מי לדעתכם היה ההצלחה של פרויקט ביפ בהתחשב בעובדה שהיו שם הרבה מערכונים מצחיקים ?
גמר פרויקט ביפ הוא ב 7.2 , אז מי יזכה ?
לדעתי שלישית חמללו עומדת לפרוץ לאחר התוכנית כי פשוט הם מצחיקים![]()
מי לדעתכם היה ההצלחה של פרויקט ביפ בהתחשב בעובדה שהיו שם הרבה מערכונים מצחיקים ?
גמר פרויקט ביפ הוא ב 7.2 , אז מי יזכה ?
לדעתי שלישית חמללו עומדת לפרוץ לאחר התוכנית כי פשוט הם מצחיקים![]()
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)
|
|
אני ראיתי אתמול, שישי, כמה מהתוכניות, היו מרטון של זה..
חמללו באמת מצחיקים..
אני לא ממש אוהב את התוכנית..כאטילו יש דברים פשוט נוראיים..יש שתיים שעשו כזה על הישראלים בחול.וזה היה הדבר הכי לא מצחיק שראיתי בחיים..אבל יש שתיים..שעשו את דוקטור דוליטל..הם טובים..וזהו..
אוי זאת תוכנית כל כך גרועה!
אף אחד מהם לא מצחיק, פשוט חבורה של מטומטמים שעושים בדיחות פיפי קקי + צעקות והרבצות מדי פעם.
אוהבים משחקים? כנסו לאתר פונט ותתחילו להעביר את הזמן בכיף עם המון משחקים ברשת בחינם לגמרי
תאמת אני ממש אבל ממש מאוכזב מהרמה זה פשוט לא מצחיק זה אפילו עצוב
רק זוג אחד מצחיק שמה ולא סתם מצחיק..מצחיק בטרוף.
גרופר ודורון הכי אהבתי את המערכון על גן עדן אחרי זה דוקטור דוליטל ואז מה קרה לכוכבי העבר
2pac R.I.P
9.9.96
חחח גרופר ודורון בטוח חחח הם קורעים אותי מצחוק כל פעם
מי שלא ראה שיראה תמערכון שלהם מר קו נראלי פרק 21 או משהו כזה וגם אממ הפרפר הלא נחמד וקיצר תראו את כל המערכונים שלהם הם קורעים מצחוק
בושה לטלוויזה.. לא ראיתי כזה דבר עלוב מאז דודו טופז
למה תמיר ולבנת קוראים אותי
אהבתי את המערכון במוזיאון של הנאצים זה היה חזקקקק...עאלקק מה זה?? -> צלב
מה זה??->כרס חחח אחד החזקיםםם
גם דוקטור דוליטל היה חזק עם הרועה הרגמני נשפכתי ושלישיית חמללו הכי אהבתי את ההוא שכל הזמן אומר "ואו"...זה היה מצחיק רצח כמעט השתנתי בתחתונים!!
><
~PSP 3.80 M33~