קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כתבה| לקראת המחזור ה-18 בליגה האנגלית
    על ידי Omer N בפורום כדורגל
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 20-12-2008, 13:44
  2. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 21-08-2007, 00:26
  3. מחזור 7 בליגה הלאומית
    על ידי Red Devils בפורום כדורגל
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 28-10-2006, 18:11
  4. המחזור ה-7 בליגה האנגלית.
    על ידי O-MaN1 בפורום כדורגל
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 01-10-2006, 10:30
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

לקראת המחזור ה-18 בליגה הלאומית .

ברירת מחדל לקראת המחזור ה-18 בליגה הלאומית .

הפועל רעננה - מכבי אחי נצרת - יום שישי - שעה 14:00 - רעננה .

מפגש מאוד מעניין בגלל המגרש הקשה שבו הולכת לשחק אחי נצרת,לא בגלל האוירה שמסביב בגלל האיצטדיון של רעננה שמקשה על כל קבוצה.רעננה עם הרבה מזל עם סגל חלש ועם יכולת מרשימה מתליחה לדגדג את הצמרת זאת שנה שנייה ברציפות,אחי נצרת מפתיעה גם כן כשכולם ציפו שהיא תילחם על חייה בתחתית היא דווקא ממקוממת במקום השישי עם 24 נק' במרחק של 3 נק' ממקום שני שמקנה עליה לליגת העל,כמו לרעננה,עם המשכיות רעננה היתה יכולה להיות במקום הראשון עם פער של כמה נקודות מהמקום השני היא פתחה מצויין והיתה ראשונה לאורך המחזורים הראשונים,מחזור שעבר הפועל רעננה יצאה לקרית אליעזר והפסידה להפועל חיפה 2-1 אחי נצרת סיימה בבית בתיקו 1 עם הפועל עכו,למהמרי הווינר אני יכול להמליץ X .

הפועל עכו - עירוני ראשל"צ - יום שישי - שעה 14:00 - נהריה .

ראשל"צ עוד אחת מההפתעות הגדולות של השנה,ראיתי את ראשון כמה פעמים העונה ויש להם התקפה קטלנית שכוללת שלישייה שמשגעת את הגנות הליגה הלאומית מדובר ברוני אוחנה שאני יכול לחתום על מליון דולר שהוא לא ישאר שנה הבאה בראשון לציון,את שלומי אדרי המצויין שהיה בהפועל חיפה,הפועל פתח תקווה,מכבי נתניה..ומור גולן החלוץ המצויין ששיחק שנה שעברה בעמידר,הפועל עכו התחילה לא טוב את העונה אבל מאז שחיים לוי מונה למאמן הקבוצה הם השתפרו אבל לא הסתפרו מספיק והם עדיין מדורגים במקום ה11 שמוביל לארצית הפועל עכו לא תוכל לשחק בגבעת נפוליאן הבית הקבוע שלה בגלל שהמשחק משודר בטלויזיה ואיצטדיון גבעת נפוליאן לא מתאים לשידור בטלויזיה.ראשל"צ הקבוצה שעד שנה שעברה היתה בליגה הארצית ועלתה רק השנה ממקומת במקום הרביעי במרחק נקודה בלבד ממקום שני.למהמרי הווינר אני יכול להמליץ 2X .

הפועל באר שבע - הפועל פתח תקווה - יום שישי -שעה 14:30 - וסרמיל .

המפגש המסקרן ביותר של המחזור הזה,שתי הקבוצות הגדולות של הליגה הלאומית נפגשות למשחק מסקרן שעוד יכריע הרבה על העולות לליגת העל,הפועל פתח תקווה החליפה מאמן לאחרונה במקום אורי מלמיליאן השחקן האגדי שכיכב בביתר ירושלים הוחלף אלי מחפוד שחקן העבר שכיכב בהפועל פתח תקווה.הפועל באר שבע התחזקה רבות בשבוע האחרון הרכש הראשון השגיעה לקבוצה הוא שי בירוק הכישרוני שלא הצליח לממש את הפוטנציאל שלו במכבי נתניה ומכבי חיפה אבל יכול להיות שבבאר שבע הוא יפרח,הרכש השני הוא סעיד מקאסי החלוץ הנהדר של מכבי הרצליה שהיה אחד השחקנים הבולטים ביותר בשורות הקבוצה בשנה שעברה והרכש השלישי והנוצץ ביותר מבין השלושה הוא תומר חליבה המגן הבארשבעי שחזר לקבוצת הבית שלו,הקבוצה שאספה אותו מליגה ב' ועשתה אותו שחקן לגיטימי בליגת העל הפועל פתח תקווה בתקופה רעה עם 3 הפסדים רצופים עד למחזור האחרון שניצחה באורווה 2-1 את בני לוד משער בדקה ה-85 באר שבע לעומתה קבוצה לא יציבה ולא הצליחה לחבר שתי ניצחונות רצופים כל העונה במחזור שעבר באר שבע סיימה בתיקו 1 מול רמת השרון,באר שבע מדורגת במקום החמישי במרחק 2 נק' ממקום שני שמעלה אותה לליגת העל הפועל פתח תקווה 2 מקומות מעל באר שבע,מקום שלישי נקודה ממקום שני,למהמרי ההוינר אני ממליץ על 1 ולא בגלל שאני אוהד הקבוצה באר שבע באים עם ביטחון אחרי שלושת השחקנים שחתמו וקיבלה בונוס ענק כשגם נדב קידר חוזר מפציעה גם זוהר חוגג חוזר מפציעה ובנוסף לשלושת השחקנים החדשים אני לא רואה את פתח תקווה מוציאה באיצטדיון כמו וסרמיל נקודה למרות שבאר שבע לא משהו בוסרמיל העונה .

בני לוד - הפועל רמת גן - יום שבת - שעה 14:00 - לוד .

משחק מאוד מסקרן בתחתית הליגה הלאומית כשהקבוצה המתדרדרת ביותר שהיא בני לוד תפגוש את הקבוצה המשתפרת ביותר שהיא הפועל רמת גן,בני לוד חטפה השבוע מהלומה קשה כשמישל דיין התפטר מהקבוצה לאחר שהקבוצה היתה מדורגת במקום הראשון והיתה ההפתעה של העונה לאורך כמה מחזורים קצרים,עד שמחזור אחרי פגרת החורף הגיעה באר שבע ללוד ועצרה את החגיגה זה נגמר ב1-0 לבארשבעים ומשם התחילה המפולת של בני לוד שדירדרה אותה עד המקום ה10 מרחק 3 נק' מהקו האדום ומאז בני לוד 6 משחקים רצופים ללא ניצחון כשרק אחד מששת המשחקים נגמר בתיקו כל השאר בהפסד של הקבוצה.בהפועל רמת גן דווקא עושים את הדרך ההפוכה כשמהתחתית הם מתקדמים לכיוון הצמרת וממקומים כבר במקום השמיני במרחק 3 נק' ממקום שמבטיח עלייה לליגת העל(כן זה מראה עד כמה הליגה הלאומית צמודה ומרתקת)דומה מאוד לבני לוד גם הפועל רמת גן עם 6 משחקים רצופים ללא הפסד כש4 מהם ניצחונות ורק שתיים נגמרו בתיקו .לסיום למהמרי הווינר אני ממליץ 2 בחום ......

הפועל נצרת עילית - הפועל חיפה - יום שבת - שעה 19:00 - נצרת עילית

מפגש בין קבוצה שנלחמת על עלייה שהיא הפועל חיפה בין קבוצה שנלחמת על ירידה שהיא הפועל נצרת עילית.הפועל חיפה קבוצה לא יציבה השנה היא יכולה לנצח במשחק קשה מאוד(דוגמת הפועל פתח תקווה באורווה)ולהפסיד במשחק שעל הנייר נראה פשוט(דוגמת הפועל רמת גן בקריית אליעזר).הפועל חיפה קבוצה עם סגל מצויין שכוללת שלישית התקפה מהקטלניות בליגה שכוללת את עדן בן בסט שחקן מכבי חיפה לשעבר שהוא גם מלך שערי הליגה הלאומית,ערן לוי הבולדוזר של הליגה הלאומית שחקן שבנוי כמו שצריך ועושה הרבה כאבי ראש להגנות הליגה הלאומית והרכש של הפועל חיפה לירון וילנר.לנצרת עילית אין הרבה מה להציע אבל היא קבוצה שתעלה למגרש כדי להילחם כי מצבה בתחתית לא מאיר פנים.למהמרי הווינר אני ימליץ על X למרות שהפועל חיפה יותר טובה הפועל נצרת עילית יותר לוחמת ותעשה הכל כדי לקחת נקודות מהקבוצה שממקומת במקום השני מקום המוביל לליגת העל .

הכח עמידר רמת גן - עירוני רמת השרון - יום שני - שעה 17:30 - איצדטיון וינטר .

המשחק שיסגור את המחזור הוא הכח רמת גן שתארח את עירוני רמת השרון באיצטדיון וינטר.הכח עמידר רמת גם הקבוצה היציבה בליגה הלאומית ממוקמת במקום הראשון עם מרחק של 4 נק' מהמקום השלישי ו-3 מהשני.לקבוצה סגל מצוין כמו אסי דומב לשעבר בהפועל תל אביב ובני יהודה,ברק בדש גם כן לשעבר הפועל תל אביב ובני יהודה ועוד טובים רבים..רמת השרון קבוצה סימפטית ששבוע שעבר סיימה בתיקו 1 מכובד מול הפועל באר שבע במשחק הראשון של רמת השרון בביתה ששודר בטלויזיה בסך הכל הכח קבוצה הרבה יותר ולא פלא שהיא ממקומת במקום הראשון,הנהלת הכח עמידר רמת גן לקחה צעד אמיץ ביותר כשהחתימה מאמן לא מנוסה שבנתיים מצליח.למהמהרי הווינר אני ימליץ כמובן לניצחון של הכח עמידר,אין פה מה לפרט בכלל הכח קבוצה הרבה יותר טובה שתמשיך את המומנטום שלה.במחזור שעבר הכח יצאה למשחק חוץ קשה מאוד באיצטידון הסופר לנד של ראשון לציון והצליחה לחלץ נקודה.

הפועל רמת גן תמשיך את ההשתפרות או שבני לוד יפסיקו את ההדרדורת?באר שבע סוף סוף תעלה על דרך המלך?ראשון לציון תישבר או שתמשיך להילחם בצמרת בכבוד?כל זה בסוף שבוע הקרוב..צפו לעידכונים.....יאללה חבר'ה בואו תפתחו דיון כמו שצריך..אם יהיה לי זמן מחר אני יעשה אחד כזה גם על ליגת העל

כתיבה שלי

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של Red Devils
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    1
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    "יש מצב לגזוז?"

כל הכבוד על הדיון דבר ראשון.
    דבר שני יהיה מחזור טוב.
    הפועל חיפה יוצאת לנצרת עילית אבל עם אלמדון בשערה וזה יהיה יותר קשה.
    Manchester United glad to present you the Red Weapon

Be Careful

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

בוא נראה את אלמדון עם הגנה ובלי לחץ נראה איךהוא באמת שמע כשרון יש בו בדוק .
    Siete

משתמש כבוד האוואטר של Red Devils
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    1
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    "יש מצב לגזוז?"

ציטוט נכתב במקור על ידי skYlancer צפיה בהודעה
    בוא נראה את אלמדון עם הגנה ובלי לחץ נראה איךהוא באמת שמע כשרון יש בו בדוק .
    הוא מעפן אבל הייתה לו הזדמנות להגיע להפועל חיפה והוא רצה ובסוף התפשר על נצרת עילית..
    רק בגלל זה אני שונא אותו
    Manchester United glad to present you the Red Weapon

Be Careful

וואלה חידשתם לי שאלמדון בחיפה..
    מקווה שיספוג איזה רביעייה.
    לא שיהיה לי משהו נגדו אבל הפועל חיפה היא היריבה שלנו על העלייה
    נערך לאחרונה על ידי Y0har; 31-01-2008 בשעה 20:43.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    0

פששש יש לך יכולת כתיבה

תוצאות משחק יום שישי:
    הפועל עכו וראשל"צ נפרדו בתיקו 2 .
    רעענה ניצחה 1-0 קטן את אחי נצרת והצטרפה סופית למאבק על העלייה .
    פ"ת ניצחה בוסרמיל 1-0 .

ינעל רבאק מה יש לקבוצה הזאת?קבוצה מגעילה בלי כבוד,כל שבוע מחדש אנחנו מרעידים את וסרמיל אני חושב שמגיע לנו יותר השחקנים בכלל לא נלחמים.פטי נימבה צריך להעינש התגרה בקהל שלנו ורק בגלל זה שרקו לו בוז.

מורחקים
    שם פרטי
    Din
    לייקים
    4
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    ..

להגיד לכם דוגרי יש קבוצות בליגה הלאומית שמשחקים הרבה יותר טוב מקבוצות בליגת העל.
    וזה יהיה פשוט כיף לראות אותם עולים ליגה.

משתמש כבוד האוואטר של shmuel555
    שם פרטי
    שמואל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "..גם אם תהיא על סף תהום אלך אחריך עד סוף העולם

ציטוט נכתב במקור על ידי Y0har צפיה בהודעה
    וואלה חידשתם לי שאלמדון בחיפה..
    מקווה שיספוג איזה רביעייה.
    לא שיהיה לי משהו נגדו אבל הפועל חיפה היא היריבה שלנו על העלייה
    אלמדון בנצרת עלית הוא שמה בגלל שליעקב שחר ונוריאל הבעלים הקודם של נצרת ועוזר לנצרת היום יש דיל של משהו שקשור במכוניות לכן יעקב שחר העביר לנצרת עלית 3 שחקנים.
    לגבי זה שחיפה תוציא תיקו, אתה רשמת יותר מה שאתה רוצה מאשר מה שיהיה אלמדון עם כל הכבוד לא שיחק הרבה זמן הביטחון שלו על הפנים ולכן הוא לדעתי יהיה חוליה חלשה שלהם ולא החזקה, אם זה היה משחק שלישי רביעי שלו אז דעתי היתה שונה אבל ברגע שהוא חוזר לשחק אחרי הרבה זמן אז הביטחון שלו לא בדיוק בשמים כרגע.
    הפועל חיפה תוציא 3 נקודות באיצטדיון גרין, למרות שהפועל לא יציבה והיא הפסידה לר"ג שהגיע לשתיי התקפות כל המשחק ובזכות נדיבותו של שאלו שספג שער שלא מחויב למציאות שער ששוער לא צריך לקבל כמו על השערים שהוא קיבל השנה.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

אמן הפוןעל חיפה תנצח שונא את אלמדוןן שחקן בית או לא אפס מסריח שהרס לנו חצי עונה שנה שעברה.
    Siete

תוצאות משחקי יום שבת בליגה הלאומית:

הפועל חיפה פיספסה הזדמנות להיצמד להכח ולפתח תקווה עם 1-1 מול נצרת עילית..
    בני לוד התאוששה על חשבונה של הפועל רמת גן וניצחה 2-0

המחזור יושלם ביום שני כשהכח רמת גן תארח בוינטר את עירוני רמת השרון..

משתמש משקיע האוואטר של Azax Syndrom
    שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

פשש איזה השקעה, טוב שיש כאלה שעושים את זה בפורום.

יהיה כיף!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,544 | הודעות: 8,174,131 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect