שאני מאונן אני גומר בערך תוך 8-10 דק' זה בסדר? בן 17 =\
ובזמן זיון גומרים יותר לעט או יותר מהר כי אם יותר מהר אני בבעיה =\
שאני מאונן אני גומר בערך תוך 8-10 דק' זה בסדר? בן 17 =\
ובזמן זיון גומרים יותר לעט או יותר מהר כי אם יותר מהר אני בבעיה =\
|
|
שאתה מרגיש שאתה עומד ליגמור תוריד ת'צב,או שתפסיק לזיין אותה שניה ותרד לה עד שאתה מרגיש שזהו אתה יכול להתחיל מההתחלה ואז תחזור עד שבא לך לגמור .
חוש חש לא ענית לו =\ חח
כשאתה נותן ביד אתה גומר אחרי יותר זמן מאשר כשאתה מזדיין.
אממ הזמן עד הגמירה הוא בסדר גמור , אין פה טוב או לא טוב. כי יש כאלה שגומרים אחרי 50 דק(לא מגזים) ויש ככאלה אחרי 2 דק'.
תודה אחי
אין איפאפשר לחשוב ככה... יש מצב שבפעם הראשונה שלך בכלל לא יעמוד לך והיו לך מלא בעיות ובלאבלא.. זה לא אוטומטי 7 דקות ביד 5 דקות זיון חחח. זה גם טלוי כמה זמן התחרמנת לפני.. מתי היית הפעם האחרונה שגרמת .. עד כמה אתה חרמן איזה תנועות... קונדום בלי קונדום?.. חחחח אי אפשר ככה.. יש מצב שאתה גם יכול להביא ביד 2 דקות יום אחד ו15 דקות יום אחר... הכל טלוי
בוא נגיד שכמה שאתה מזיין יותר, אתה מפתח טכניקות לעצמך לגמור לאט...
אני מדליק טלוויזיה, מזיין אותה בדוגי ומתרכז רק בטלוויזיה אני יכול לזיין אותה שעתיים...
וזה תלוי גם באם אתה עם קונדום או לא, בלי קונדום זה הרבה יותר קשה, עם קונדום זה ממש קל לגמור אחרי הרבה זמן...
וזהו חח
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)
גבר.. הכל תלוי בך.. אתה יכול לגמור תוך שעה ויכול תוך 5 דקות
אבל יותר קשה לדעתי לגמור כמה שיותר מהר מאשר כמה שיותר לאט..
חחחחח מה שאמר דר. נרגילה נראה לי הכי נכון!