קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [הורדה] Kat De Luna (רמיקס היישר ממועדונים)
    על ידי DJ B בפורום מוזיקת היפ הופ וראפ להורדה
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 21-03-2008, 18:29
  2. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 11-03-2007, 17:04
  3. הימורי NBA, היישר מהתנור.
    על ידי Fabio בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 13-01-2007, 17:11
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

היישר מהבלוג של JR .

ברירת מחדל היישר מהבלוג של JR .

ג'ים רוס מדבר בבלוג שלו על הקרב בין ג'ף הארדי לשון מייקלס , בורס לסנר ב-UFC , ההעזיבה של לאשלי ועוד כמה דברים .

להלן רשמיו האחרונים של ג'ים רוס, שדר ראו, לגביי הארועים האחרונים בWWE ועל ההתרחשויות בשאר הארגונים האחרים.

בשבוע הבא, ראו יהיה בסימן הקרב בין ג'ף הארדי לשון מייקלס אחד על אחד. אני חושב שרוב אוהדי ההאבקות הטהורה יחבבו את הקרב הזה. אחרי התכנית, כשאני וקינג ישבנו בחלון ההזמנות של הבורגריה הקרובה, הקרב של מייקלס-הארדי היה אחד הדברים שדיברנו עליו, כי זה נגע לעבודה.

הבנתי שבובי לאשלי והWWE הגיעו להסכמה לגבי השיחרור שלו. עדיין לא דיברתי על זה עם שום בכיר מהWWE, אבל דברים כאלה כבר לא מפתיעים אותי כמו שהם היו בעבר. לאשלי הוא פרט לגיטימי שניחן באטלתיות מרהיבה, אבל כנראה שכמו ברוק לסנר, לא מצאו חן בעיניו הסדרי המסעות שדרושות ממתאבק בימינו. אני לא חושב שלאשלי באמת הבין את העסק, מה שהביא לפעמים לבהלה של לאשלי.
    מבחינה כלכלית, לבובי 2007 היתה שנה מדהימה, אחת הטובות ביותר שאני זוכר למישהו בשלב שלו בעסק. מבחינתי, אם מישהו יגיד שלאשלי לא הצליח, או שלא התנהגו אליו יפה מבחינה כלכלית, הייתי סותר את ההערה הלא מבוססת הזאת בכל דרך. בובי כנראה במערכת יחסים עם קריסטל מארשל, עובדת הWWE לשעבר, ואני מאחל להם כל טוב. עסקי ההאבקות הם לא לכל אחד, ויש כאלה שמבינים את זה רק אחרי שהם מבלים קצת זמן בדרכים ובקהילת המתאבקים. הפילוסופיה האישית שלי היא, שיחסים בעסקי ההאבקות לעתים רחוקות, לא אף פעם, אבל לעתים רחוקות מצליחות מגיעות רחוק. ואם בובי וקריסטל באמת רוצים לנהל את החיים שלהם ביחד, אולי בעבודה אחרת הם יצליחו יותר. לאשלי נגד לסנר בUFC יום אחד יכול להיות מלהיב מאוד, וללאשלי יש את הרגע כדי לפתח קריירה בMMA, אבל רק אם הוא יקבל אימונים סבירים. אבל, זה רק אני עושה פנטזי בוקינג...

כפי שנראה, הרגל של פול לונדון לא בריאה ב100%, לפי מה ששמעתי, אבל אני ישמח מאוד לראות את לונדון חוזר להתאבק ביחד עם בריאן קנדריק, בתקווה שהם יעלו על הגל. עם זוגות כמו הולי/רודס, מורקוד/קייד ומארלה/קרליטו, כשכולם מקבלים זמן מסך, הסיכויים לראות האבקות זוגות תחרותית בראו מתחילים לעלות...

הרבה מהכוכבים של ראו העמיסו איתם כמות עצומה של "הבשר משומר של JR" למסע המפרך לאלסקה, קוריאה הצפונית, יפן, הוואי, קליפורניה, נבאדה ושוב קליפורניה, לפני שהם יגיעו הביתה. אין שום דבר נוצץ סנסיעות בינלאומיות כיום, אבל זה יכול ליהיות טיול כיף אם רק מנסים להפוך אותו לכזה. אני חושב שכוכבי הWWE מקבלים יומיים בהוואי, מה שלא יכול להיות כל כך גרוע. יכול ליהיות שכמה מהכוכבים יפגשו את ברט "ההיטמן" הארט, שמבלה קצת זמן איכות בהוואי גם כן. לא מזמן ברט שלח לי עותק של הספר שלו והיה עליו בול מ"האיים". אני יכול למנות כמה מתאבקים שהיו יכולים להרוויח המון מלשבת מתחת לעץ הלמידה של ההיטמן לכמה שעות.

אין הרבה נפולת מההפסד של ברוק לסנר לפראנק מיר, שכזה רק נראה ככה... ברוק אמר את הדברים הנכונים מאז שהפסיד בכניעה, והעתיד שלו בUFC נראה מזהיר, אבל ניצחון מרשים ב2008 לא יזיק לו. דיברתי עם סטון קולד בשני בבוקר, והוא אמר שהוא נהנה מהשהות שלו בוגאס, כולל צפיה בסופרבול. סטיב אמר שזה היה ברור שלסנר היה בכושר מצוין והתאמן במסירות, אבל עשה טעות שכל מתחיל יכול לסביר להניח יעשה בMMA. כל החברים שלי שנכחו בUFC 81 אמרו לי שברוק היה ה"האטרקציה הכוכבית" לערב, ושרוב האוהדים היו שם כדי לראות אותו, במיוחד כל מיני סלבים שבאו לראות אותו.

קרדיט לפורום אחחר

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    Save_us.iDo
    האוואטר של -iDo-
    שם פרטי
    עידו
    לייקים
    0
    נקודות
    812
    משפט מחץ
    "העולם מצחיק - אז צוחקים"

תודה אחי , אני מתחיל לשנוא את הWWE הבגלל העזיבה של לאשלי , לאשלי דונט ליב אס...

דרושים מנהלים לפורומים הבאים:
    דקסטר | איך פגשתי את אמא

רוצים לנהל בקטגורית סדרות וטלוויזיה? כנסו לכאן:
    http://www.iatraf.co.il/showthread.p...66#post6039366

תודה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,244 | הודעות: 8,201,837 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect