הנושא המדובר.האהוב עליי ביותר
אז ככה..
אני אביא כל כמה ימים אלבום שלהם ופירוט של השירים ואני התמקד
במספר שירים ואז תתחילו להתדיין..(ומשהו מאוד חשוב!תעשו COPY לכל השירים שאני שם,ותשימו אותם בתגובה שלהם ותציינו מה הם שווים מי 1-10!!!!)
אז בואו נתחיל במשהו לא הכי אהוב על כולם אני משאר.
אבל את האמת אני חושב שהוא סוג של שיפור כי מטאליקה סופסוף מראים סימני חיים..אז קבלו את..
ST.ANGER
הסכסוך בין ניוסטד לשאר חברי הלהקה וכן התמכרותו המחודשת של הטפילד לאלכוהול ו"התמכרויות אחרות", כלשון הלהקה (אם כי הוא עבר אחרי כן עוד טיפול גמילה), גרמו לשיתוק מוחלט בפעילותה של מטאליקה למשך קרוב לשנה וסימנו לכאורה את סופה הקרב של הלהקה. שוב נאלצו המעריצים להמתין זמן רב עד צאת האלבום הבא, ורק בשנת 2003 יצא אלבום האולפן התשיעי של מטאליקה, St. Anger ("הקדוש כעס"), כאשר מפיק הלהקה בוב רוק ממלא בו את תפקיד הבסיסט. לאחר מכן הוא הוחלף בידי טרוחיליו.
St. Anger נחשב לאלבום האגרסיבי ביותר של מטאליקה מזה עשור וכן השנוי ביותר במחלוקת של הלהקה. הדעה הרווחת בקרב קהל המטאל היא, שהלהקה אשר בעבר נמנתה על הלהקות האיכותיות ביותר בעולם, ואשר היוותה דוגמה למקוריות אמנותית, הידרדרה לשפל אמנותי. הטענות שנשמעו היו כי הלהקה, אשר שימשה כאב רוחני-אמנותי לעשרות להקות רוק ומטאל צעירות, הוציאה אלבום שלם אשר מהווה חיקוי של אותן להקות. יחד עם זאת, קיימת גם דעת מיעוט, כי St. Anger אמנם אינו משחזר את רמת ארבעת אלבומי המופת, אך הוא עדיין מהווה שיפור לעומת Load ו-Reload, ולמעשה, התחלה של דרך אמנותית חדשה. למרות חוסר הערכה מצד הקהל המסורתי של הלהקה, האלבום זכה להצלחה מסחרית גדולה.
קרדיט לאתר ויקיפדיה!!!
Frantic
St. Anger
Sweet Amber
Some Kind of Monster
Invisible Kid
Dirty Window

ציטוט ההודעה

גשם של עופרת יצוקה.