קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. kane and lynch dead man
    על ידי adir052 בפורום משחקי רשת כללי
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 09-08-2011, 16:50
  2. [הורדה]Kane and Lynch : Dead-Men |1 Link
    על ידי 2PaclypseNow בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 05-10-2008, 23:25
  3. [הורדה] Kane And Lynch : Dead Man
    על ידי U2tr4x בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 11-03-2008, 12:50
  4. [הורדה]Kane and Lynch Dead Men
    על ידי shlomy17 בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 13-12-2007, 14:28
  5. [הורדה] Kane and Lynch Dead Men | 3 Parts | 4.5GB
    על ידי SlaydeR בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 12-12-2007, 00:04
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

[הורדה] Kane & Lynch Dead Man | 4 Links

  1. #1

    ברירת מחדל [הורדה] Kane & Lynch Dead Man | 4 Links


    סיקור:
    מבית היוצר של סדרת המשחקים של Hitman ו Freedom Fighters (אחד המשחקים האהובים עליי), מגיע סיפורו של אדם קיין. בעל, אב לבן ובת, עובד מסור ומה שנקרא All around good guy. כל זה נעצר בפתאומיות כשבנו של אדם יורה בעצמו עם האקדח של קיין. נישואיו מתפרקים, אישתו לוקחת את הבת שלהם ועוזבת, חייו מתרסקים והוא נופל לצד השני של החוק. מבצע עבודות מזדמנות בשביל ארגון פשע. זאת כמובן עד שהוא יוצא לשוד שבמהלכו עובר אורח נהרג. אדם קיין נתפס ונשלח לכלא עד לביצוע גזר דין המוות שקיבל. בכלא, הוא פוגש את לינץ', בחור מסתורי שחווה איבודי הכרה ומתעורר מבלי לדעת מה קרה. הוא בכלא אחרי שהתעורר לאחר איבוד הכרה שכזה ומצא עצמו עומד מעל גופת אישתו. בדרך לביצוע גזר הדין, שניהם נחטפים ע"י קבוצה והם מכריחים את גיבורינו לבצע את המשימות שהם יטילו עליהם.
    המשחק הוא מעין שילוב של שני הכותרים שהוזכרו: Hitman ו Freedom Fighters. המשחק יהיה משחק אקשן מגוף שלישי כמו Hitman ויהיה בעל ממשק דומה בכך שלא יהיו הרבה דברים על המסך. אין מד חיים, אין מד תחמושת וכו'. מצד שני, המשחק יהיה יותר מבוסס אקשן כשאנחנו נשלוט באדם קיין, שמסתבר שחיים שלווים בפרברים יוצרים גיבורים קשוחים למדי, ונוכל לתת פקודות ללינץ' ומדי פעם לעוד אנשים שיצטרפו. אבל לינץ' הוא לא הכי צייתן. אם הוא לא לקח את התרופות בזמן או שפתאום יעבור את אחד מאיבודי ההכרה שלו, הוא ירוץ לעשות מה שהוא רוצה. בכלל, השילוב בין השניים נראה כחלק מרתק מהעלילה בכך ששני הגיבורים לא ממש סובלים אחד את השני.
    אחד הדברים המלהיבים במשחק הוא הרקע החי. מעבר לכך הרקע לא רק חי אלא גם משפיע על המשחק. לדוגמא, ישנו שלב במועדון ריקודים שבו קיין צריך לחטוף מישהי. אבל לעבור דרך רחבת הריקודים המלאה אנשים היא לא פשוטה ולא נוכל סתם לרוץ דרך כל הקהל. ניתקל באנשים, קיין ידחוף אנשים, כל מיני אנשים יכנסו לנו לדרך ועוד. הדרך החוצה תהיה יותר מסובכת כשאנשי הביטחון יהיו אחרינו. הם אמנם ילבשו ז'קטים לבנים ויהיו קלים לזיהוי דרך הקהל, אבל הקהל עלול לעמוד בדרך. אפשרות אחת היא לירות מספר כדורים לאוויר ולראות את כל הרקדנים בורחים בפאניקה ופותחים לנו מעבר.
    בכלל, המשחק נראה מגניב ומשתמש בכל מיני דברים יפים. רוב סיפור הרקע של שתי הדמויות די עלום ואם יקרה שנמות, נזכה לתמונת סטילס מהעבר של הדמות. דרך מאוד מחוכמת לחשוף פרטים. הפשטות שבשליטה על שאר חברי הקבוצה היא יפה, נוחה ועובדת. (דבר שנלקח כמעט ישירות מ Freedom Fighters). בנוסף לכל זה, המשחק תומך במשחק זוגי דרך הרשת כששחקן אחד שולט בקיין, והשני שולט בלינץ'. בחלק גדול מהמשימות, אפילו לא יהיה להם את אותה המטרה ובעוד שקיין צריך לחטוף מישהי, לינץ' צריך לחסל מישהו אחר. דבר שיתרום לחווית משחק יחודית ויאריך מאוד את אורך החיים של המשחק בכך שכל שחקן ירצה לנסות לשחק בשתי הדמויות. Kane & Lynch: Dead Men הוא בטוח אחד מהמשחקים המעניינים של השנה.


    קראק:
    http://www.fileflyer.com/view/FR3mFAG
    נערך לאחרונה על ידי SlaydeR; 26-01-2008 בשעה 16:50.
    מנהל פורום VIP-Games לשעבר
    מפקח קטגוריית משחקים לשעבר

  2. קישורים ממומנים

  3. #2
    משתמש כבוד האוואטר של shmuel555
    שם פרטי
    שמואל
    תאריך הצטרפות
    07/2006
    הודעות
    14,527
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "..גם אם תהיא על סף תהום אלך אחריך עד סוף העולם
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    תודה.




  4. #3
    משתמש מתקדם האוואטר של blackmamba
    שם פרטי
    חסוי
    תאריך הצטרפות
    07/2007
    הודעות
    541
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    ty


    Prison Break Watcher!

  5. #4

    ברירת מחדל

    תודה ! =]=]=]=]!
    זה עובד חלק!

  6. #5

    ברירת מחדל

    איפה הקראק???
    תודה

  7. #6

    ברירת מחדל

    תודה!

  8. #7

    ברירת מחדל

    תודה איפו הקראק אבל?!

  9. #8
    נערך לאחרונה על ידי SlaydeR; 26-01-2008 בשעה 16:50.
    מנהל פורום VIP-Games לשעבר
    מפקח קטגוריית משחקים לשעבר

  10. #9

    ברירת מחדל

    תודה

+ תגובה לנושא


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:49.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,638 | הודעות: 8,174,225 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect