תשמעו
אני בכיתה י"א עכשיו ואני פשוט נראה לי מתחיל בתהליך של נשירה מהלימודים פשוט ככה ובחיים לא חשבתי שאני אגיע למצב כזה זה נראה כל כך רחוק ותמיד אמרתי עד שאני אגיע לבגרויות ובלה בלה והזמן עבר ועדיין לא עשיתי כלום
מה הבעיה שלי? באמת שאני לא יודע
אני מאמין שזו העצלנות שלי, אבל לא יודע, אולי יש דברים אחרים שמפריעים לי..
אני עומד כרגע בפני בגרויות חשובות ואני פשוט לא יודע כלום כאילו זרקו אותי לתוך כיתה י"א משום מקום
אני יודע שאני מסוגל (ולהרבה) ואין לי בעיות ריכוז או דברים מהסוג הזה אבל אני פשוט לא עושה כלום! ואני יודע שגם עכשיו אחרי שאני כותב את זה אני לא אעשה כלום
המשפחה שלי והמורים שהכירו אותי במשך השנים מצפים ממני להרבה כי יודעים שאני מסוגל ולמרות שלא למדתי בכל השנים האלה שמו אותי במגמה שמסדרת לי את העתיד פיקס כי יודעים שאני מסוגל ואני עדיין אני לא מנצל את ההזדמנויות שנותנים לי
שנה שעברה לקראת סוף שנה התחלתי להתעורר ובאמת לקחתי מורה פרטית למתמטיקה וחרשתי והגעתי למצב שאני יודע את החומר פיקס קיבלתי מגן חדש ציון 90 אבל בבגרות נלחצתי באמת שאני לא יודע ממה ופשוט קיבלתי בלאק אוט כנראה והוצאתי רק 58 כולל מגן אם אני לא טועה
אז מה באמת אני אמור לעשות? איך אני יכול למצוא מה מעיק עלי?? כי משהו מציק לי, אני פשוט לא יודע מה
אין לי בעיה של חברים, אני מרוצה מהחיים שלי ומהמצב שלי
למה אני לא לומד?? יש לי דעות משלי על מערכת החינוך וכמה זה יעזור לי בעתיד אבל השכלתי ולמדתי שאני צריך להשאיר את הדעות שלי בצד כי נגד מערכת שלמה לא יוצאים אתה מחוייב לחוקים שלה
אני באמת פוחד לנשור מהלימודים הגעתי למצב שאני מאוכזב מעצמי ואני עדיין לא לוקח את עצמי בידיים
וזה משגע אותי שאומרים לי פשוט "תקח את עצמך ביידים" וזה לא כזה פשוט צריך לדעת מאיפה להתחיל מה לעשות ואיך !

ציטוט ההודעה