אמרו לי שטסט פנימי עולה 120 שקל..
מה זה דיברתי עם המורה שלי והוא אומר לי שיש אגרה של 116 שקל..+עוד 200 שקל (120 מהם הולכים לבוחן ו80 אליו על המכונית)
זה באמת עולה ככה?
אמרו לי שטסט פנימי עולה 120 שקל..
מה זה דיברתי עם המורה שלי והוא אומר לי שיש אגרה של 116 שקל..+עוד 200 שקל (120 מהם הולכים לבוחן ו80 אליו על המכונית)
זה באמת עולה ככה?
|
|
טסט פנימי אמור להיות בסביבות 100 שקל פלוס מינוס,לי יצא טסט פנימי ועוד שיעור וחצי 240 שקל והוא אמר לך רק על הטסט הפנימי עצמו לבד 316 שקל? זאת ממש סחיטה.
טסט ראשון ממשרד הרישוי עולה 300 שקל, אז שטסט פנימי יעלה יותר?
ואיזה אגרה כבר יש לשלם בטסט פנימי? כולה מורה אחר\מנהל ביצפר לנהיגה מגיע עשר דקות כדי לראות איך אתה נוהג, לא יותר מזה.
הוא אמר לי 116 הולך לדואר אגרה שזה כמו דמי רישום.
תכלס לטסט הפנימי עצמו אני מביא 200 שקל, שמהם 120 הולכים לבונן ו80 אליו על המכונית
תראה, לי לא אמרו שום אגרה בטסט פנימי, והוא היה בערך מלפני חודשיים ככה שלא נראה לי שהשתנה כ"כ משו...
וגם על טסט פנימי בלבד לשלם 200 שקל זה מוגזם. מילא על שיעור אחד וטסט פנימי תשלם ככה זה עוד סבבה אבל רק על טסט פנימי?
טסט של משרד הרישוי עלה לי כבר פחות, 300 שקל. איך תסביר את זה?
=\ אין לי שמץ..
עוד מישהו?..
קיצר הוא מנסה לסחוט אותך
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
בשביל מה הבוחן צריך לקחת 120 שקל? מילא בוחן בטסט חיצוני..
מנסים לסחוט אותך לגמרי
תתקשר למשרד הרישוי
טסט פנימי עלה לי 120 שקל לבוחן ולקחתי שיעור לפני אז עוד 85 שקל על השיעור...אבל השיעור הוא בפני עצמו :X
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
תשאל אותו אם זה כולל את השיעור..
לטסט פנימי לא צריך אגרה, אבל צריך את התעודה הזאת של הטסט הפנימי כדי לגשת לטסט ראשון, שעולה אם אני לא טועה בסביבות ה100 שקל..
לי המורה לא לקח בכלל על טסטים פנימיים ורק לפני הטסט לקח לי עוד 100 שקל על התעודה הזאת..
תברר את זה איתו, למרות שאני לא בטוח שכדאי לך להתעסק עם מי שאמור לארגן לך טסט .. הוא יכול עוד לגרור אותך עם הטסט וזה באמת יהיה מבאס
משלמים אגרה 116 שקל בדואר ועוד 80-100 שקל לשיעור שלך לא יודע כמה הוא לוקח
116 שקל לטסט פנימי.
טסט ראשון ממשרד הרישוי 300 שקל.
התשלום לטסט פנימי הוא האגרה לטסט הראשון.
אחי טסט פנימי עולה 120 או 130 שקל
טסט חיצוני אתה משלם 116 אגרה(רק עם עשית תתאוריה ב40 שקל אם לא אז לא צריך)
ועוד סכום של הטסט משהו כמו 300 שקל
בקיצר מנסה ליגנוב לך כסף
המורה שלי לקח לי 200 שקל לטסט פנימי ,גנבים
כל העסק הזה עד לרישיון הוא מציצת כסף אחת עצומה, ככה זה כשאף אחד לא מפקח
אולי 200 כולל שיעור נהיגה לפני.
אני לא שילמתי אגרה של ה 116 , מה שכן שילמתי זה 150 ש"ח וזהו , גם ככה זה לוקח 5 דקות הטסט הפנימי .