אני רוצה לקנות Xbox 360 ואני רוצה לדעת את הדברים הבסיסיים שצריך לדעת ומה לקנות איתו..
אני קונה את חבילת ה-premium אז איזה גרסא שלו לקנות (HDMI\משו אחר)
ואם אני שם צ'יפ או פריצה אז ה-xbox live לא עובד?
אני רוצה לקנות Xbox 360 ואני רוצה לדעת את הדברים הבסיסיים שצריך לדעת ומה לקנות איתו..
אני קונה את חבילת ה-premium אז איזה גרסא שלו לקנות (HDMI\משו אחר)
ואם אני שם צ'יפ או פריצה אז ה-xbox live לא עובד?
|
|
אתה נראה לחוץ!
על תדאג הכול יעבוד.
תקנה איזה גרסה שבא לך אני ממליץ על אחד לפני החדשה.
יהיה בסדר.
השאלה שלי הייתה אם הצ'יפ או הפריצה יחסמו לי ת-xbox live?
ותודה על התמיכה אחי
נערך לאחרונה על ידי jeak; 27-01-2008 בשעה 14:55.
יש סיכוי קטן אבל הוא ממש קטן רק עם אתה תעשה משהו לא חוקי.
אני ממליץ לך לפרוץ שלב אחר שלב.
ואם אתה לא מבין בפריצות על תתעסק בזה.
אני מתכוון שאם אני קונה את הxbox עם פריצת תוכנה למשל ואני רק רוצה את זה בשביל לשחק משחקים צרובים אז באיזה מקרה אני יכול לקבל באן מxbox live?
אז אתה לא יכול לקבל באן.
אז אם אני מנסה לשחק עם משחק צרוב רשת אז אני לא יקבל באן?
פפפפפ זה הרבה מעבר למה שהחנות מסבירה לך.. יש את התכונה שפורצת דיסקים שקוראים לי ixtreme firmware משו כזה וצריך לעדכן אותה ואפחד פה באטרף אין לו מושג איך עושים את זה.. ומי שכן יודע כנראה לא כותב.. בכל מקרה אתה יכול לקבל באן אבל שוב אני אומר לך.. זה תלוי בגרסא של הפריצה שלך וצריך לעדכן אותה כל פעם.. לא סיפור פשוט..
תודה לשי 360 על החתימה =)
האמת שגם הרצל רצה..
אבל הוא מת =\
^^^^
אז בגחח זה אני אמרתי לו.
שיקח גרסה מסויימת.
אין כול כך הרבה ברירות. זה קטע מאוד מסובך פה שעם אתה לא מבין אני לא ממליץ לך על לעשות משהו.
אני מבין אבל זה לא למחשב.
אז מה קורה אם אני קונה צ'יפ, אני צריך לשדרד אותו עם הזמן?
אתה לא צריך לשדרג את בצ'יפ אתה צריך לשדרג את התוכנה
בכל מקרההההה תקנה אחי אתה לא תתחרט תאמין לי.. גם משחקים מעפנים ויש להם גרפיקה טובה אני נהנה לשחק בהם.. זה עולם אחר..
תודה לשי 360 על החתימה =)
האמת שגם הרצל רצה..
אבל הוא מת =\
אזזז לסיכום מה כדאי לקנות (צ'יפ או פריצה) ואם צריך לשדרג כל כמה זמן אז איך אני עושה את זה?
לסיכום:
כדי לקנות צ'יפ.
ואתה צריך לשדרג תוך 3 חודשים. [ יכול אפילו לקראות מצתב שלא תשדרג שנה אבל זה סיכוי קטן]
בישביל לעשות את זה אתה צריך את התוכנה: Iextren 1.3 אותה אתה יכול לבקש בפורום תוכנות להורדה.
אפשר לנעול כדי למנוע ספאם?
רגע.... אז אני צריך גם לשדרג את הצ'יפ כל חודש.....