למי שלא יודע אני מוכר רפליקות של שעוני יוקרה..
בקיצור אני וחבר שלי ישבנו אצלו בבית, ואז דיברנו עם חברים שלא ראינו איזה שנה או יותרר וישבנו איתם בבית של אחד מהם
בקיצור היו לי חמישה שעונים בתיק במקרה, אז הראיתי להם אותם ומבלי ששמתי לך אחד מהם לקח שעון בלי ששמתי לבב..
חזרתי הביתה וראיתי שהשעון נעלם רק יום למחורת, בקיצור התקשרתי לאחד מהם אמרתי לו שנעלם לי שעון וזה.. הוא אמר "נראה לך שאני או לידור נעשה דבר כזהה?" קיצור לא השתכנעתי הלכתי אל לידור הביתה כי שם הייתי עם השעון, לידור לא היה שם, יצאתי החוצה, חבר שלי אבירם אמר לי תכנס שוב תחפש את השעון בחדר ואם לא תמצא קח משהו יקר אחר ואז נעשה החלפות אני ולידור בעד השעון..
בקיצור נכנסתי אני מחפש שם איזה 10 דקות את השעון ולא מוצאאאא ואז אבירם נכנס ואנחנו מחפשים ביחדדד.. ולא מוצאייםםם, בקיצור אמרנו בוא נקח לו את הסוני, אנחנו באים לצאת מהחדר פתאום אח של לידור הגדול נכנס עם הפלאפון ומתיישב בסלון מול הדלת ומדבר ושקוע בטלפון ( כמובןשאף אחד לא ידע שאנחנו בבית חוץ מאח שלו הקטן) . החלטנו לשים את הסוני על עדן החלון ואז לקחת אותו מהגינהה אז פתחנו את החלון שמנו שם את הסוני, אנחנו באים לצאת מהחדר פתאום אבירם עושה לי "ואואו דניאל קבל איזה חלון ענק יש על הגינהה" ואני ואבירם נקרעים מצחוק בינתיים.
לקחתי את הסוני דחפתי אותו לביצים ויצאנו מול אחשלו המסטול הזה היה שקוע בטלפון הוא לא שם לב, יצאנו החוצה נקרענו מצחוקקקקק
אני ואבירם מנסים להשיג שלטים מחברים ומחפשים למי יש סוני שבנתיים נשחק חח אבל בסוף לידור התקשר אחרי 10 דקות בא הביא את השעון ולקח את הסוני..
בסוף התברר שזה לא לידור וזה החבר השני אז עוד יותר הופתעתיי כי לא האמנתי עליו..
יומיים אחרי זה הסתבכתי עם שבט בדואי בבאר שבע יא באבא איזה מפחיד אבל זה כבר סיפור אחרר...

ציטוט ההודעה

<