האם לדעתכם החלק של הסקס הוא החלק הקובע / משפיע / לא חשוב במערכת יחסים?
לפי דעתי סקס הוא חלק משפיע לכיוון הקובע...
אחרי הסקס מגלים את כל הצדדים של מערכת היחסים
מה דעתכם?
האם לדעתכם החלק של הסקס הוא החלק הקובע / משפיע / לא חשוב במערכת יחסים?
לפי דעתי סקס הוא חלק משפיע לכיוון הקובע...
אחרי הסקס מגלים את כל הצדדים של מערכת היחסים
מה דעתכם?
קרא חוקי חתימות
|
|
משפיע מעט. עדיף שיהיה אבל לא הכי חייב. אממ ת'אמת עדיף שתיהיה בת זוג ברת שיחה מאשר רק סקס כל היום.
כן שחכתי לציין את זה שזה לא רק סקס כל היום
שלא תיהיה הבובת מין שאיך שאני רואה אותה אני נותן בה
שתיהיה עם שכל ושלא תיהיה עמה חרמנית שתרצה כל היום..
קרא חוקי חתימות
אם אפשר לדבר איתה והיא סבבה והכל
סקס רק יעזור במערכת היחסים
כמו שאמרת אחרי הסקס מגלים את כל הצדדים של מערכת היחסים...
סקס זה כיף, זה תורם, אני לא אומרת שלא..אבל אני חושבת שזה לא אמור להשפיע על רמת האהבה בין בני הזוג. אני חושבת שאם זו אהבה אמיתית ולא סתם, סקס[או אי-עשיית סקס חח] לא אמור להוות גורם משפיע. ואני מכירה כ"כ הרבה זוגות ששומרים נגיעה ומאוהבים עד מעל הראש..
שוב, אני לא אומרת שסקס לא תורם למערכת היחסים, אבל הוא גם בהחלט לא משפיע על רמת האהבה. ואם זה משפיע, כנראה שהאהבה שם לא כ"כ משהו..
אני חשוב שכל מערכת יחסים(אינטמית) בריאה בקצב שלה ושל בני הזוג תצטרך את זה בסופו של דבר. דניאל שמירת הנגיעה יש גם מרכיב של אמונה שמחזק אותם אל תשכחי את זה.
הסקס מחזק את הקשר לפעמים ולפעמים יכול לשבור אותו.
וזה ממש לא רק כיף זה אחד מהשיאים של מערכת היחסים זה הפגנת אהבה מאוד עמוקה בסופו של דבר.
כוס עמק אני שנמע כמו איזה נקבה עם כל הקיטש הזה.
זה מראה על אמונה מפגרת הם מאמינים באמת באמת ובתמים שזה אסור. אם הייתה אהבה אמיתית הם היו עוברים על האיסור. הם מאמינים בכזאת פאנטיות שהאהבה בינהם היא רוחנית בלבד ואין בינהם אהבה אמיתית כי הם אוהבים יותר את הדת.
חלק מאהבה זה שיתוף וגם אותו חלק של הנגיעה זה אהבה של השיתוף הזה שני גופים גוף אחד בלה בלה בלה. וכל הקיטש הזה.
תבין סקס זה כיף והכל וזה חשוב.
אבל אם אתה רוצה להמשיך את מערכת היחסים הזאת
אז אתה צריך משהי שאפשר לדבר איתה לצחוק איתה וכו'...
סקס חשוב במערכת יחסים, אבל חשוב לשמור שיהיו עוד דברים, כשמתמקדים בקטע של הסקס או מתחילים מוקדם מידי זה יכול להרוס את הקשר וליצור מצב שליזיזות ותו לא, זה נותן הרגשה מגעילה כשהולכים להפגש ויוצאים והכל רק כי בסוף הערב יהיה משהו.
כל אחד משחק אותה תמים , אני רוצה לראות פה אנשים מעל גיל 17 שמחזיקים מעמד עם מישהי שלא רוצה לתת להם יותר מחצי שנה