החולצה הקדושה מודל 08/09
בAS התפרסם השבוע שהחולצה הבאה שלנו תשא על גבה את דגל ספרד, ותשוב למראה הישן והמסורתי יותר. מה זה אומר? הרבה יותר לבן. הנה תמונות המודל:
אז מה אתם אומרים?!
|
|
זה רק דוגמא ראשונית, ואם זה יהיה בערך ככה אני מעדיף את של השנה זה היפה עם הסגול בצווארון, אהבתי מאוד את החולצה של ריאל השנה + את חולצת החוץ הכהה עם הפסי זהב של האדידס, אחד היפים לדעתי.
יהיה כיף!
אני אוהב את חולצת החוץ של ליגת האלופות שלנו , שמע זה אחד היפים אהבתי יותר את הBENQ של השנה שעברה , דרך אגב מאוד מאוד דומה לחולצת חוץ של מילאן שהם משחקים בלבן .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 08-02-2008 בשעה 18:21.
Siete
חמוד יפה שחוזרים למסורת
יאללה מכבי שלי תתנו הכל בישבילי כי עד המוות זה את ואני
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
לא אהבתי.
החולצה בחתימה של skylancer הכי יפה, יחסית.
זה של שנה שעברה , לא יודע זה קופי מילאן חוץ לא רוצה , מקוה שזה לא יהיה ככה , למי אכפת טוב שהם לא משלמים לנו כזה הרבה כסף אפילו בחגיגות של שנה שעברה הם היו עם BWIN , מיליונים מיליונים ועוד מיליונים תודה רבה ושלום , הכי יפה של הTEKAאותה עונה בליגת האלופות נגד ולנסיה , שזיינו את היונייטד באולדטרפורד ועוד
הכי אהבתי אותה גם החוץ גם הבית .
Siete
דוקא יפה אבל זה כמו של מילאן לא רוצה , זה קופי מילאן
Siete