אני באמת הייתי רוצה שאנשים ילמדו משהו,
אני רוצה לספר לכם סיפור.
(משהו פה ראה פעם איזו כתבה על אתיופי יהודי שרוצה להיות אסטרונאוט, כי זו כתבה ממש יפה ומי שלא שיקרא)
אז כאן הסיפור מתחיל- לא מזמן אני חיכיתי להסעה, של אגד ליסוע הביתה מבית ספר, במקרה בתחנה שאני עומד יש הרבה חיילים, ולפני איזה חודש ככה קצת אחרי השביתה, ראיתי אתיופי עם סמל של חיל האויר, אז התחלתי לדבר איתו, ועכשיו אני אספר לכם את מה שהוא סיפר לי. (בשלב מסויים בשיחה הגענו לזה"
האתיופי:" אני כשעליתי לארץ לא ידעתי עברית, כשהגעתי הכל היה חדש לי, וכשטסתי במטוס לישראל, הייתי קטן וזה היה חוויה מדהימה,וידעתי שאני ארצה להיות טייס, כשהגעתי לארץ היה מאוד קשה כי לא ידעתי את השפה העברית, החלטתי לתפוס את עצמי בידיים וללמוד את מה שאני אוהב, למדתי עברית וכל הזמן הדבר שדחף אותי זה היה הרצון שלי, לדעת עברית, הצלחתי מאוד בלימודים, ונאבקתי כל הזמן על הזכויות שליף כל הזמן רצו לנסות להקל עלי אבל אני נלחמתי כי ידעתי שאני רוצה להגשים את החלום שלי, וזה להיות טייס. בלימודים היה לי קשה, אבל כוח הרצון שלי מאוד עזר לי, וגם כשניסו להפיל אותי ואמרו לי שאני לעולם לא יהיה טייס, וכשהגעתי לצבא אמרתי שאני רוצה לעבור קורס לטייסת, גם שם נאלצתי להילחם כי הצבא ניסה לדחוק אותי, אבל הציונים שלי בקורס לא נתנו להם. והיום אני טייס (הוא הראה לי את תעודת הטייס שלו ואת הציונים).
ואז הוא אמר לי: "עם אתה רוצה משהו תילחם עליו, תיעזר בכל מי שאתה יכול, רק ככה תגשים את החלום".
ואני אמשיך כשאחזור.... משיעור נהיגה

ציטוט ההודעה