קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

בעיה על הלב בקשר לאקסית.. פלייז כנסו =\

משתמש אנונימי
    אורח

ברירת מחדל בעיה על הלב בקשר לאקסית.. פלייז כנסו =\

יש לי אקסית... שהיינו שנה וכמה חודשים ביחד, ולפני חודשיים נפרדנו מסיבות לא ברורות... היא אומרת לי שהיא פגועה ממני כי לדעתה כל הקשר הייתי קנאי מדי והיא מרגישה שאני לא מאפשר לה לעשות כל מה שהיא רוצה בחיים - שלא תבינו במקום כלשהו היא צדקה... אבל ברגע שהיא אמרה את זה החלטנו להמשיך ולתת לי הזדמנות להשתפר, רק מה? היא לא התנהגה כאילו היא נותת לי הזדמנות ובסוף החלטתי שזה לא בסדר איך שהיא סגורה איתי ולא מראה לי אהבה יותר , היא כאילו נפגעה ממני ונסגרה , אז נפרדנו....
    חודש לא דיברנו ואז כשדיברנו היא התחילה להצית כל שיחה ושיחה איכשהו את הרצון שלי לחזור אליה, אפילו שכל שיחה ושיחה היא סגורה אליי ולא מעיזה להגיד משו כמו שהיא מתגעגעת ...
    ופתאום שיחה אחת היא אמרה לי את זה והתחילה לבכות שהיא לא מאמינה שהיא אומרת לי את זה...

ובוא נגיד שלפני יומיים היא דיברה אליי בצורה הכי מגעילה שיש... ועוד הייתי לפני יומיים ברצון של להלחם עליה למרות שלא חשבתי שאני צריך אפילו שרציתי.. ופתאום היא פגעה בי, בואו נגיד שאם לא ידידה שלי ששמרה אותי שפוי אני חושב שהייתי באמת עושה לעצמי משו... לא רציתי לענות לה אבל בסוף החלטתי לתת לה את השיחה האחרונה איתי, שיחה שלקחה 3 שעות שבהם רק רציתי שוב וקיוויתי שנחזור.. אני סתום..

הקטע שמאז שהיא אמרה לי שהיא פגועה ממני בקשר ועד עכשיו... היא פשוט לא קולטת מה היא אומרת לי והיא חושבת שאני רע.. אפילו שאמרה לי דברים שבאמת אין יותר מגעילים מאלה... אני אפילו לא רוצה להגיד לכם כי אני לא מסוגל לרשום את זה... אפילו אחרי זה... היא מדברת איתי בטלפון כאילו אני הרע... ואני אומר לה וזה לא עוזר...

איך אני יוצא מזה... =[

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

לא הבנתי כמעט כלום,הייתם חברים שנה ומשו ונפרדתם...למה ?
    ומה היא רוצה עכשיו למה היא מאשימה אותך ?
    היא רוצה שתחזרו או לא ? תנסה לנסח מחדש אחי

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    390
    משפט מחץ
    מה אתה צריך ידידות? זה חרא . בסוף כולם מזדיינים עם כולם

ננעל. עקב אי ציות לחוקים.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:52.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,962 | הודעות: 8,173,549 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect