קניתי ראוטר EDIMAX ועכשיו הוא חוסם לי את האימיול ויש LOW ID מישהו יודע איך מבטלים את זה?
תודה.
קניתי ראוטר EDIMAX ועכשיו הוא חוסם לי את האימיול ויש LOW ID מישהו יודע איך מבטלים את זה?
תודה.
|
|
תיקנתי לך את הכותרת היא לא הייתה תקינה, תשתדל לציין את מהות הבעיה בכותרת ולא רק [בעיה].
מה שאתה צריך לעשות זה לפתוח 2 פורטים של TCP ו UDP שהאימיול עובד איתם.
תתן לי את הכתובת דוא"ל שלך ואני אשלח לך מדריך מהעבודה שלי.
חוץ מזה יש לי מערכת הפעלה win 7 , מבקש הדרכה לבטל את הבעייה
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
פתיחת פורטים בראוטר שלך
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תכניס את המחשב שלך ל DMZ והכל יהיה חלק.
לא מכיר את הראוטר שלך אז תן לי דגם שאוכל לעבור על התפריט שלו ואתן לך הדרכה.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
הנתב הוא edimax דגם br 6204 wl g
ואני עדיין זקוק לעזרה והדרכה לפתור בעיית lwo id
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
יש לי ווינדוס 7, אימיול 0.49c, ראוטר אדימקס br6204wg.
אחרי שלא הלך עם כל התמיכה ועם המדריכים שפורסמו כאן ובאתרים אחרים, כולל המדריך שחברת פיקוק פרסמה לראוטר הספציפי הזה, התקשרתי לפיקוק והם מסרבים בכל תוקף למרות תחנוני (באמת התחננתי), לתת תמיכה בנושא פתיחת פורטים.
הפכתי גם את כל האינטרנט ועשיתי צעד צעד את כל מה שהציעו, כולל virtual server וכולל upnp ומה לא.
כמובן שאחרי שהתקנתי את האימיול, הפיירוול של ווינדוס קפץ וביטלתי את החסימה שלו.
אין לי אף אנטי-וירוס או פיירוול אחר. יש לי רק את Microsoft Security Essential.
ניסיתי גם אחרי שביטלתי את התוכנה הזאת ואת הפיירוול של ווינדוס אבל גם זה לא עזר.
אמרו לי שאני צריך לשנות ב Local area connection את הproperties של ה TCP/Ipv4 את הIP האוטומטי למספרים שנתנו לי וכך עשיתי אבל גם זה לא עזר.
בקיצור התייאשתי.
מאוד אודה לכם אם מישהו יוכל לעזור לי או לפחות להפנות אותי למי שהכי תותח בתחום ושיכול לעזור לי.
מ א ו ש ר
אתה רוצה להגיד שגם DMZ לא עזר לך?
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מישהו המליץ באחד המדריכים שקראתי לנסות את זה וניסיתי לעשות את זה בהגדרות הראוטר לפי מה שהוא כתב. אני לא יודע אם זה מה שהיה צריך בדיוק לעשות אבל פעלתי לפי מה שהיה כתוב שם ועדיין לא עזר.
יש לך מושג איך אני מתפטר מהצרה הזאת ומסדר את הפאקינג id?