קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה
-
בעיה על הלב בקשר לאקסית.. פלייז כנסו =\
יש לי אקסית... שהיינו שנה וכמה חודשים ביחד, ולפני חודשיים נפרדנו מסיבות לא ברורות... היא אומרת לי שהיא פגועה ממני כי לדעתה כל הקשר הייתי קנאי מדי והיא מרגישה שאני לא מאפשר לה לעשות כל מה שהיא רוצה בחיים - שלא תבינו במקום כלשהו היא צדקה... אבל ברגע שהיא אמרה את זה החלטנו להמשיך ולתת לי הזדמנות להשתפר, רק מה? היא לא התנהגה כאילו היא נותת לי הזדמנות ובסוף החלטתי שזה לא בסדר איך שהיא סגורה איתי ולא מראה לי אהבה יותר , היא כאילו נפגעה ממני ונסגרה , אז נפרדנו....
חודש לא דיברנו ואז כשדיברנו היא התחילה להצית כל שיחה ושיחה איכשהו את הרצון שלי לחזור אליה, אפילו שכל שיחה ושיחה היא סגורה אליי ולא מעיזה להגיד משו כמו שהיא מתגעגעת ...
ופתאום שיחה אחת היא אמרה לי את זה והתחילה לבכות שהיא לא מאמינה שהיא אומרת לי את זה...
ובוא נגיד שלפני יומיים היא דיברה אליי בצורה הכי מגעילה שיש... ועוד הייתי לפני יומיים ברצון של להלחם עליה למרות שלא חשבתי שאני צריך אפילו שרציתי.. ופתאום היא פגעה בי, בואו נגיד שאם לא ידידה שלי ששמרה אותי שפוי אני חושב שהייתי באמת עושה לעצמי משו... לא רציתי לענות לה אבל בסוף החלטתי לתת לה את השיחה האחרונה איתי, שיחה שלקחה 3 שעות שבהם רק רציתי שוב וקיוויתי שנחזור.. אני סתום..
הקטע שמאז שהיא אמרה לי שהיא פגועה ממני בקשר ועד עכשיו... היא פשוט לא קולטת מה היא אומרת לי והיא חושבת שאני רע.. אפילו שאמרה לי דברים שבאמת אין יותר מגעילים מאלה... אני אפילו לא רוצה להגיד לכם כי אני לא מסוגל לרשום את זה... אפילו אחרי זה... היא מדברת איתי בטלפון כאילו אני הרע... ואני אומר לה וזה לא עוזר...
איך אני יוצא מזה... =[
-
-
משתמש משקיע
לא הבנתי כמעט כלום,הייתם חברים שנה ומשו ונפרדתם...למה ?
ומה היא רוצה עכשיו למה היא מאשימה אותך ?
היא רוצה שתחזרו או לא ? תנסה לנסח מחדש אחי
-
משתמש כבוד
ננעל. עקב אי ציות לחוקים.
הרשאות פרסום
- אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
- אין באפשרותך לפרסם תגובות
- אין באפשרותך לצרף קבצים
- אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
חוקי הפורום