קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סיפורי מקרה]אפשר ללמוד מזה מלא
    על ידי grass בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 01-11-2008, 12:19
  2. חידון סיפורי מקרה
    על ידי falafel בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 21-03-2007, 23:01
  3. אשכול סרברים של הפורום
    על ידי Sapaki בפורום Counter Strike
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 18:08
  4. אשכול לילה .. משעמם לי
    על ידי SlickK בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 08:13
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

אשכול "סיפורי מקרה"

משתמש משקיע האוואטר של falafel
    שם פרטי
    אנדרי
    לייקים
    0
    נקודות
    891
    משפט מחץ
    Lifes a bitch, and then u die

ברירת מחדל אשכול "סיפורי מקרה"

אהלן כולם,

באשכול זה מתנדבי מד"א בעיקר אך כל אחד שנתקל מוזמן לפרסם "סיפורי מקרה" מעניינים\מצחיקים\שאלות לגבי מקרים לא ברורים שקרו לו במשמרת.

כמובן, שאנו שומרים על צנעת הפרט, סודיות רפואית והזכות לכבוד. מה זה אומר? לא כותבים שמות של חולים,מתנדבים\עובדי מד"א, שמות של מקומות וכל פרט העלול להסגיר את זהותו של הנפגע בצורה כלשהי. זכרו! העובר על כלל זה ייענש.

אז אני אתחיל בסיפור מעניין - הלידה הראשונה שלי:

כשהייתי עוד מתנדב צעיר, בן חצי שנה בלבד, נקראתי במשמרת ל"שבוע 28,ירדו המים". נלחצתי קצת, אך לא באופן רציני עד שהודיעו לנו בקשר: "[שם הנהג], רק שתדעו, זו לידה". הסתובבתי לנהג וראיתי שלא רק אני קצת החוורתי. מתברר שזו גם הלידה הראשונה שלו.
    הגענו. האישה, שמוצאה זר, בדירה מוזנחת עם עוד כמה חברים ובני משפחה, שוכבת על המיטה והתינוק עם חצי ראש, כחול לגמרי, בחוץ. הרבה מהלידה עצמה אני לא זוכר כי זה קרה מהר והתרגשתי נורא - רק הושטתי לנהג דברים, אך לאחר שהתינוק הוצא - התברר שהוא לא נושם. אנחנו מתחילים החייאה בזמן שהאמא שואלת בבכי: "הוא בסדר?" "הוא בסדר?". אחרי בערך חמש דקות של זיעה קרה ולחץ אטומי אנחנו שומעים נשימה. הוא בכה!. אלוהים ישמור, כמה שאני לא אשכח את הרגע הזה.
    הנט"ן הגיע ולקח את התינוק,נושם, לבי"ח ואנחנו את האמא.

FalafeL Aka Andre

2. קישורים ממומנים

חח רעיון נחמד..
    וואו... יש המון. לדעתי הסיפור שהכי שווה לזכור זה מההחייאה הראשונה..
    מתי שהוא ב99', נסיעה 3-4 רביעית שלי.. בקושי מצליח לזכור מה זה אמבו.. אנחנו בדרך לכפר ערבי (לדעתי זה היה כפר קרע..)
    מסרו שיש מבוגר עם כאבי בטן, האנדרנלין מתחיל לזרום.. כולי מתלהב ושם כבר כפפות, החובש שאיתי והמתנדב שאיתי צוחקים על הצעירות שלי ומרגיעים אותי שהכל בסדר ואין מה להילחץ...

הגענו איכשהו לשם (עוד לפני תקופת הGPS במד"א), הגענו לאיזה בית ישן, ובפנים התקהלו חצי מהכפר.
    פתאום קלטנו שבאמצע היה הרופא המקומי שבמצע החייאה (ללא מכשירים) באדם זקן.. נפל לנו האסימון ומייד שאר הצוות לקח פיקוד והתחיל בהחייאה.. אני זוכר שהייתי די מבולבל ולא ממש עוזר אלא יותר מסתכל..
    הנט"ן הוזעק תוך כדי.. לפתע הרופא קלט שאני לא עושה כלום אז הוא שלך אותי להביא כמה תרופות החייאה מה"תיק רופא" שלו הוא ביקש אמפולה מסויימת, וכשפתחתי את ה"תיק" שלו ראיתי שבין כל מיני כלים למינהם (מסמרים, מברגים ואיזה סנדביץ ישן( מתחבאים גם תרופות.. חח הייתי די בשוק.. לכו תדעו מה עבר על האמפולות האלו?...
    אח"כ עברתי לעשות סקשן.. בחיים לא אשכח את מה שהלך שם.. כמויות א-ד-י-ר-ו-ת של דם זרמו ממנו.. אח"כ יתברר לנו שנקרע לו אבי העורקים.. בסופו של דבר חזרנו לתחנה (וכן כמובן שאני זה שנתקע עם תפקיד השטיפה..) ולא הפסקתי לדבר על זה שהיתה לי החיאה ראשונה... (כמובן שזה כבר לא היה מעניין.. שבוע אחרי התחילו גלי הפיגועים..)
    נערך לאחרונה על ידי israeliviper; 27-01-2008 בשעה 01:45.

http://www.eccouncil.org/
    עוד אין לך MCITP ?!

אם כבר מקרה אז שיהיה גם מפחיד... חחח
    יצאתי למקרה במשמרת הרביעית שלי בערך... ניכנסים לאמבולנס ובקשר- "צהרים טובים, יש לכם מחוסר הכרה ב***..." טוב אני כמובן מזהה שהכוכביות זה כמובן תחנת המשטרה... לא ממש הבנתי מה הולך כי איך בתחנת משטרה בן אדם עצור ועוד נוציא אותו מהתא או משהו כזה... אז חשבתי אולי אחד העובדים וזה כלום דבר רציני.. חח
    טוב אז אנחנו מגיעים עולים קומה אומרים לנו עוד אחת למעלה אנחנו עולים וכמובן תאי המעצר לפני... אנחנו מגיעים לבן אדם והוא שוכב לו על הריצפה עם דופק נשימה... הכל תקין לחלוטין ורואים שמשהו לא בסדר כי הוא ממצמץ... אז הנהג קרא לו ראה שהוא לא עונה ושהוא "משחק אותה" מחוסר הכרה. הנהג אמר לנו עם קריצה יש לנו מחוסר הכרה קדימה לבית חולים. ירדנו לאמבולנס ואנחנו מחכים לשוטר שיבוא איתנו כי הבן אדם עצור ואנחנו חייבים ליווי משטרתי... כמובן רבע שעה לפחות עד שרק קוראים לשוטרת שצריכה לבוא איתנו ופתאום מגיעים שני נערים... בני שבע עשרה בערך... ישר "מי זה? מה יש לו? מה זה אבא שלי? אבל זה הנעליים שלו! זוז מפה יא בן זו*ה זה אבא שלי מה אתה עושה יאללה קח אותו לבית חולים הוא עבר אירוע לב לפני כמה ימים" קיצור בלאגן שלם שני אלה עשו לנו ויש איתנו 7 שוטרים שלא עושים כלום. שני הערס*ם האלה דחפו שוטרים (עליי עף אחד ועמדתי 2 מטר משם) נכנסו לניידית והתחילו להרוס הכל בפנים. אחד שנישאר חצי בחוץ התחיל לאיים שהוא ידקור וישרוף וכל מה שהוא יודע להגיד... קיצור אחרי 20 דקות ואחרי שהגיע מפקד התחנה ואמר שיעצרו אותם הם נהיו קצת בשקט ואמרו טוב אנחנו עולים לאמבולנס כי אנחנו בני משפחה... אמרנו להם שאין סיכוי ישר קצת צעקות ובלאגנים קצת התערבות של משטרה ויושבים בשקט. אז אמרנו להם שיקחו מונית. הם לקחו מונית ואנחנו חיכינו עוד 5 דקות שהשוטרת שצריכה לבוא איתנו תגיע והיא הופיע והתחלנו בנסיעה... כמובן לא דחוף כי הבן אדם שיחק אותה... אז אנחנו מגיעים לבית חולים ויש לנו הפתעה של שני חברה שאומרים שאנחנו איטיים ושהוא עבר אירוע מוח (שינו גירסה) ושאנחנו רוצים שהוא ימות בדרך וכל השטויות האלה.ניכנסים למיון כמובן עם ליווי של 5 שוטרים ועוד פעם בתוך המיון שני החברה התחילו להשתולל אז אמרנו חלאס דיברנו עם רופא שיקח אותו כבר ונסענו...
    מצטער על המגילה מקווה שהיה מעניין ואני לא מאחל כזה מקרה לאףףף אחד! במיוחד לא לחדשים!
    שבוע טוב ניצן

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,597 | הודעות: 8,198,190 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect