חח לדעתי אפשר לשייך את זה לנושא הקודם שפירסמתי של הביש מזל XD
מה אומרים? יצא חמוד לדעתי.
![]()
חח לדעתי אפשר לשייך את זה לנושא הקודם שפירסמתי של הביש מזל XD
מה אומרים? יצא חמוד לדעתי.
![]()
|
|
חחחחחח...אהבתי רצח אחי הכל מושלם חחחחח,תותח אתה רק חבל שזה קצר ותנסה לעשות את זה יותר מצחיק אולי אפילו כשהוא מקבל תפגיעה בראש תוסיף אפקט כזה של ניצוצות ופרעש כזה של פגיעה חזקה זה ייראה יפה..
אני לא בנוי לעשות סרטונים ארוכים, גם החשש שלי שהכל ידפק (קרה לי המון! File>New קטן והכל נהרס לי, או כיבוי מוזר של המחשב, וכן.. אני שוכח לשמור כל כמה זמן).
תודה על התגובה שמעון D:
חחחחחח אדיר!
יצא לך ממש טוב!
יפה מאוד...
אתה יכול להאריך את הקטע של ההקפצות, זה היה הקטע הכי טוב...
כשהוא מקבל את הכדור בראש תעשה כווים קטנים כאלה בשחור...
תודה לזיפו
מצטער שלא עניתי, קיבלת את התשובה באשכול, ותודה על התגובה.
אני יודע בעיקרון שיש כמה פאקים כמו בעיטה מוזרה, סרטון קצר מדי, חסרים קווי מהירות וכד'. אבל שמעו כל אחד והטעם שלו, כל אחד פה יכול לחשוב לעצמו מה אפשר להוסיף.. אני פשוט רציתי רק להעמיק על העיקרון בסירטון, שזה הכדור שנכנס בו בסוף P:
בעיקרון תודה על התגובות :]
כל הכבוד!
יפה ביותר אבל, לא יודע, בקטע שהוא שם את הכדור עלל הראש הוא כזה זז בצורה מוזרה כזו...לא יודע איך להסביר...
לחופש יש תאריך:
23.10.15
אתה רוצה שהוא ישאר יציב כמו פסל? P:
הוא פשוט זז לו שם חח
xD
יפה מאוד.
קרדיט ל- IdanShiran הסוסון
חחח תודה...
לגבי הפגיעה כמה פעמים, זה די הורס את ההפתעה חח
יפה סוף סוף משהוא בפורום הגיע לרמה כזאת לדעתי יצא טוב רק הנה דברים לשפר תעבוד על ההליכה זה משגע אותי שיש פה אנשים ברמה שלא יודעים לעשות הליכה...ודבר איתי בפרטי אני רוצה לשאול אותך משהו..
אנימטור בפלאש ובפיווטMSN:stavc1@hotmail.com
-מתנה לכבוד יום האהבה:
snopkin:מלא קופסאות אחת בתוך השניה...היא תפתח אחת ובפנים תהיה עוד קופסא וככה הלאה.. אחרי הרבה קופסאות יהיה מכתב שכתוב בו "את פותחת ופותחת ובסוף זה לא שווה לך כלום,קיבלת רק את המכתב הזה ליום האהבה" ואז אני נפרד ממנה.
חחחחח
צודק, באמת ההליכה קצת לא מסתדרת לי, תמיד מסתבך איתה.