מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אני צריך דריבר קול .. בדיוק לא יודע מה אני יכול לתת לכם פרטים:
Windows Xp home editon SP2
לוח אם של foxcon אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אני צריך דריבר קול .. בדיוק לא יודע מה אני יכול לתת לכם פרטים:
Windows Xp home editon SP2
לוח אם של foxcon אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו.
|
|
גבר תתקין אברסט ואזהוא יגיד לך במדוייק את המפרט של המחשב שלך ואת מה שאתה זקוק לו
יש דברים שאי-אפשר לגלות, אבל גם את זה לא תדע לעולם אם לא תנסה שוב ושוב עד שתבין שלעולם לא תבין
מ א ו ש ר
עידן הכלי
את הדגם של הלוח אני לא זוכר נסיתי להתקשר לחנות מחשבים מימנה קניתי כדי לדעת מה הדגם אך הם סגורים היום.
zms
מזו התכונה "אברסט" ומאיפו אני יכול להוריד אותה.
מ א ו ש ר
אולי איזה תגובה של מנהל /פקח פורום זה ? ואם מישהו יכול להביא לי את התוכנה אברסט (כמו ז zms רשם לי ) בשביל שאני ידע מה דגם לוח האם שלי.
מ א ו ש ר
לוח האם שלי הוא : FoxConn 661Enix Pro (ניראה לי שרושמים Enix {אניקס} ככה)
אז בבקשה מנהלים ומשתמשים תעזרו לי.
מ א ו ש ר
שמישהו אולי יעזור לי?!??!?!!??!!?! מישהווווווו למה יש את הפורום הזה?!?!?!
אחינו תקשיב דקה אני צריך שתוריד את אוורסט מהנעוצים יש שם מדריכים ותגיד לי מה רשום לך בקטגוריה של SOUND או שתעשה FULL REPORT ותביא לי אותו... אני כבר אמצא כי הדגם של הלוח אם שהבאת פה לא נמצא אין כזה דבר ENIX...