עשיתי את ירפא א' לפני חודשיים בערך עכשיו ירפא למי שלא יודע מחולק לשני חלקים (כיום... לא יודע איך זה היה פעם) אז יש חלק של מבחנים פסיכוטכנים ויש את החלק של הסימולציה בקיצור את החלק הזה אומרים לך אם עברת במקום את החלק הזה עברתי(הידד! י) עכישו אחרי החלק הזה שולחים אותך לאיזה כמה מבחני אישיות וכו' שבהם את צריך לפרט על אישיות וכל מיני כאלה
בקיצורררר הגעתי לשאלון אני חשוב 68 או משהו כזה שזה 68 משפטים להשלים
זה נורא מפגר אבל אני לא אתן דוגמא לשאלה עקב חיסיון...
אז השאלה הזאת לאלה שמבינים השאלון 68 הוא על זמן עכשיו אתה צריך לשים אוזניות ולראות מתי נגמר הזמן ולא משנה איפה אתה להגיש אז הורדתי את האזוניות לצוואר (כי זה חימם לי תאוזן בצורה מגעילה) ולא כל כך שמתי לב לזמן את האמת שהייתי באיזה שאלה 50+ יש גם שעון על המסך שמתי לב שנשארו לי כמה דקות אז מיהרתי וסיימתי וששוב הסתכלתי על המסך כבר נגמר לי הזמן וסיימתי אז הגשתי...
השאלה שלי אם יכול להיות שב"ה יודיעו לי שהגעתי לירפא ב' הפסיכולוג יפסול אותי על זה שלא שמתי לב לזמן או משהו בסגנון? ושכאילו לא התייחסתי לזמן.. הוא יכול לדעת את זה? (לא שאני מתכוון לשקר או משהו ) אני רק רוצה לדעת אם כזה דבר יכול להשפיע?
אני מבקש שרק כאלה שיודעים משהו או שעברו יגיבו זה חשוב לי..תודה מראש לעונים

) עכישו אחרי החלק הזה שולחים אותך לאיזה כמה מבחני אישיות וכו' שבהם את צריך לפרט על אישיות וכל מיני כאלה
ציטוט ההודעה