בס"ד שלום רב
טוב אז ככה אחים שלי יש לי בעיה במשחק יש לי מלאה שגיאות שאני מנסה
לשחק בוא יעני הורדתי אותו באימיול הגודל היה 6 גיגה ואה 32.2
מלאה זמן נכח לי השקעתי תנשמה ובסוף זה ירד לי ואז ביקש ממני סריאל הכול עבד יפה הצלחתי להסיג את הסריאל ובסוף שאני בא לשחק אחרי שהקתנתי והכול
מופיעה לי השגיאה הבא מי שעוזר לי לפטור אותו אולי זה קראק שאין לי
אבל ניסתי הרבה קראקים ולא עזר כלום אז אני יביא לכם את כול התמונות של השגיאות ותגידו לי מה הבעיה!...
שימו לב שם המשחק או Call of duty 4
================================================== ===========
שגיאה 1
תמונה זאת הוקטנה. אנא לחץ על הבאר על מנת לצפות בתמונה בגודלה המלא. גודלה האמיתי של התמונה הינו 520x188 ומשקלה 16 קילובייט.
\
שגיאה 2
תמונה זאת הוקטנה. אנא לחץ על הבאר על מנת לצפות בתמונה בגודלה המלא. גודלה האמיתי של התמונה הינו 761x135 ומשקלה 11 קילובייט.
שגיאה 3
תמונה זאת הוקטנה. אנא לחץ על הבאר על מנת לצפות בתמונה בגודלה המלא. גודלה האמיתי של התמונה הינו 779x135 ומשקלה 11 קילובייט.
שגיאה 4
תמונה זאת הוקטנה. אנא לחץ על הבאר על מנת לצפות בתמונה בגודלה המלא. גודלה האמיתי של התמונה הינו 811x135 ומשקלה 12 קילובייט.
שיגאה 5
תמונה זאת הוקטנה. אנא לחץ על הבאר על מנת לצפות בתמונה בגודלה המלא. גודלה האמיתי של התמונה הינו 773x135 ומשקלה 13 קילובייט.
שגיאה 6
תמונה זאת הוקטנה. אנא לחץ על הבאר על מנת לצפות בתמונה בגודלה המלא. גודלה האמיתי של התמונה הינו 815x137 ומשקלה 12 קילובייט.
שגיאה 7
תמונה זאת הוקטנה. אנא לחץ על הבאר על מנת לצפות בתמונה בגודלה המלא. גודלה האמיתי של התמונה הינו 815x137 ומשקלה 12 קילובייט.
שגיאה 8
תמונה זאת הוקטנה. אנא לחץ על הבאר על מנת לצפות בתמונה בגודלה המלא. גודלה האמיתי של התמונה הינו 773x146 ומשקלה 13 קילובייט.
שגיאה 9
תמונה זאת הוקטנה. אנא לחץ על הבאר על מנת לצפות בתמונה בגודלה המלא. גודלה האמיתי של התמונה הינו 774x138 ומשקלה 13 קילובייט.
![]()
שגיאה 10
תמונה זאת הוקטנה. אנא לחץ על הבאר על מנת לצפות בתמונה בגודלה המלא. גודלה האמיתי של התמונה הינו 811x141 ומשקלה 12 קילובייט.
שגיאה 11
תמונה זאת הוקטנה. אנא לחץ על הבאר על מנת לצפות בתמונה בגודלה המלא. גודלה האמיתי של התמונה הינו 801x154 ומשקלה 13 קילובייט.
שגיאה 12
תמונה זאת הוקטנה. אנא לחץ על הבאר על מנת לצפות בתמונה בגודלה המלא. גודלה האמיתי של התמונה הינו 809x136 ומשקלה 13 קילובייט.
שגיאה 13
תמונה זאת הוקטנה. אנא לחץ על הבאר על מנת לצפות בתמונה בגודלה המלא. גודלה האמיתי של התמונה הינו 807x135 ומשקלה 13 קילובייט.
שגיאה 14
תמונה זאת הוקטנה. אנא לחץ על הבאר על מנת לצפות בתמונה בגודלה המלא. גודלה האמיתי של התמונה הינו 634x430 ומשקלה 43 קילובייט.
שגיאה 15
תמונה זאת הוקטנה. אנא לחץ על הבאר על מנת לצפות בתמונה בגודלה המלא. גודלה האמיתי של התמונה הינו 629x484 ומשקלה 41 קילובייט.
שיגאה 16
אנא לחץ על הבאר על מנת לצפות בתמונה בגודל קטן.
================================================== ===========
תודה ענקית לעוזים תוך חצי שעה אם יפעל המשחק כמו שהעוזר אומר
יעובר לא אוטמטית ממני נקודות אותו יום האשקול הזה נבדק מידי יום!..
תודה לעוזרים

\

"באתי, ראיתי, כבשתי"