לאחר הודעתו של בובי לאשלי כי הוא עוזב את ה-WWE, החלו ב-WWE להזהר, ובקשו מהמתאבקים בעלי הכוח הפוליטי מאחורי הקלעים להוריד פרופיל לזמן מה, בכדי לא להליט את העניינים, דבר שעלול לגרום למתאבקים נוספים לעזוב.
ג'סי ונטורה החליט להוריד את מועמדותו לעמדת נציג המפלגה הדמוקרטית לקראת הבחירות לנשיאות ארצות הברית הקרבות. ונטורה הגיב: "החלטתי להוריד פרופיל ולהסיר מועמדותי בגלל לחץ חברתי. אני בטוח שהרפובליקנים יצחו עכשיו, כשכל מה שעומד מולם זו אישה או כושי. בכל אופן, אני יכול לנצח את כל אחד מהם. תמיד יש פעם הבאה."
טריפל אייץ' רואיין אחרי ההודעה של ה-WWE על הנמחת הפרופיל, ואמר: "אני לא יודע על מה אתם מדברים. פוליטיקה ואני לא הולכים ביחד. אני אפילו לא יודע למי אני הולך להצביע בבחירות, אם בכלל."
גם טייקר, מתאבק שידוע כמתאבק בעל כוח רב מאחורי הקלעים, ואמר: "צעד חכם של ה-WWE, אני בטוח שהאווירה מאחורי הקלעים תחזור להיות טובה כפי שהייתה ב-2001 ועד ינואר 2002."
ה-WWE מפרסמים את עצמם בכל מקום אפשרי לקראת הרויאל ראמבל ורסלמניה, הקרבים ובאים עלינו לטובה.
המקום האחרון שבו ה-WWE החליטו לפרסם, הוא בתוכנית הריאליטי "השרדות - האיים הקריביים", המשודרת בערוץ 10.
צורת הפרסום תהיה דרך התחרויות ב"אי המתים".
התחרות הראשונה, תהיה צפייה בכל הקרבוגרפיה של ג'ין סניצקי. המתמודד הראשון שירדם, יודח מהאי.
כרגע ה-WWE מנסים לממן גם את הפרס הראשון של התחרות. הפרסם אמור להגיע ל-600 אלף דולר, וככל הנראה יהיה מדובר בטיסה מסביב העולם 80 פעמים כשאתה נמצא על מטוס פרטי, ולידך יושבת בובת פלסטיק של ג'ון סינה.
עוד בנושא הרויאל ראמבל, התוכניות שונו מלפני שבועיים, וכרגע התוכנית היא לתת לצ'אק פלומבו לזכות. ה-WWE מרגישים שפלומבו תופס תאוצה והיט מהקהל בדמות הבייקר. התוכניות הם קרב בין פאלומבו לטייקר, שיפורסם כ"טייקר VS טייקר 2". ככל הנראה, פלומבו ינצח את טייקר ברסלמניה, יזכה באליפות, ויתחיל להסתובב עם האליפות על צווארו.
אחרי תוכנית ECW האחרונה, CM פאנק נראה מאוכזב ולא רצה לדבר עם אף אחד. אחרי עשרות נסיונות, הצלחנו להוציא ממנו כמה מילים.
פאנק: "למישהו יש פה איזה בקבוק עארק במקרה?"
ג'ף הארדי מלא התלהבות לקראת קרב האליפות שלו ברויאל ראמבל.
הארדי אמר כי לפני הקרב הוא "יחזור אל שורשיו ויחזור להיות ג'ף הטוב של לפני מספר שנים".
בחדשה לא קשורה במיוחד, אתמול דווח כי סוחר סמים מצפון קרוליינה נעצר, כאשר נתפס מוכר כמות אדירה של סמים שונים ומשונים, מלווים בבדי ציור ושלל צבעים לאדם מקועקע, מזוקן ובעל שיער כחול/סגול/צהוב/ירוק.
הקונה הצליח לברוח מהמקום כאשר קפץ מגשר בעודו צועק מילה לא מובנת במיוחד.
עדי ראייה דיווחו למשטרת צפון קרוליינה כי הם ראו את החשוד בורח.
קלסטרון:
חחח מזהים ?! זה קל..
אם אתם מזהים את הדמות ע"פ הציור, אתם מתבקשים ליצור קשר עם משטרת צפון קרולינה במספר 911-555-0420
בזמן השידור של RAW HD, וינס הלך גאה מאחורי הקלעים. מנגד הלך קרליטו. וינס פגע בטעות בכתפו של קרליטו, ודו שיח קצר התפתח בין השניים.
קרליטו: "Don't push me!"
וינס: "Consider it done..."
ביום ראשון, סטפני החליטה לפטר את ביראן קנדריק. וינס לא אהב את הרעיון. ביום שני הוא נפגש עם קנדריק והציע לו הצעה נדיבה במיוחד.
וינס: Come back to the WWE! We've got great job opportunities fot you!
קנדריק הסכים, כמובן.
שמועות רצות על מעמדתו החזק של גון סינה על הסרט סופרמן:הדור הבא
וינס בתגובה:''כמו שאתם יודעים תמיד האמנתי בכוחו הרב של סינה
וכמו שנחשתם כבר תכננתי מראש את הגימיק שלו''
קרדיט לפורום אחר

ציטוט ההודעה