קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 47
    הודעה אחרונה: 20-12-2007, 17:19
  2. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 15-12-2007, 13:13
  3. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 06-12-2007, 21:42
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 24

[הורדה] .::* הפיל *::. להוריד מ: 'RS.com|ראפידשייר.קום' ללא הגבלה!

ברירת מחדל [הורדה] .::* הפיל *::. להוריד מ: 'RS.com|ראפידשייר.קום' ללא הגבלה!

לאחר המון המון זמן והרבה ציפיות הוא מגיע, הפיל ! נכון הוא גדול ומכוער... אבל גם עוצמתי !!!

התוכנה כעיקרון פותחה בכדי להוות מאגר להורדות מאתרי שיתוף היות שכל כך נימאס להיכנס לכל הפורומים ולחפש שם שעות חשבתי שמאגר עם חיפוש מהיר ונוח יהייה יותר טוב. תוך כדי הפיתוח הגעתי למסכנה שהפרוייקט כבר מספיק נרחב בכדי שאוסיף לו גם את אפשרות ההורדה [IMG]http://www.***.co.il/images/smilies2/smile.gif[/IMG]
    לאחר חודשים ספורים בלבד מתחילת הפרוייקט וכחודש של התוכנה בבדיקות "אלפה" מגיע אליכם ה"בטה"!
    __________________________________________________ ________________________
    לפני הצבת כל שאלה שהיא חייב לקרוא את המודעה ואת פרק ה
    "שאלות ותשובות!"

במידה וישאלו שאלות שתשובתן כבר נימצאת שם אני אתייחס אליהם כ"ספאם"!!!

התוכנה להורדה:

גירסה אחרונה:

כאן 0.0.1.1B
    במה עוסק המדריך ומה מאפשרת התוכנה?!
    הכל ניבנה בכדי להקל על המשתמש בעת הורדה מאתרי שיתוף, לספק לו את השירות הנוח
    ביותר ולמנוע ממנו כל סיבוך אפשרי!
    - התוכנה מאפשרת להוריד מראפיד שייר.קום [RS.COM] וכמו כן ממגה אפלאוד.קום [MegaUpload.com] בצורה אוטומטית מלאה וקבועה
    ללא שום המתנות בין קובץ לקובץ !!!
    - ניתן להשים רשימה של מאות קבצים והם ירדו ברצף אחד אחר השני!
    - היות והתוכנה בנוייה בתכליתה להורדה מאתרי שיתוף ישנו מנגנון שפועל
    לפיענוח הקודים בצורה אוטומטית !
    - כמו כן ישנו מנגנון אוטומטי להתחברות מחדש והחלפת אי-פי מובנה!
    - ההורדה בתוכנה מתבצעת באופן ישיר ללא חסימות כלשהן ולכן התוכנה מורידה
    במהירות מאקסימלית!
    - ישנה בתוכנה אפשרות מובנת להפעלת מצב "עלוקה" אשר יוריד את אותו הקובץ
    שוב ושוב וזאת על"מ להרוויח חשבונות פרימיום מראפיד-שייר.קום על בסיס נקודות.
    - התוכנה יכולה לעבוד בשילוב עם USD.
    - התוכנה מהווה מאגר הורדות שיבנה במהלך הדרך עם:
    -. חיפוש מקצועי ומהימן !
    -. אפשרות להעלות לשרת קישורים בצורה נוחה ומהירה !
    -. הורדה בקליק כפול אחד ו\או שליחה להורדה ב USD.
    - דפדפן מובנה עם מייטב הקישורים לאתרים המספקים הורדות ישירות !
    ועוד...
    ב. הוראות התקנה:
    1. הורידו את קובץ ההתקנה המלאה, פיתחו אותו היכן שאתם רוצים והפעילו את הפיל !
    2. חשוב נורא לציין שבעת הפעלת התוכנה התוכנה כותבת הגדרות לרגיסטרי של וינדוס, חייב לאפשר לה
    לעשות זאת אחרת התוכנה לא תעבוד כראוי !

ג. הוראות לשימוש:
    1. חפשו, הוסיפו והורידו לינקים כאוות נפשיכם !
    א. לשונית הדפדפן:

- בלשונית זו תוכלו לגלוש באינטרנט ולחפש לינקים להורדה ללא צורך לפחות את אקספלורר בעמוד ניפרד שיעיק עליכם.
    - כמו כן, צורפו לעמוד כפי שאתם רואים קישורים ישירים לאתרי-הורדות מומלצים.
    - נ.ב - עמוד הבית ישתנה בהמשך, זה הזמני שלנו מכיוון שאין לי זמן לעבוד על זה יותר מידי...
    ב.1.לשונית החיפוש לפני חיפוש:

- בלשונית זו תוכלו לערוך חיפושים על מאגר המיידע שלנו, הוא אומנם קטנטן עדיין אבל אני מאמין ברצון לשתף!!
    - כמו כן ניתן לראות שישנה אפשרות לבחור בצורה מסודרת את הקטגוריה שאנו מעוניינים לחפש בה, השפה, מצב הלינקים
    סוג הלינקים ואף לקבוע את כמות התוצאות לעמוד! אפשרויות נוספות ניתן למצוא בעמוד האפשרויות!

ב.2. לשונית החיפוש לאחר חיפוש:

- כפי שניתן לראות, כל לינק לפני הורדה\העלאה ניבדק ישירות עם השרת שלו בכדי לוודא שהוא אכן קיים ופעיל בשרת. תאריך ושעת הבדיקה האחרונה של הלינק נירשמים בשרת התוכנה אוטומטית בכדי לחסוך לכם את החשש של הורדת קבצים לא קיימים! כמו כן הלינקים שאינם פועלים נירשמים ככאלו!
    ב.3. לשונית החיפוש לאחר חיפוש ובחירת כניסה:

- בעת בחירת קישור להורדה מהחיפוש יפתח החלון עם המיידע על אותה הורדה הכולל תמונות והסברים.
    - בנוסף ניתן לראות שישנה מערכת דירוג להורדות השונות במידה וברצונכם לדרג לחצו על הכוכבים!

ג. לשונית העלאת הקישורים לשרת:

- במידה וברצונכם להעלות לשרת דבר זה או אחר כל שעליכם לעשות הוא למלאות את הפרטים ללחוץ על לחצן הבדיקה שיוודא
    שכל הנתונים שהוכנסו נימצאים במקומם, לאחר מכן ללחוץ על לחצן ההצבה.
    - אנא ממכם בעת העלאת קבצים השתדלו לקטלג ולהוסיף כמה שיותר פרטים בכדי שנוכל לשמור על התוכנה בצורה מסודרת!
    אני לא חברה אני בן-אדם אחד!
    - אם משהו לא מובן לכם אתם תמיד יכולים להניח עליו את העכבר ולקרוא את העזרה שנימצאת בחלון מימינכם!

ד. לבסוף, לשונית ההורדה בתוכנה:

- אני חושב שהכל פה דיי מובן, אז לא ארחיב בכתיבה, בכדי להוסיף קובץ לוחצים על 'ADD' וחשוב לזכור, בשורה העליונה שמופיעה
    לנו בחלון ההוספה מעניקים לקובץ כותרת ולא כותבים את הלינק !!! (זה לא USD, זה פועל אחרת...).

ה. חלון האפשרויות ולשוניותיו השונות:

- 1. הגדרות כלליות:
    - בעמוד זה ניתן וצריך להגדיר את שם המשתמש הייצוגי שלכם בשרת, פשוט כיתבו שם משתמש ולחצו SET.
    - בנוסף, מי שרוצה רק לחפש\להעלות קבצים לשרת ואינו רוצה להוריד בתוכנה עצמה צריך לקבוע את מיקום USD
    בכדי להשלים את האינטגרציה של שתי התוכנות.

- 2. הגדרות תצוגה:
    - אפשרויות תצוגה שונות והחשובות שבניהן:
    Auto-Display Info - במידה וסימנתם את זה כאשר אתם לוחצים על הורדה כלשהי
    בלשונית החיפוש המיידע הנוסף של אותה הורדה ייקפוץ בצורה אוטומטית באופן מיידי!(אם הורדתם את זה תצטרכו לפתוח אותו ידנית).
    Download Speed Calculation - בחרו כיצד ברצונכם לראות את מהירות ההורדה, בחישוב ממוצע של תהליך ההורדה או
    בחישוב של כל שנייה בניפרד.

- 3. הגדרות הורדה:
    - כאן ניתן לבחור את מיקום שמירת ההורדה, מיקום שמירת הקבצים הזמניים וכמו כן לבחור את השרת המועדף ואף כיצד להגיב
    במידה והקובץ שמורידים כבר קיים.
    - האפשרות OCR שונתה ועכשיו היא פנוייה בעבורכם למידה שאתם רוצים להשתמש במפענח חיצוני.

- 4. הגדרות שונות:
    - GENERAL: אפשרות לבטל את החלון ששואל אם אתם בטוחים שאתם רוצים לצאת מהתוכנה; להגדיר לתוכנה לעלות אוטומטית
    עם הפעלת המערכת; לקבוע לתוכנה שבעת הפעלתה היא תופעל במגש המשימות (איפה שהשעון); לקבוע לתוכנה לא להשתמש בדפדפן המובנה אלא לפתוח את דפדפן ברירת המחדל שלכם; לעקוב אחר לוח ההדבקה ולחפש לינקים - אם ימצאו אוטומטית
    לפתוח את חלון ההוספה של התוכנה; ביטול המודעה ששואלת אותכם אם אתם רוצים להוסיף את שאתם מורידים למאגר ההורדות.
    - DOWNLOADS: להתחיל להוריד ברגע שהתוכנה מופעלת; למחוק אוטומטית הורדות שהסתיימו; למחוק אוטומטית הורדות
    עם לינקים פגומים; כיבוי המערכת בעת סיום ההורדות; התחלת הורדה ברגע שמוסיפים אותה;
    האפשרות להשתמש בכותרת ההורדות בתור שם לתיקייה שבה הם יישמרו.
    [לפי הסדר מלמעלה למטה!]

- 5. התחברות מחדש:
    התוכנה לא תפעל בשום פנים ואופן בצורה רצופה ללא קביעת תצורת התחברות מחדש !!!
    ע"י קביעת התצורה להתחברות מחדש אתם מאפשרים לתוכנה להחליף לכם אי-פי בין הורדה אחת לאחרת בצורה אוטומטית
    וכך לאפשר לכם להמשיך להוריד ברצף!!
    למשתמשי נתבים שהנתב שלהם עדיין אינו בין הנתמכים:
    אתם חייבים להשתמש בתוכנה להתחברות מחדש לנתבים חיצונית ולקבוע את מיקומה ב: External Reconnector!

(אתם לא יכולים להשתמש ב RECONNECTOR הרגיל !!!)

-> במידה וניתקלתם בבאג מסויים אני נורא נורא אעריך את הדיווח עליו היות ואני המפתח
    של התוכנה אני חושב שזה יכול להועיל גם לכם בתור משתמשים.

שימוש מהנה.

אם אתם רוצים שיוריד לכם את הסרטים שלכם באופן אוטמטי יש את האופצייה הלתנתק ולהתחבר לבד http://rapidshare.com/files/93405220...97___1498_.rar

2. קישורים ממומנים

שאלות ותשובות:
    1.ש. למה אני יכול להוסיף רק לינקים של RAPIDSAHRE.COM ושל MegaUpload.com?
    -->ת. כי התוכנה תומכת אך ורק בהורדת קבצים מהאתרים האלו לבנתיים! תמיכה בעוד אתרים תתווסף בהמשך!

2.ש. מה יש מיוחד בתוכנה הזו שאין ב USD?
    -->ת. התוכנה הזו אינה אך ורק תוכנה להורדה אלא גם תוכנת שיתוף! ניתן לחפש ולהציב בה לינקים. כמו כן בניגוד ל USD
    היא בנוייה מהיסודות להורדה אוטומטית מראפיד-שייר ולכן התוספים שנוספו בצורה מאולטרת ל USD כאן כבר מובנים בתוכנה!

3.ש. למה מהירות ההורדה לא קבועה? פעם מוריד על 200 kb/s ופעם על 100kb/s למה זה קורה?
    -->ת. ישנם שני דרכים שבהם התוכנה תחשב את המהירות, לפי חישוב הכמות שהתקבלה בשנייה האחרונה או לפי ממוצע של
    כל ההורדה. כמובן שהדרך השנייה ניראת יותר יציבה! [ניתן לבחור באחת מהדרכים הללו באפשרויות - הורדה!]

4.ש. למה התוכנה לא מורידה לי בשיא מהירות רוחב הפס שלי ?
    -->ת. התוכנה תאפשר לך להוריד במהירות המירבית שהשרת שאתה מוריד ממנו מאפשר לה! כלומר, המהירות אינה קשורה
    לתוכנה כלל ואין מה לעשות בנידון, רק לנסות להוריד משרת אחר!

5.ש. היכן התוסף שהיה ב USD שמאפשר לנו לבחור את השרת להורדה מראפיד-שייר ?
    -->ת. התוסף המדובר כבר מובנה בתוכנה והוא מוגדר כהגדרת ברירת מחדל לבחור את השרת המהיר ביותר טרם לתחילת
    ההורדה! אם ברצונכם לבחור את השרת בעצמכם עיינו באפשרויות בלשונית ההורדה.

6.ש. ניסיתי לפרסם סיקור של הורדה בעיברית אך לאחר מכן הוא הציג הכול בסימני שאלה , למה זה?
    -->ת. התוכנה נכון לרגע זה תומכת אך ורק בשפה האנגלית, אך היא עדיין בחיתוליה ובהמשך דרכה יערכו בה שינויים!

7.ש. יש לי נתב, התוכנה תעבוד גם בשבילי ?
    -->ת. כן, ישנו פתרון מובנה לנתבים אך הוא אינו תומך בכל הנתבים, במידה ושלך לא ניתמך קרא כאן!

8.ש. איך אני מפעיל, מגדיר, ומשתמש בתוסף העלוקה ? ולמה הוא קיים בכלל ?
    -->ת. מצב העלוקה כבר מובנה בתוכנה, בצד ימין למעלה בלשונית ההורדות! פשוט לחצו עליו והתוכנה תוריד את אותו הקובץ שוב
    ושוב! למה זה טוב ?! זה טוב בשביל לאסוף נקודות פרימיום מראפיד שייר ואולי גם לקבל חשבון פרימיום חינם בסופו-של-דבר!
    ישנה אפשרות לפתוח חשבון חינמי בראפיד-שייר, חשבון אספנים (collectors account) בחשבון זה אתם יכולים להעלות קבצים
    וכשאר משתמשים חינמיים אחרים מורידים את הקבצים שהעלתם אתם מרוויחים נקודות על כל הורדה של קובץ שהעלתם שהוא מעל למגה 1 [ 1MB ]. כלומר, מעלים קובץ של מגה אחד ומורידים אותו בעצמכם 10000 פעם, לאחר מכן תוכלו לקנות בנקודות הללו חשבון פרימיום. חשבון פרמיום כזה אפשר להשיג בקלות ע"י שיטה זו בערך תוך שבועיים.
    ע"י החישוב הבא:
    1 נקודה = 45 שניות להורדה + 45 שניות להתחברות מחדש (פחות או יותר) –> דקה וחצי.
    40 נקודות = שעה.
    720 נקודות = 18 שעות ביום. (על המחשב אנחנו גם נמצאים קצת ).
    5024 נקודות= שבוע.
    10,000 נקודות = שבועיים.

9.ש. הפעלתי את העלוקה, הוא מוריד את הקובץ שהעלתי לחשבון האספנים [מעל ל 1MB] שלי אך אנני מקבל נקודות, מדוע ?
    -->ת. ישנה מגבלה של ראפיד-שייר שניתן לקבל מכל אי-פי אך ורק 5 נק' בשעה נתונה, במידה והאי-פי שלכם לא התחלף או
    לחילופין התחלף לאחד מכתובת האי-פי שהיו לכם בשעה האחרונה שכבר תרם את כל 5 הנקודות שלו, אתם לא תקבלו נקודות!

10.ש. הגדרתי לתוכנה התחברות מחדש אך מרגע שהיא מנסה להתחבר מחדש היא לא מפסיקה, וכך היא בעצם ניתקעת!
    -->ת. רוב הסיכויים שההגדרות שלך להתחברות מחדש אינן מוצלחות ולכן מכיוון שתוכנת ההתחברות מחדש לא מצליחה להחליף
    אי-פי היא נאלצת לנסות שוב ושוב! בד"כ הפיתרון לכך הוא בהוספת זמן שינה לתוכנת ההתחברות [SLEEP] בחלון האפשרויות.

11.ש. במה אתה, בתור היוצר של התוכנה הזו והיוצר של אחת מהגירסאות היותר מוצלחות של USD, ממליץ להשתמש ?
    -->ת. ובכן, אני ממליץ להשתמש בפיל במידה ואתם מורידים רק מראפיד-שייר שכן הוא בנוי במיוחד לכך והוא יותר מהיר בזה,
    אך אם אתם מורידים מאתרי שיתוף אחרים גם תמשיכו להשתמש ב USD. כמובן שאפשר להשתמש בשניהם גם יחד והרי שהפיל ניבנה בצורה כזו שהוא יכול לפעול בשיתוף עם USD, פשוט תקבעו את נתיב התוכנה USD בפיל וכשאתם בוחרים בדברים מהחיפוש תבחרו בהורדה דרך USD

12.ש. למה אני לא יכול להוריד כמה קבצים בו-זמנית ?
    -->ת. פשוט מכיוון שהשרתים של ראפיד-שייר לא מאפשרים זאת! בהמשך כשהתוכנה תשודרג יכול להיות שמשתמשי
    פרימיום יוכלו להוריד יותר מקובץ אחד בו-זמנית.

13.ש. למה אני צריך לחכות כל פעם בין 40 שניות ל 2 דקות לפני ההורדה? בדיוק כמו באתר שלהם (rapidsahre.com)?
    -->ת. איך אומרים – "זה מה יש", אי אפשר לעשות שום דבר בנדון. ועדיף לחכות 2 דקות מאשר להוריד ידנית קובץ קובץ.

14.ש. מהו מיקום שמירת ברירת המחדל של התוכנה?
    -->ת. C:\Downloads

15.ש. האם ואיך אני יכול לעשות כמו בUSD כל מיני פקודות אוטומטיות? לדוגמא שלאחר סיום כל ההורדות המחשב יכבה?
    -->ת. בוודאי שאפשר רק שאצלנו בפיל פקודות אלו מובנות. כנס ל options לאחר מכן ל settings ואז בחר לבשונית miscellaneous שם סמן את האפשרות shut-down when done ובזה ניגמר העיניין.

16.ש. האם התוכנה תומכת בהורדה עם רשימות proxy ?
    -->ת. לא, התוכנה עדיין לא תומכת בהורדות דרך שרתי פרוקסי, אך זה מתוכנן לעתיד.

17.ש. האם זה בסדר שאין התקנה מסודרת לתוכנה? אלא רק חילוץ מהwinrar?
    -->ת. כן זה בסדר גמור, בנתיים עוד אין התקנה מסודרת כי כאמור זו גירסת בטא , כאשר תושק הגירסה המלאה תהיה גם התקנה.

18.ש. האנטי-וירוס שלי מזהה את התוכנה כוירוס - מדוע ?!
    -->ת. התוכנה אינה רשומה במאגרי חברות האנטי-וירוס משום שאני אינני חברה ואף לא פניתי אליהם בתור כזו לרשום את הפיל ולכן היא עלולה להימצא כוירוס מכיוון שהיא רושמת ברגיסטרי ועושה פעולות אוטומטיות במחשב... [Autoit] אך! התוכנה איננה וירוס ואני ערב לכך!!!

תודות רבות הולכות ל:adiyanai שעזר להרכיב, ולערוך את הרשימה הזו.

19.ש. אני מקבל הודעה מהתוכנה שאומרת לי שאין לתוכנה גישה ל'רגיסטרי' למה? ואיך פותרים את זה?
    -->ת. בכדי לפעול כשורה התוכנה צריכה לכתוב דברים ברישומי המערכת שלך, ולכן במידה והיא אינה יכולה אתה מקבל את ההודעה הזו. החסימה עלולה להתבצע או ע"י המערכת עצמה כפי שקורא בויסטה במידה ואינך מפעיל את הפיל 'כמנהל' או ע"י אחת ממערכות ההגנה על המחשב - אנטי-וירוס. בכדי לפתור את הבעייה הוסף את התוכנה לאזור הבטוח של האנטי-וירוס ו\או התחל את הפיל 'כמנהל'.

באגים ידועים:
    1. ישנו באג בתוכנה ורצוי לבטל את האפשרות:
    Use a temporary file for the download
    היות והיא התגלתה ככזו שיוצרת באגים! [תמונת האפשרויות -> 3].

משתמש מתקדם האוואטר של ronen1n
    שם פרטי
    רונן
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "יא ווא ראדי איזה קציצה"

נראה טוב אבל איך עושים שהתוכנה תתנתק ותתחבר לבד??
    תודה

תראה כאן
    http://rapidshare.com/files/93405220...97___1498_.rar
    אתה צריך לשים תסיסמא והקוד איטרנט בשביל זה

שם פרטי
    רונן
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "יא ווא ראדי איזה קציצה"

תודה עזרת לי מאד [אחלה תוכנה]

תהנה..
    וממליץ לכולם אני לא מפסיק להשתמש בה
    נערך לאחרונה על ידי hacoon; 21-02-2008 בשעה 00:14.

אי אי אי לגנוב הכל מ *** אהה אי אפשר לעשות שום דבר לבד מה שאתה עשיתה זה קופי פיסט כל אחד יכול לעשות!!!!לפחות תן קרדיט!!!

שם פרטי
    רונן
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "יא ווא ראדי איזה קציצה"

איך מפעילים מצב "עלוקה"???

משתמש מכור האוואטר של 2Moons
    לייקים
    1
    נקודות
    402
    משפט מחץ
    שניצל תירס,הטחינה של נאפיס הכי טעימה

יפה השקעת

משתמש מתחיל האוואטר של gta8888
    שם פרטי
    גיל ל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין

קצת מסובך אחי אבל תודה

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    איציק
    לייקים
    0
    נקודות
    130

פפפפפפפפפפששששששש איזההה השקעהה תודהה ..

תודה

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תודה

משתמש כבוד האוואטר של B1ackSn0w
    שם פרטי
    שחף
    לייקים
    15
    נקודות
    319
    משפט מחץ
    תעשו אהבה ולא מלחמה קונדום יותר זול מחומר נפץ!

אתם אשכרה משתמשים בזה! אצלי האנטי וירוס מצא וירוס תולעת בפנים!
    תכירו את שמוליק, אבא קנה לי

הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה

ציטוט נכתב במקור על ידי אושרי
    לפני כל יום שהיינו הולכים לישון אבאלה שלי היה בא מרביץ לנו בחורף להריץ דם בגוף כי היה קר זה היה כואב אבל מחמם וגם מרדים

זה חרא של תוכנה בקושי מורידה אחרי כמה פעמים אתה כבר צריך להתנתק מהאינטרנט קיצר אל תורידו

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,707 | הודעות: 8,173,294 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect