שלום .
אני לקחתי את הספר הזה מהספרייה אבל הוא מאוד קשה ולא היה לי זמן להחליף ולשנות למה לא נשארו ... לעומת זאת מחר יש לך בוק רפורט ולא הספקתי לקרוא את הספר ... הספר ברמה גבוהה מאוד מישהוא קרא אותו ?
תודה רבה .
|
|
אני זוכר שלקחתי אותו מהסיפריה וזה מדבר על איזה אחד שהתקבל לעבודה בפירם והמנהלים הבחירים בפירם שמו לו בכל הבית מכשירי ציטוט וכאלה אני לא ממש זוכר תספר כי אחריי 15 דפים הפסקתי לקרוא,לא ממש התענינתי ובאמת יש לספר רמה גבוה מאוד אני ממיץ לך להחליף ספר..
קרא אותו הוא לא כזה מסובך.
בכלל כל הספרים של גון גרישם על אותו נוסח חחח.
אממ מבחינת רמה הוא לא הכי מסובך,ספר יחסית מעניין בקיצור תנסה גם ככה אין לך מה להפסיד,מקסימום תקרא 3 ראשונים,תראה שאתה לא מבין כלום תחליף
קראתי אותו
ועשיתי עליו בוק ריפורט
ספר קל והיה דווקא נחמד
ואני יהיה נדיב ויתן לך את הבוק רפורט...
http://rapidshare.com/files/83717375/book_report.doc.html
ככה התקבשתי לכתוב אותו אז מקווא שיסתדר לך...
אתה גם יכול להיות נדיב עם נק'
:-)
^^
(אני צריך)
נערך לאחרונה על ידי MuLtI-FoCaL; 14-01-2008 בשעה 16:05.
תאכלס.
The Rainmaker...
Pelican Brief...
הכל על אותו העיקרון.
קצת על הספר בכללי...
At the top of his class at Harvard Law, he had his choice of the best in America. He made a deadly mistake. When Mitch McDeere signed on with Bendini, Lambert & Locke of Memphis, he thought he and his beautiful wife, Abby, were on their way. The firm leased him a BMW, paid off his school loans, arranged a mortgage and hired him a decorator. Mitch McDeere should have remembered what his brother Ray -- doing fifteen years in a Tennessee jail -- already knew. You never get nothing for nothing. Now the FBI has the lowdown on Mitch's firm and needs his help. Mitch is caught between a rock and a hard place, with no choice -- if he wants to live.
נערך לאחרונה על ידי Summer; 14-01-2008 בשעה 22:17.
.The pure and simple truth is rarely pure and oh, never so simple
נראה כמו בית החרושת לעננים פשט את הרגל
או לפחות את עורו-
מפאת חוסר ביקוש,
והכל מתפרק עלינו.