שלום ותודה לעוזרים,
יש לי שבוע הבא גיבוש חובלים ואשמח אם תייעצו לי מה כדאי ומה צריך להביא.
שמעתי גם שהאוכל שם חרא אז זה יהיה טוב אם אני יביא לי קוספאות שימורים ודברים כאלה?
שלום ותודה לעוזרים,
יש לי שבוע הבא גיבוש חובלים ואשמח אם תייעצו לי מה כדאי ומה צריך להביא.
שמעתי גם שהאוכל שם חרא אז זה יהיה טוב אם אני יביא לי קוספאות שימורים ודברים כאלה?
|
|
המלצות שאני אישית שמעתי עליהן לגבי אוכל זה חטיפי אנרגיה, פירות יבשים זה גם מצויין אם תאכל קצת לפני השינה זה נותן אנרגייה לטווח ארוך.
לגבי האוכל בגיבוש חובלים כן הוא לא משהו והזמן שנותנים לאכול הוא נורא קצר ככה שפשוט דוחפים לפה מה שיש וזהו בלי יותר מדי לחשוב.
עוד דברים שמומלץ להביא זה דברים שיעזרו לך לשבצר כמו איזולירבנד ואזיקונים.
זהו בערך מה שעולה לי לראש אם יהיה לי עוד אני אוסיף.
ישי התותח
מה שלא הבנתי אף פעם מה הכוונה בשלפצר ?
אני אתן לך דוגמא פשוט,
מישהו שאני מכיר הלך לגיבוש טיס וקיבל נשק עם רצועה קצרה מאוד. מה זאת אומרת? הנשק היה צמוד לצוואר שלו בערך... כל ריצה הוא הלך מכות עם הנשק עד שהוא שיבצר את הרצועה.
הציוד שנותנים לך בגיבושים לרוב לא מתאים ויש צורך לשבצר את זה בשביל שיהיה לך נוח. האמת שאנשים אומרים שיש מקרים שאם הם לא היו משבצרים משהו הם בטוחים שהם לא היו מסיימים את הגיבוש.
בדר"כ הפאקים הם בתד"ל ברצועה של הנשק ובמדים.
ישי התותח
אין לזה חוקים אתה פשוט רואה מה הבעיה ומאלטר לזה איזה תיקון שיעזור לך.
ישי התותח
הייתי ממליץ לך להביא קצת בגדים חמים ללילה, משחה נגד שרירים טפוסים (ריח הבנגיי במחנה היה קסום), אזיקונים, אההה חובלים אתה אומר.. נראה לי שזהו.. נעליי ספורט ומה שרשום לך בזימון
ממ משחה נגד שפשפות? בטח יהיו לך הרבה כאלה..
מי שאמר לך שהאוכל גרוע לא יודע על מה הוא מדבר... אל תביא שום שיפורי מזון תסמוך עליי... לא יהיה לך זמן לאכול את זה... רק אחרי השבירת דיסטאנס בערב של היום השלישי
אני עשיתי גיבוש חובלים לפני שנה והאוכל שמה מצוין!! נכון שאין הרבה זמן לאכול אבל אם ביקשנו הארכת זמן אז קיבלנו כמה שהינו צריכים, אבל עדין כדי להביא כל מני חטיפים והערכות שיפצור.
והמלצה שלי אל תתקבל בגיבוש (זה חרא עבודה) לך תעשה "שכונה" זה הכי מצחיק ותבקש בסוף הגיבוש לקבל גיבושון שלדג.
בהצלחה
תביא את עצמך + כמה אזיקונים סכין טוב והרבה מוטיבציה
slickskter@gmail.com
כמה אזיקונים
משחות נגד שפשפות וכו' לא השתמשתי
סכין יפנית ובעצם פקל כיסים יכול להיות מאד משתלם
כל האוכל והשטויות האלה רק ביום האחרון באמת אפשר להשתמש בזה
חבל שהמפקדים יראו אותך אוכל משהו לא במקום...
שיהיה בהצלחה נקווה לראות אותך בבה"ד ביום מן הימים (אני מחזור קכ"א ד"א)
אני ק"כ :X
מתפארים במחזורים שלכם חחח חברים בשורה התחתונה חיל הים זה חרא(מי כמוני יודע) ומי שבאמת עושה משהוא בחיל הזה זה הדבורים והצוללות כי זה באמת קשה
אחי תשמע לי אתה לא צריך כלום לגיבוש אם אתה רוצה משהוא מאתגר לך לצוללות יותר קשה יותר מתגמל
זכור כל אחד יכול להיות חובל לא כל אחד יכול להיות צוללן