רוברטס: אני רוצה לחיות שוב.
ג'ייק "הנחש" רובטרס במכתב מרגש המיועד לכל. הוא מודה ל-WWE, מספר על הקושי הרבה בחייו, על הגמילה ועוד.
מוקדם יותר החודש, ג'ייק "הנחש" רוברטס פירסם בעמוד ה-MYSPACE שלו, הודעה שבה הוא מודה ל-WWE על כך שהם עזרו לו בבעיה שהייתה לו בחיים הפרטיים ובזה שהם הציעו לו ללכת לגמילה.
ההודעה המלאה:
"חברים, אוהדים וכמובן משפחה, אני רוצה להודות לכם על התמיכה, האהבה והנדיבות שלכם. דבר שני, אני רוצה שתדעו כמה אומלל, חסר תקווה וריק מבפנים הרגשתי. האמת, יכול להיות שהייתי מרגיש טוב רק אם הייתי מת, זה עד כמה הייתי אומלל, אבל אז, כמו תותח בעמדת אנדרדוג, עדיין הייתה לי הלהבה האחרונה שנשארה בי בשביל לא ללכת מהעולם.
בספטמבר, אחרי כמה חודשים על חודשים שהייתי ללא שליטה, היה לי רגע קצר של הבהרה.
אני רוצה לחיות שוב. זה נראה משהו פשוט להבין, אבל אם מישהו היה יודע מה הרגשתי באותה התקופה, הוא היה מבין כמה שונה ההחלטה.
למרות כל הזבל והבלאגן שיצרתי, עדיין ראיתי הזדמנות, והייתה לי האמונה לעשות את זה.
הבעיה הראשונה שלי, הייתה לעשות את הצעד הראשון הזה, וזה מה שעשיתי. החלטתי לעשות משהו עם המצב שלי.
הבעיה השנייה, הייתה איך בעצם לממן את הכל? אחרי הכל, גמילה זה ממש לא זול.
טוב אנשים, האמת היא - תחשבו מה שאתם רוצים, לא אכפת לי, אבל וינס מקמהן וה-WWE הצילו את החיים שלי. פשוט כמו שזה נשמע.
אם אני אוהב את זה? האמת שלא, אבל מה שבטוח אני אסיר תודה. ממש לא אהבתי ליפול לאן שהייתי, להרגיש מה שהרגשתי. ממש לא, אבל האמת שהייתי איש מת מהלך, עדיין נושם, הלב עדיין פועם, אבל הנשמה מתה והלכה לה.
אז תודה רבה לכולכם, אוהדים, משפחה, חברים, ובמיוחד לוינס מקמהן. תודה לך, וינס, שזרקת לי את חבל ההצלה הזה. כן, וינס, זרקת לי חבל הצלה לחיים ואני לקחתי אותו ואחזתי בו.
תודה לכם משפחה, אוהדים וחברים שהשארתם את הלב שלי פועם מספיק זמן, עד שאני אקח את ההחלטה הזאת.
זה מדהים עד כמה החיים יכולים להשתנות כזה מהר, לטובה או לרעה. את שלי אני כבר לא יכול לזהות, בכל מקרה תודה לכם, WWE, מכל סיבה שעשיתם את זה, לא משנה איזו סיבה.
נתתם לי חיים. חיים משלי.
תודה רבה לכם על זה שהחזרתם לי את החלום, תודה שנתתם לי את ההזדמנות לעמוד על הרגליים שוב. חופשי... חופשי מהדברים האלה שאף אחד לא צריך בחיים, תחושה מכעס ושנאה שהופנו במיוחד כלפיי עצמי.
תראו, היום אני מבין דבר אחד. לא הייתי רק בנאדם קטן ועלוב, הייתי בנאדם עם מחלה קשה. זאת מחלה שונה לגמרי מסרטן או מחלות אחרות שמייסרות את הגוף. זאת מחלה שאפשר לרפא והיום יש לי את הידע, הכלים הרצון והלחימה בשביל לגרום למחלה להיות תחת שליטה.
התקווה שלי היא שיום אחד אני אקבל מחדש את המשפחה, חברים והאוהדים שהפסדתי בזמן המעשים שלי. אני מקווה שיום אחד כולכם תסלחו לי כמו שאלוהים סלח וכמו שאני סלחתי לעצמי.
אל תחשבו לרגע שזאת פרידה, להיפך, זה שלום. שלום של פגישה מחודשת, שלום מאורליאן[השם האמיתי של ג'ק רוברטס], לא ג'ק, ג'ק זה המבצע/השחקן והוא תמיד יישאר כך.
כי בכנות, אם הייתי הכי טוב במה שעשיתי למרות שהייתי לגמרי מחוק והרוס, האם יש גבול למה שאני יכול להיות כששני רגליי על הקרקע ואני יציב? אני חושב שלא.
אני כל כך נרגש כמו שבחיים שלי לא הייתי חוץ מכאשר הילדים שלי נולדו.
תיזהרו, זה לא אני עושה את הרעשים מתחת למיטה או בארון אצלכם, ג'ק החדש הולך לדפוק לכם על הדלת עם ניצוץ בעיניים בנהימה גדולה, הכוכב הזה לא ייפול, מקווה לראות אותכם בקרוב.
אורליאן סמית ג'וניור
ג'ק "הנחש" רוברטס
04/02/08
קרדיט ל-WWE הישראלי .

ציטוט ההודעה