נתחיל בזה שיש לי בכיתה 3 ילדים בשם אסף - אסף נעים (אני) , אסף מזרחי ואסף שקד . עכשיו אסף מזרחי ילד חרשן ואני ואסף שקד פחות לומדים ויותר מפריעים ויותר ילדים בעיתיים , עכשיו היום אסף שקד הוא מנופית וילד אחר - תומר גבאי הוא מקרית אתא הלכו מכות עד שהרכזת שכבה הפרידה והם אמרו שזה היה בצחוק. , עכשיו נופית החליטו להרוג את קרית אתא מכות היום בגלל שקרית אתא עשו על ילד אחד מנופית "יום הולדת" (שנותנים מכות "בידים" וב"רגלים") אבל עלו עליו מכות חזקות .. ואז הם החליטו שהם עולים אחד על השני מכות אחרי ביצפר ובגלל זה אסף שקד ותומר גבאי אמרו כשאסף עלה עליו בחניקה וזה זה היה בצחוק.
עכשיו מה הקשר שלי לכל זה ? המחנכת שלי מתקשרת עכשיו לאימא שלי ואומרת לה "הבן שלך חנק ילד והוא יושעה מביצפר" עכשיו אני , שראיתי שאסף שקד עלה על תומר גבאי וחנק אותו וזה - ידעתי שהמחנכת האבלה הזו התבלבלה ביני לבין אסף שקד.. כנראה הרכזת הבת הבת זונה הזו אמרה לה "אסף" והיא חשבה שזה אני (משום מה .. מטומטמת). עכשיו היא מבררת עם אסף שקד אם זה הוא . כוסעמוק עוד יאשימו אותי .. העיקר שמלא ילדים ראו שזה היה אסף שקד ולא אני...אבל בת זונה של מחנכת. שתתקשר לברר לפני זה!
סליחה על החפירה![]()

ציטוט ההודעה

<