה ממנו זה אהבה הכי טהורה שיש בעולם. כשזה יבוא אתה תבין. בילדה השנייה אתה אומר איך האהבה מתחלקת ואתה קולט שזה מתעצם בכמויות. אני יכול לכתוב מיליון שירים על הבנות שלי. יש לי עוד שיר על 'אור'. וזה פוגע. השיר 'דניאל' עושה שמח בהופעות כי זה אמיתי. האמת פוגעת ומנצחת".
    "אם הקליפ 'אור' היה הכי מבוקש, אז כדי לבוא עם 'דניאל' צריך להתעלות, שיהיה יותר מבוקש. הקליפ ענה לי על הכל. הוא לא רואה את הקליפ של 'אור' מבחינת הסטייל והכוח. מצד שני צריך שהילדות לא יקנאו אחת בשנייה בגלל השירים. אני משתדל לתת אהבה ושירים לכולם באותה צורה. אצלי אני אוהב את כולם שווה בשווה".

מה התגובה הכי מיוחדת שקיבלת?
    "בגלל 'אור' אנשים קראו ככה לילדים שלהם. בחורה שינתה שם בתעודת זהות. זה אשכרה לקחת את הבנאדם לסרט שלך. ואני כולה אלון כהן מבר שבע אבא לשלוש בנות, מישהי בוכה ברחוב בגללי וכאילו מי אני. יש לי פורום באינטרנט שגדל לאלף אנשים. כשאנחנו מתקשרים אליהם בטלפון ומדברים איתם יש להם דמעות התרגשות בעיניים. קיבלתי זכות גדולה שילדים מעריצים אותי, זה לא נתפס לי".
    מה סוד ההצלחה שלך?
    "הקהל עשה אותי. אם זה היה תלוי בפלייליסט 'אור' ו'כמוני' ו'אמא' לא היו מגיעים. הקהל זה הכוח. אם יש לי קהל של 2000 איש בהופעות ו 80 אלף הורידו רינגטון אף אחד לא יכול לקבוע שזה לא מתאים לפלייליסט. אתה עובד בשביל קהל, מכוון למקומות מסוימים. אם זה פוגע אף אחד לא יכול לעצור אותך. הקהל צריך להחליט אם לא הייתי טוב".

בארץ חימם דה לוקו את 50 סנט ואייקון. בימים אלה הוא מתכנן פריצה לחו"ל. "אני בדיבורים ועניינים עם ארה"ב, מקסיקו, לונדון, מקומות שלא חלמתי עליהם. אנחנו מתכננים סיבוב הופעות שלנו שם. יש מגעים עם ניו ניורק, בולטימור מיאמי. אני לא מתפשר על הופעה בחו"ל עם הצוות שלי של זמרים ורקדנים, כדי להביא את הבום, ליצור אימפקט והמשכיות, אז ייקח עוד טיפה".

אתה הולך להיות אמן בינלאומי?
    "יצא לי שיר עם סנואו (Informer), אמן שכשהייתי בן 18 הייתי עושה לו קאברים. עשיי איתו את 'גירלי גירל'. זה שיר שמככב במצעדים של דיג'יים בעולם. אני אצלם במקום שביעי, כששון פול במקום ראשון. מבחינתי אחד השיאים, ההישג הכי גדול שלי. והוצאתי שיר בפטווה. יש לי שיתוף פעולה עם יוסו נ'דור ששר את seven seconds, עם הקטור אל פאד'ר שמכונה אל במבינו. הוא מכר שלושה מיליון עותקים משירים עם ג'יי זי ועם אחרים.

קרדיט למומה

מתחברים אל הזמר?
    בכללי יש לו קול אדיר ,כתיבה נהדרת
    הוא יוצר ענקק
    השיר "דניאל"שמעתי אותו לפני מלא זמן, הוא כנראה יצא איתו
    עכשיו רשמית ,
    קשה לי לראות אותו משתלב במוזיקה הבינלאומית
    אבל אין לדעת ..
    נערך לאחרונה על ידי GaL; 05-01-2008 בשעה 14:58.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

האחין של אלון דה לוקו לומד במקיף אני רואה אותו כל ייום שישי זמר ממש טוב אבל כל השירים אותם מנגינה וזה קצת חוש שישנה סגנון ומילים!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:49.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,761 | הודעות: 8,201,354 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect