יש לי קצת פצעים בפנים..לא כלכך קריטי אבל יש..לא מאלה שאנשים ועוברים ורואים חצ'קונים כי זה לא..זה סתם מציק..לפני איזה שבועיים..(כן אני לא שעיר..ואני בן 17) התגלחתי פעם אחרונה וחתכתי פצע אחד..
איך אני מתגלח בלי לגרות את העור או לגרום נזק?
יש לי קצת פצעים בפנים..לא כלכך קריטי אבל יש..לא מאלה שאנשים ועוברים ורואים חצ'קונים כי זה לא..זה סתם מציק..לפני איזה שבועיים..(כן אני לא שעיר..ואני בן 17) התגלחתי פעם אחרונה וחתכתי פצע אחד..
איך אני מתגלח בלי לגרות את העור או לגרום נזק?
|
|
תודה
בברכה,
יגל שורקי
כשלי היו פצעים התגלחתי עם מכונת תספורות...זה גם משאיר טיפה זיפים(שזה יפה) וזה לא עושה גירוי בעור..
היום בלי קשר לפצעים אני מתגלח רק עם מכונה...סכין זה חרא....זה מה שעושה לך גירוי בעור...אפילו ששמים קצף זה עושה גירוי....בקיצר מכונת תספורת
ביצה אבל מכונה לא מוריד עד הסוף כמו סכין, מכונה מוריד ומשאיר זיפים קטנים.
ומי שרוצה חלק עד הסוף לא יכול להשתמש במוכנה, קיצור למישהו יש טיפ לתת איך
להתגלח בלי לפגוע בפצעים? כי גם לי זה קורה.
קצף גילוח שמתאים לעור שלך , סכין חדה (אני לא יודע מה תדירות הגילוח שלך , אבל נסה להחליף סכין אחרי מקסימום חודש )
אם הסכין חדה גם גילוח בכיוון הגדילה יביא לך תוצאות טובות , וגירוי מופחת משמעותית מגילוח נגד כיוון הצמיחה .
אחרי הגילוח תשים אפטיירשייפ שמתאים לעור שלך .
חוץ מזה אין לי עוד משהו להגיד לך .
שטוף את הפנים עם מים חמים כדי לרכך את הפנים והזיפים.
לאחר מכן תמרח קצף/ג'ל גילוח ותמתין עם הקצף על הפנים דקה בערך.
תתחיל להתגלח עם כיוון הגדילה ובעזרת מים חמים תשטוף את הלהב כל משיכה.
אחרי שעברת בצורה כזו על כל הפנים שטוף את הפנים במים ותתנגב. עכשיו תבדוק איפה פיספסת או צריך לשפר וזה כולל את אזורי הפצעונים ושם לאט לאט תגלח עד שתהיה מרוצה.
שיהיה בהצלחה.
סורי על ההקפצה אבל תזהר!
לסבא שלי יש מלא חתכתים כאלה בפנים והוא אמר לי שזה כי כשהוא היה צעיר היו לו פצעים והוא היה מתגלח איתם וזה היה חותך אותם....
זה משאיר צלקותת לאורך זמן אחי וזה מגעיל!! עדיף שתתגלח עם מכונה עד שיעברו לך הפצעים!
קנה מכונת גילוח אחי זה יעזור בדוק תזכור מה אני אומר לך