אני מתגייס במרץ 2009, יש לי פרופיל 72, ואני רוצה להיות קרבי.
הפרופיל לא משמעותי, במצמוץ עין, אני אוכל להעלות אותו ל97.
יש לי את כל המוטיבציה שבעולם, לתת מעצמי, עד הקצה, עד הסוף המר.
אבל מנגד, עומד משהו אחר, עומד המושג של רון ערד אהוד גוולדווסר וכל שאר החטופים המסכנים, שחשבו כמוני, רצו להיות קרביים, רצו לתרום למדינה, לשמור עלייה, מאותו רגע, הם נתנו הכל בכדי להגיע לאותו המקום בו היו, יחידות קרביות איכותיות.
לאחר מכן, קרה מה שקרה, הם נחטפו ע"י ארגוני טרור, וכיום מצבם לא ידוע.
הממשלה המסריחה הזאת, לא מנידה עפעף לכיוונם, כמה שהם אומרים שהם מנסים, אין דבר כזה לנסות. יש לנו חטופים! צריך לצאת לשחרר אותם! אני משתגע, מה יקרה אם אני אהיה חטוף? מי ידאג לחזרה שלי הביתה? כמה שאני רוצה לתת ולתרום, אך אין מי שיתמוך ויהיה מאחורי על כל ההקרבה. מה לעשות?





ציטוט ההודעה
זה סיכון שאתה לוקח בתור ילד בן 18 שמתגייס לקרבי וכן עלול לקרות לך משהו בקרב ואתה עלול להיחטף או ליפול בשבי וזה חלק מההחלטה. כמובן שהמדינה תעשה הכל שזה לא יקרה וגם כשזה קורה אז הם "מנסים" לעשות הכל כדי להחזיר אותך.




