כל מי שלא ראה עוד אחד שמעלה סרטים ל-TL
הוא מעלה אותם עם תרגום עיברי מובנה
אז כל מה שאתם צריכים הוא לרשום בחיפוש:NiNA
וגם יש כבר את מי שאינטרפייר פרסם שצריך לחפש:ZiKiT
כל מי שלא ראה עוד אחד שמעלה סרטים ל-TL
הוא מעלה אותם עם תרגום עיברי מובנה
אז כל מה שאתם צריכים הוא לרשום בחיפוש:NiNA
וגם יש כבר את מי שאינטרפייר פרסם שצריך לחפש:ZiKiT
נערך לאחרונה על ידי .n.e.k; 17-01-2008 בשעה 17:46.
|
|
הוא גם מעלה סדרות לא רק סרטים.
אכן ... פשש איזה השקעה יש לבחור ... אני מעלה כמה שיותר מהקבצים שלו שהיה שהוא רק יגדל ...
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)
אהה ושם המשתמש שלו הוא " the shark " תנו לחפש אותו לפי זה ...
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)
בדיוק היום העיפו אותי מטורנט ליץ' בגלל הבאג אני שלחתי להם מכתב בדוא"ל אני מקווה שיחזירו לי תמשתמש
יש גם את
Reseed
XETR(טוב ממנו יש רק אחד)
אל תרמוז דבר ברור !
רב סרן-רועי קליין.
רב סרן-רועי קליין.