אני רוצה לעבוד קצת על הניתור שלי, מה הדרך הכי יעילה לשפר?
תודה
אני רוצה לעבוד קצת על הניתור שלי, מה הדרך הכי יעילה לשפר?
תודה
|
|
אתה צריך לעבוד בעיקר על הברכיים..תבקש מהמדריך בחדר כושר שלך תרגילים כדי לשפר את הניתור,לי התרגילים הרגילים עזרו לשפר את הניתור באיזה 5 ס"מ בעבודה של חודשיים(כמו הפשיטת ברכיים בישיבה או איך שלא קוראים לזה)
התכוונתי לארבע ראשי :|
Bring the Violence-
יש תרגיל כזה שאתה עומד על מדרגה רק עם קצות האצבעות ואתה עולה עם כל הגוף ויורד..
brut4l1ty אתה מדבר על עבודה על תאומים
LeBron, אני עובד בבית לא במכון
rcl-nadav, אני גם הנחתי שסקוואט יעזור, אבל כמה חזרות לעשות בערך? נראה לי הגיוני שאם אני רוצה לשפר בעצם את הקפיצה אז 12-15 עדיף
אבל אני מדבר מהגיון לא ניסיון :P
כל אלה שאמרו שפשוט "לנתר הרבה" זה מה שיעזור... תעשו טובה.
צריך לבנות את היסוד, ותוך כדי להתאמן. אבל רק "לנתר הרבה"? מה הוא רוצה להיות קנגורו?
אתם יכולים להשוות את העוצמת ניתור שתתקבל כתוצאה מעבודה על כח מתפרץ עם סקוואט,
ל "לנתר הרבה"? זה כל כך טיפשי...
AND, טווח חזרות של 6-8 הוא הטוב ביותר עבורך,
רק את הפעם הראשונה תתרגל עם מישהו מנוסה/מאמן מוסמך/מתאמן ותיק.
אולי לא הבנת את התגובה שלי קודם.. לאמן את השרירים זה טוב ויפה אבל הוא לא יגיע לשום מקום עם הניתור שלו אם הוא רק יחזק את השירירים.
תרגיל הסקוואט עובד בעיקר על הארבע ראשי וקצת על הירך.. זה שתשפר את החוזק של השריר בזווית מסוימת לא אומר שבכל פעולת הניתור יהיה לו יותר כוח. זה לא עובד ככה.
כדי לשפר את הניתור אתה חייב לשפר את הטכניקה של הפעולה ואת המיומנות הבסיסית של הקפיצה, מה שאומר שאתה צריך לקפוץ. חוץ מזה גם אם אתה קופץ הרבה אתה מחזק את השרירים ואפילו בצורה טובה יותר (למטרה הספציפית הזאת=לניתור) מאשר בתרגיל הסקוואט
תן לי להבין, אתה טוען שקפיצה פשוטה מחזקת ובונה שריר טוב יותר מאשר סקוואט?
אם זו הטענה שלך אני לא אתווכח בכלל, שפותח האשכול יחליט לבד עם איזו דעה הוא הולך קדימה.
כל מה שאמרת כרגע מופרך לגמרי, טכניקה זה משהו אחד ובניית שריר זה משהו אחר.
אני לא אגיב לך, אני רק מקווה שתשכיל קצת בשביל עצמך.
תודה רבה
קפיצה אני מתאמן אני פשוט מנסה להגיע כל פעם יותר גבוהחח
אני יתחיל לעשות סקווטים, זה משנה אם אני עושה עם משקולות יד או מוט? פשוט יש לי מוט W והוא לא כל כך נוח על הכתפיים
גרררררררר שמע, אני לא מנסה לריב איתך, זה לא אישי או משהו אז אל תיקח את זה לשמה (ישר אתה מתגונן כאילו העלבתי אותך או משהו, ד"א אם כן אז אני מצטער)
כשאתה קופץ, תתאר לך מישהו קופץ, אתה משתמש ברוב שרירי הרגליים, אם זה התאומים או 4 ראשי ואיפילו טיפה הירך.. כאשר אתה מנתר אתה מפעיל את השרירים בטווח אחר מאשר בטווח שאתה מפעיל השרירים בתרגיל הסקוואט. כדי להפיק את מקסימום מניתור אתה צריך לחזק את השריר בטווח שהוא פועל הכי הרבה (בגלל זה החיזוק מהניתורים יהיה יותר משמעותי מאשר סקוואטים)..
אתה אולי מזלזל ב"קפיצות" האלה כי זה לא משהו שבכל מכון כושר עושים. תראה שחקני כדורסל.. איך הם מתאמנים? הם קופצים בלי סוף ובגלל זה הם משפרים את הניתור..
[quote=rcl-nadav;3101504]כל אלה שאמרו שפשוט "לנתר הרבה" זה מה שיעזור... תעשו טובה.
צריך לבנות את היסוד, ותוך כדי להתאמן. אבל רק "לנתר הרבה"? מה הוא רוצה להיות קנגורו?
quote]
צודק...