שתדעו לכם שאני רציני ואני חשבתי על זה לבד. דוד שלי עליו השלום לא היו לו ילדים כי דודה שלי הייתה עקרה. הם ניסו כמה פעמים ופעם אחת כמעט הצליחו אבל התינוק נפטר. לאבא של דוד[סבא שלי] שלי קראו דן ודוד שלי רצה לקרוא לבן שלו דן [גם אבא שלי רצתה לקרוא לי ככה על השם של אבא שלו אבל דוד שלי ביקש שהשם יישמר בישבילו]. עכשיו אבא שלי העלה את הנושא ואמר שדוד שלי בטח מאוכזב שם למעלה שלא יוולד לו בן עם השם דן כמו שהוא רצה. עכשיו לשאלה שלי.
אתם חושבים שזה לגיטמי, שאני אשנה/אוסיף לשמי הפרטי את השם דן? לאות כבוד והערכה גם לדוד שלי וגם לסבא שלי זכרונם לברכה? דודה שלי אמרה שמבחינתה זה רק ייעשה אותה מאושרת אם אני אוסיף את השם
אגב, זה עלה אצלי כי לאח שלי אי אפשר להוסיף או לשנות. השם שלו דניאל וזה מאוד דומה אז ככה שזה לא ממש משנה או ישנו או יוסיפו. אצלי זה יהיה הכי משמעותי.
אבא שלי אמר שזה החלטה שלי, זה השם שלי אז אני מחליט והם מבחינתו מה שאני אחליט יהיה בסדר גמור.
מה דעתכם, זה יהיה לגיטמי או מוסרי לשנות?
אגב, השם דן ניתן לסבא שלי על שם אבא שלו - דוד נתן [אבא של סבא שלי קראו לו דוד וסבא של סבא שלי קראו לו נתן. במשפחה שלנו נפוץ להוסיף שמות על שם הדור שעבר]

ציטוט ההודעה