"סטון קולד" סטיב אוסטין התראיין לעיתון במיאמי ואמר שם דברים מעניינים לגבי הופעה אפשרית במניה 24:
"הועברה אליי הצעה לגבי רסלמניה 24 איך סירבתי לה" הוא אומר "אני רוצה ללכת לטקס "היכל התהילה" ולראות אנשים נכנסים להיכל הגדול מכולם. יש להם מספיק כוכבים בWWE,הם לא צריכים אותי לרסלמניה"
"אם ממש הייתי צריך את הכסף,הייתי חוזר לזירה. אני שמרני לגבי הכסף שלי ומשקיע אותו בתבונה רבה. יש לי זכרונות מהעסק [ההאבקות],אני אוהב את העסק,אבל לא מתגעגע אליו"
הWWE אישרו שסטפני מקמהן בהריון בכתבה שפורסמה בWWE.COM. לא ידוע בדיוק מתי היא נכנסה להריון ומתי היא צפוייה ללדת,אבל בקרוב הם יהפכו ל4 במשפחה.
רנדי אורטון יצר איזשהוא "קליק" עם מתאבקים כמו אומאגה,קרליטו,ריי מיסטריו וMVP והוא ידוע כאחד ש"מגן" עלייהם. נאמר שהחבורה אוהבת להציק לשון מייקלס ולעשות לו מעשי קונדס. ממש גנון.
טריפל אייץ' חזר להתאבק אחרי המוות הפתאומי של בעל-אחותו. הוא הצטרף אל הWWE לפני כמה ימים בטור במזרח. ברוב ההופעות הוא התאבק יחד עם שון מייקלס ונתן פרומו DX לפני הקרב.
TNA הודיעו בשירות הSMSים שלהם שהם הולכים לעשות השנה PPV אינטארקטיבי. ככל הנראה זה יהיה דומה לסייבר סאנדיי.
MVP הפך לאחרונה המתאבק החמישי שמחזיק הכי הרבה זמן באליפות ארה"ב.
הרייטינג של ראו האחרון היה 3.4. בסביבות הרייטינג הממוצע לאחרונה.
הרייטינג של ECW האחרון היה 1.4. זוהי השתפרות קטנה מהממוצעים האחרונים שעמדו על 1.3.
הWWE ביטלו את NYR כדי שיוכלו להתרכז יותר בPPV'S אחרים.
בWWE מדברים שהאופציה האחרונה,במקרה ולא ימצא לסמאקדאון בית ולא תשודר בשום ערוץ בטלוויזיה,הוא לשים את התכנית כווידאו "בלעדי לWWE.COM" ולשדר את סמאקדאון כמו "היט" ו-"ולוסיטי" לשעבר.
קרדיט לאתר אחר

ציטוט ההודעה