בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי. חסר לי מקום על הדיסק, וכשניסיתי לבדוק מה אפשר למחוק גיליתי שהנפח המנוצל בדיסק הרבה יותר גדול מהנפח של כלל הקבצים. גם ראיתי תיקיות מסוימות שנפח התיקיה גדול יותר מסך הקבצים.
אם מישהו יודע מה זה.. תודה.
בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי. חסר לי מקום על הדיסק, וכשניסיתי לבדוק מה אפשר למחוק גיליתי שהנפח המנוצל בדיסק הרבה יותר גדול מהנפח של כלל הקבצים. גם ראיתי תיקיות מסוימות שנפח התיקיה גדול יותר מסך הקבצים.
אם מישהו יודע מה זה.. תודה.
|
|
יש לך אולי קבצי מערכת או קבצים מוסתרים שהוא לא קורא את הגודל שלהם ..
מהו הגודל של הרד דיסק
מהו הגודל של כל מחיצה
מהו הנפח שבשימוש בכול כונן
האם כללת גם קבצים מוסתרים
כל ההרד דיסק הוא 11.2 ג'גה, בגלל זה אני כל כך צריך מקום. בכל אופן התיקייה של windows תופסת 3.34 ג'יגה, program files תופסת 1.95, ו-documents and setting תופסת 1.54.וזה הכל. ובכל זאת יש 8.79 ג'יגה מנוצלים. אם אתה יכול לעזור לי בבקשה..
מה עם קבצים מוסתרים תעשה הצג קבצים מוסתרים ותבדוק נקה גם באמעצות ccקליניר..
אני זוכר שהייתה לי גם בעייה הזו ופירסמתי אשכול פה. אם אני זוכר נכון, זה קשור לגיבוי מערכת/שיחזור או משהו בסגנון :\ אני בטוח שאחד המומחים פה יבין למה אני מתכוון ויגיד לך בדיוק מה לעשות.
Everybody needs somebody,
You're not the only one...
נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תיכנס ל disk cleaner של וינדוס ודרך שם תמחק קבצי שיחזור מערכת
תוריד ותריץ תוכנה שנקראת CCleaner [היא חינמית] היא תפנה לך עוד מקום
אם אחרי שתעשה את כל מה שאמרו לך ועדיין לא השתנה כלום.
אז זה כנראה בגלל התופעה ש"נעלם" מקום בדיסק בגלל שגיגה זה 1024 מגה בייט אבל זה נרשם בתור 1000 או משהו כזה ואז הולכים לאיבוד 24 מגה על כל גיגה, זאת בעיה...
אוהבים משחקים? כנסו לאתר פונט ותתחילו להעביר את הזמן בכיף עם המון משחקים ברשת בחינם לגמרי
תודה רבה!!! כיביתי את השחזור האוטומטי וכמעט כל הנפח חזר, חוץ מאיזה חצי ג'יגה שזה כבר זניח. עזרתם לי מאוד!