כדאי או לא?
איך החומר האנושי?
כדאי או לא?
איך החומר האנושי?
|
|
חרא אנשים, כל היום בוכים, הם נהיים אפטיים ושוכחים למי הם מגישים את האוכל, כבר לא אכפת להם מכלום רק לסיים בזמן, אם אתה חושב שלא תהיה חרא בן אדם אחרי כמה חודשי שירות ושפלוגה שמגיעה לחדר אוכל לא תגיד לה לאכול פריסה כי היא איחרה ב3 דקות אז לך על זה ותשתדל שלא להיות מניאק שאכפת לו רק ללכת הבייתה בדיוק ב3 ולא דקה אחרי
מה הקשררררררררררר בכלל?
הכל תלוי איפה תהיה
אתה חושב שכל מי שטבח הוא בנאדם חרא?
אני לא טבח אבל יש לי חברם טבחים ותאמת? זה באמת חרא....כי זה פשוט בדרך כלל עבודה מאוד קשה...ואנשים לא מעריכים את העבודה שלך בדרך כלל...ולגבי מה שכתבו פה שאתה הופל לבנאדם חרא עם הזמן...זה הכל תלוי בך...
שוב...אם אתה יכול לברר איפה תהיה טבח אז תברר לפני שאתה הופך להיות טבח....
יש בסיסים שהטבחים שם עושים 5-9 ואם ככה זה שווה...
אם אתה עושה שבוע שבוע בבסיס גדול (הרבה אוכל להכין) אז אל תהיה לדעתי...
אם אתה רוצה בגלל השבוע שבוע...אז תיקח תפקיד אחר של שבוע שבוע יש היום מלא תפקידים כאלו....למשל כבאי...אתה עושה קורס כבאים שזה טוב ואתה גם עושה שבוע שבוע...
ואתה לא עושה כלוםםםם בשבוע בסיס....
סליחה למחוק..!
נערך לאחרונה על ידי ביצה; 05-01-2008 בשעה 16:25.
שמע אני אומר לך מניסיון שלהיות טבח זה סבבה כדאי לך ללכת יתרונות וחסרונות תעשה לבד
אבל מבחינת אנשים זה אחלה לגמרי... אנשים גאונים בדכ לא יהיו אבל שתהיו ביחד בטוח תתחברו ומטבח זה צחוקים
יש לי חברים שהם טבחים .. ושמע הם אומרים שבכללי החברה הם אחלה.. ובקשר לכדאי או לא.. זה תלוי כבר בך .. אם יש בעיות ת"ש או בבית.. אז הם ממליצים שכן.. אבל אם סתם ככה.. אז לא כדאי.. בסוף זה החלטה שלך.. ואל תצפה מהאנשים שיגידו לך תודה.. הרב מנייקים ולא מעריכים את הטבחים..
טבח זה לא שאיפה, זה ברירת מחדל לכולם...
שף מקצועי אתה לא תצא.
חברי נפש לחיים סביר מאוד להניח שלא תמצא
יותר מדי פופולריות בבסיס לא תקבל (אנשים לא אוהבים טבחים, מכל מיני סיבות)
אבל יהיה לך תשבוע-שבוע/5-9 שלך ותוכל לעבוד או לא יודע מה...
אם אתה צריך את הת"ש - לך על זה, ומה שיהיה יהיה, אם לא - תנסה למצוא משהו אחר.
אהה... וחביב --> יש גם טבחים אחרי הטבחים במטבח של הבא"ח... הטבח ששל הגדוד שלנו - מלך!
....
גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!
לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.
כול עבודה, מקצוע מכבדת את עצמה.
בחים זה הדבר הכי סוס....כמו ששמעתי...
אך אני מעדיף ללכת לקרבי..