קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מדריך לפריצת הPSP בגרסה PRO - C (בטא)
    על ידי ExpenzZ בפורום קונסולות משחקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 26-04-2012, 11:46
  2. עזרה | אני צריך מדריך לפריצת הpsp דיי דחוף
    על ידי leptop בפורום קונסולות משחקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 11-05-2008, 21:22
  3. [קונה] מדריך פרטי לפריצת מחשבים| הרבה נק' (מידע בפנים)
    על ידי איתי המאגניב בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-03-2006, 11:12
  4. [מוכר] מדריך + תוכנה לפריצת קבצי zip - תציעו נק'
    על ידי YAMAHA בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 07-01-2006, 22:53
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

[מדריך] שונה לפריצת הPSP

מורחקים
    שם פרטי
    Din
    לייקים
    4
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    ..

ברירת מחדל [מדריך] שונה לפריצת הPSP

למרות שלדעתי פריצת הPSP היא לא דבר מסובך אם יש לך אנגלית טובה (מה שדי מסביר את העובדה למה די הרבה ישראלים מתקשים בזה) אבל כך או כך מדריך לא יזיק, אומנם כמות האנשים בפורום שאולי זקוקים למדריך ירדה ל-0, עדיין יהיה נחמד אם יהיה מדריך כזה בעת הצורך. תיהנו (יאי, זה כיף חיים לפרוץ את הPSP ברצינות).

----+פריצת הPSP נעשת באחריותכם בלבד,-------+
    --+אין לבוא בתלונות על כל תקלה שהיא.--------+

אני מחלק את המדריך ואת טכניקת הפריצה ל-3 שלבים.
    ראשית, "חקור את האויב"(איך עובדת הפריצה וכל העיקר של התוכנה בPSP), לאחר מכן שלב "רסס את האויב"(ביצוע הפריצה עצמה), ולבסוף "אמחק את האויב"(סיום הפריצה). או בקיצור, "חרא"(יאפ היה לי די קשה לסדר ככה את המילים שיצא חרא, אבל זה אפשרי).

לפני שניפרוץ, בואו נבין מה נפרוץ, חקור את האויב.

הפריצה שנעשת בPSP, היא פריצת תוכנה. מכיוון שלא יהיה משתלם לנסות לצרוב דיסקים בפורמט הבלעדי של הPSP, שהוא UMD, פיתחו האקרים שיטה של הפעלת קבצי ISO (שמכילים את כל קבצי המשחק) דרך הPSP כמו להפעיל משחק UMD רגיל. חשוב לזקוף את רעיון זה לטובת הXBOX שהייתה הקונסולה הראשונה שפיתחה רעיון שכזה, הפעלת המשחקים דרך כרטיס קשיח\ זיכרון. בכל אופן מה שעושים זה פשוט מאפשרים לPSP על ידי הפריצה לקרוא קבצי ISO או DAX או CSO, בכל מיני דרכים, בינהם גם נפתחות אפשרויות אחרות כמו התקנת משחקי ותוכנות HOMEBROW שלא היה אפשר עקב ההגנה של הגירסאותש ל סוני. ס"כ כיום נפוץ לבצע דאון-ראגר (הורדת גירסא) לPSP חזרה ל1.50, ומשם להתקין כבר גירסאה של OE, שבעצם בנויה בדיוק כמו הגירסא המקורית (נגיד, 3.03) אך מאפשרת את כל הקטע של הHOMEBROW והרצת משחקים.

אז בואו נתחיל לפרוץ, רסס את האויב.

האויב בגדול הוא גירסאת הPSP שלא מאפשרת את כל הפעלת התוכנות והHOMEBROW הדרושים, ולכן עלינו ל"פרוץ" את הPSP ולבצע תהליך הכולל, דאון ראגר (אלא אם יש כבר 1.5) והתקנת התוכנות הדרושות\ שידרוג הגירסא. אחלק את התהליך למ'ס שלבים.

*אזהרה, חשוב לא לעדכן את הPSP שלכם בחיים עם גירסא רישמית שמשחררת סוני, לא משנה למה. גם אם אין פריצה לגירסא הנוחכית שלכם תמיד אפשר לחכות, זה לוקח לפחות חודש ותאמינו לי שזה שווה את זה. סוני מפתים אנשים לשדרג את הגירסא בזכות דמואים או אפשרויות חדשות, אבל את כל זה ואפילו כיפלים תקבלו עם PSP פרוץ*

1. קודם כל, תכירו את www.psp-hacks.com, חברכו הטוב ביותר של הPSP שלכם. בערך. באתר ניתן למצוא כל מה שצריך + תוכנות העשרה למיניהן ועידכונים של מה שקורה באזור הפריצות של הPSP, משוחררות שם תוכנות חדשות + גירסאות חדשות ודברים דומים. גם אם ידע האנגלית שלכם הוא בסיסי כדאי לשמור את האתר במועדפים.
    2. עכשיו, אם אין לכם 1.5 (ורוב הסיכויים שאין) עלינו לבצע דאון-ראגר, תהליך בוא נחזיר את הגירסא הנוחכית שלכם לגירסא הדרושה, 1.5. פה העיניין ניהיה קצת מסובך, בשביל הדמריך כמובן. יש מ'ס רב של גרסאות PSP, הנפוצות כרגע בשוק (כאשר קוניםא ת הPSP) הן 2.60 ומעלה, זה יכול להגיע גם ל3.50 (הגירסא הכי עדכנית כיום).

-http://www.psp-hacks.com/category/35

*חשוב לזכור, בעבר היו מ'ס לוחות אם שלא תמכו בהורדת הגירסא. כיום גם הן נפרצו, אבל תמיד לפני התקנת הפריצה\ ביצוע יש לבדוק את גירסאת הלוח אם שלכם, על ידי הטיית הPSP בזווית נכונה + פתיחת כונן הדיסקים, ניתן ליראות מ'ס. די קשה, אבל אחרי זמן מה תמצאו אותו, בדקו שהוא מתאים*

ניתן לבדוק גירסא בהגדרות של הPSP בקלות. אחרי שבדקתם את הגירסא, הורידו את הדאון-ראגר המתאים לגירסא שלכם (אם אין אחד, חכו בסבלנות שיגיע). כאן יש 2 אפשרויות.

א. הורדתם גירסא "נוחה להתקנה". אנשיםש לא ממש מבינים בזה יכלים להוריד את ה"איזי ינסטלטור" שיסדר לכם את רוב התהליך של העברת הקבצים לPSP.

ב.קיבלתם מ'ס תיקיות עם קבצים. במיקרה כזה יש להתשמש במדריך שבא יחד עם התיקיה כדי לדעת מה להעביר למה, למרות שרוב הסיכויים שפשוט מעתיקים את זה ישירות.

- אם קיבלתם את א, דלגו על זה, ובצעו את ההתקנה. אם קיבלתם את ב, השתמשו במדריך המצורף [רוב הסיכויים שצריך רק להעתיק את כל הקבצים ישירות לכרטיס הזיכרון באזור הכי ראשי, אבל רק ליתר ביטחון בידקו במדריך].

* תחילה יש לוודא כי הPSP הוא לפחות על 75% מהבטריה, ומומלץ גם מחובר לחשמל, חשוב לא לכבות את הPSP בתהליך. כמו כן, יתכן שתיתקלו בכרטיס זיכרון בכמה קבצים, חלק עם תמונה וחלק בלי. לא לידאוג, זה צריך ליהיות ככה. הPSP מראה תמונה במה שצריך להפעיל, ובמה שלא (שזה למעשה כל התוכנה עצמה) הוא מראה כאילו הדאטה לא טוב, לא למחוק ולא לדאוג זה ככה אמור לעבוד, התוכנות עם האייקונים בPSP הן פשוט "קיצור דרך" לתוכנה עצמה, אותה אין דרך אחרת להפעיל דרך הPSP.*

3. עכשיו כשכל הדרוש נימצא בPSP שלכם, התהליך כבר פשוט. אם התנאים מתאימים, לכו אל הPSP שלכם ותחפשו במקום המתאים (באתם למדריך המצורף לגירסא, שכן זה משתנה) את הקובץ שמוריד את הגירסא. בדרך כלל מגיעים 2 קבצים, אחד אחראי על יצירת הקבציםה דרושים להורדת הגירסא, והשני להורדת הגירסא עצמה.

- תחילה פיתחו את קובצת יצירת הקבצים להורדת הגירסא. זה לא תמיד מגיע ככה, ואם לא קבלתם 2 קבצים, דלגו על זה. אבל אם כן, פשוט לכו לפי הדמריך, התוכנה תיצור קובץ בשם DAXR אותו רשום במדריך היכן להציב.

- ככל הניראה תופתעו לגלות מסכים מזורים שלא קיבלתם בעבר. לא לדאוג, זה בסדר, פשוט תעברו אותם על ידי לחיצת עיגול וכדו', בסיום, בידקו שהתהליך עבר בהצלחה ויש לכם 1.50.

- עכשיו כל הנותר לעשות הוא לפתוח את קובץ הורדת הגירסא, ולהמתין בזמן שהPSP שלכם יסדר לעצמו את 1.5. נמשיך לחלק הבא.

תוכנות נידרשות, התקנת עידכונים וכדו', נחמק את האויב סופית.
    עכשיו אין ממש הרבה עבודה. ישנן 2 אפשרויות לעשות כרגע:

1. להשאיר את הPSP בגירסא 1.5 ולהתקין DEV HACK, תוכנה המדמה גירסא מסוימת של PSP הדרושה להרצת המשחק. את התוכנה ניתן להוריד מפה:

-http://www.psp-hacks.com/file/919

2. או, שניתן לבצע את התהליך היותר עדיף. עידכון הגירסא לגירסאת OE. OE היא למעשה תוכנת גירסא "מקורית", אם נגיד התקנתם את 3.40 OE היא תיהיה תואמת ותאפשר את כל מה ש3.40 האמיתי מאפשר, אך משאיר את האפשרויות הדרושות להרצת HOMEBROW ומשחקים. דרך זו הרבה יותר עדיפה. פשוט לכו לפה:

-http://www.psp-hacks.com/category/39

וביחרו את הגירסא שאתם רוצים * מלבד אלוש מתחילים ב1. משו, אלו הן שיפורים ל1.50 הרגילה שהתחלתם איתה, זה נחמד אבל עדיף כבר לOE גבוהה*. כרגע, מומלץ להתקין את 3.03 OE שאין איתה שום בעיות או באגים, אני אישית ממליץ על ההכי חדשה, הבעיה היא שאומרים שיש משחקים על 3.10 + שלא רצים כמו שצריך\ לא עובדים ביכלל, אני אישית לא ניתקלתי בכאלה מיקרים ומה שבטוח אלו משחקים ברמה די נמוכה, כך שאין ממש ממה לדאוג.

-תהליך ביצוע התקנת הOE דומה להורדת הגירסא, רק שכאן זה תמיד בא עם שלב הDXAR. לא אפרט יותר מידי כי זה תהליך פשוט ביותר שמי שעשה את הורדת הגירסא יבין לבד כבר.

הסבר על הרצת HOMEBROW ומשחקים.

1. הרצת משחקים. כל המשחקים רצים דרך כרטיס הזיכרון, הם הולכים לתיקיה ISO שנימצאת בתיקיה הכי ראשית, מה שמקבלים ישר אחרי שמתחברים לUSB. תוכנות OE יריצו את ISO וCSO בקלות הקובץ צריך להימצא בתיקיה בשם "ISO". לגבי קבצים בשם DXR, אני אל בטוח, אבל כך אם כך ניתן למצוא בPSP-HACKS תוכנות להרצתם. אם יש לכם 1.50 הרצת המשחק עובדת דרך DEV-HACK.

2. הרצת HOMBROW. דבר ראשון, HOMEBROW יכול ליהיות גם משחק\ גם תוכנה, כל דבר שייוצר על ידי אדם פרטי מקהילת ההאקרים של הPSP (בדרך כלל) יכול להחשב כHOMEBROW. התקנת משחקי\ תוכנות HOMEBROW ניתן לעשות בקלות על ידי קריאת המדריך המגיע עם הHOMRBROW זה משתנה בהתאם. בדרך כלל משחקי HOMEBROW פשוט מעבירים לתיקיה של GAMES בתוך תיקית PSP, או לתיקית GAMES אחרת שמותאמת לגירסא [מקבלים 2 תיקיות, את שתיהן להעביר לשם].

פירוט האפשרויות שנותנת הפריצה.

1. הרצת HOMEBROW ומשחקים כמובן, לא אסביר פה אבל יש להחשיב זאת.

2. הRECOVERY MENU. משתמשים בוא על ידי כיבוי סופי של הPSP והחזקת לחצן הR בעת הדלקה. בגדול זה בשביל לשנות\ לעשות דברים שלא אפשר דרך הPSP, הוא גם יעיל אם הPSP שלכם "נפל" עקב באג או משו. ניתן לבצע דרכו דברים רבים אותם תלמדו כבר לבד, דברים כמו התאמת המעבד למשחק, או אפשרות להיכנס לתיקיות הFLASH.

3. אפשרות להריץ אימולטורים וכדו', נכון, זה נחשב HOMEBROW, אך למרות זאת זה דבר מאוד גדול. אפשר גם להריץ משחקים לPS-1 שעברו התאמה לPSP.

4. עריכת\ שינוי העיצוב. מלבד שינוי התמונה אותו אפשר לעשות, עכשיו תוכלו לשנות אייקונים, פונטים, וכדו'. מדריכים ומידע אפשר לימצוא בPSP-HACKS.

- אסיים אתה אפשרויות באימרה שיש עוד הרבה כאלה, אותן תגלו בהמשך לבד כבר. אלו הן החשובות שיש לדעת בהתחלה.

הסוף.
    השקעתי די הרבה במדריך, ואני בספק אם אני לא יעדכן אותו בהמשך.
    שאלות\ בקשות\ הערות ניתן לשאול פה, אולי גם אוסיף הסברים למדריך עצמו.

2. קישורים ממומנים

תודה רבה, רואים שהשקעת.
    נערך לאחרונה על ידי SlaydeR; 22-01-2008 בשעה 00:08.
    מנהל פורום VIP-Games לשעבר
    מפקח קטגוריית משחקים לשעבר

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סרג'ו
    לייקים
    2
    נקודות
    100
    משפט מחץ
    World sucks life to

תודה.. בידיוק חיפשתי מדריך..

משתמש מכור
    שם פרטי
    עבדול
    לייקים
    0
    נקודות
    404
    משפט מחץ
    עדיף למות מאשר לפחד מהמוות!

מדריך טוב אני יביא לחבר שלי הוא מחפש את זה בנרות X_X

תודה לשי 360 על החתימה =)

האמת שגם הרצל רצה..
    אבל הוא מת =\

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סרג'ו
    לייקים
    2
    נקודות
    100
    משפט מחץ
    World sucks life to

חבל לא עוזר המדריך יש לי 3.8 מחכה שיהיה הורדה לזה..

Smile

יש לי גרסה 3.52 ואני לא יודע אם יש לי משהו מתאים שיכול להוריד לי את הגרסה באתר שהבאת?
    אם תוכל להסביר לי אחי אני אשמח.

משתמש כבוד
    F.C Maccabi Haifa
    האוואטר של .Eliran.
    לייקים
    10
    נקודות
    16

אחי תודה רבה באמת רואים שהשקעת קראתי הכל ובאמת הכל ועכשיו הבנתי איך אין לי את הקונסולה הזאת אבל יש פה לפעמים שאלות של למה המשחק לא פועל או איך מפעילים משחק פרוץ וכל השטויות המדריך עזר ויעזור מאוד כל הכבוד!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:20.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,501 | הודעות: 8,174,088 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect