אוקיי אז ככה לפני שנה בידיוק אני וחברה שלי נהיינו ביחד ואחרי שלוש חודש נפרדנו אהבתי אותה כמו שלא אהבתי בחיים היא היתה האהבה הראשונה שלי כל השאר היו קטעים וכאלה ובאמת שהחזיק שלוש חודשים הכי טובים שהיו לי ואז חתכתי את זה כי חשבתי שירד לי
אז ככה אחרי שחתכתי את זה עד לפני שלוש חודש המשכתי לאהוב אותה כמו מטורף ממש מטורף והיא ידעה אבל אמרה שיש לה משהו והיא לא נותת לזה להשפיע עליה בגלל שהיא לא רוצה להכנס למשו עכשיו ולהפגע שוב בקיצור חצי שנה המשכתי לאהוב אותה ואז הכרתי מישהי אחרת וואלה הכל היה נראה טוב ויפה בהתחלה אמרתי לא נעשה עם זה סתם עוד קטע ניקח את זה רציני יותר וכן טיפה התחלתי להתאהב בה אבל עדיין לא שכחתי ת'אקסית שלי ולמשך כל הקשר עם החדשה האקסית תמיד היתה לי עולה טיפה לראש והיתי חושב עליה בקיצור עכשיו אני והחדשה נפרדנו זה ממש ממש לא הלך למרות מה שהרגשנו בקושי הינו מתראים מדברים והכל בחודש האחרון זה ממש היה מסריח ואז החלטנו לחתוך את זה בכל מקרה עכשיו אני והאקסית מלפני שנה דיברנו והתקרבנו גם בחודש האחרון וחזרנו אתמול בלילה חזרנו להיות ביחד כאילו, עכשיו אני לא מצליח להפסיק לחשוב על זאתי שנפרדתי ממנה(החדשה) וזה מפריע לי זה ממש מציק לי ואני רוצה לאהוב ת'אקסית שלי כמו פעם כי עכשיו חזרנו והלוואי וזה יצליח ובעיה בעיה
מה אתם אומרים אני חושב עליה כי רק נפרדנו (לפני 4 ימים) או שכנראה התאהבתי מחדש?כי את האקסית שלי מלפני שנה אני לא שכחתי ולא ישכח גם הינו מאוהבים עד הגג

ציטוט ההודעה