האם הצבא מסבסד/מממן השלמת/שיפור בגרויות אחרי הצבא?
אם אפשר עוד פרטים אני אודה מאוד.
תודה![]()
האם הצבא מסבסד/מממן השלמת/שיפור בגרויות אחרי הצבא?
אם אפשר עוד פרטים אני אודה מאוד.
תודה![]()
|
|
אני לא כל כך מכיר את הפרוצדורה אבל הוא כן ממן השלמת בגרויות (אני חושב רק אחת אבל גם לא סגור).
אני מאמין שיש פה אנשים שיודעים קצת יותר טוב אז תחכה לעוד תשובה מהם.
ישי התותח
השלמת בגרויות אפשר במסגרת הצבא בחינם (לקראת סוף השירות) עושים את זה במסגרת צבאית.
שיפור בגרויות לא ניתן לבצע במסגרת השירות. אך לאחר השירות במסגרת היחידה להכוונה תוכל גם לשפר בעד 50 אחוז הנחה במכונים ובתי ספר שקיימים ברשימה שלהם. כמו כן יש גם המון מלגות שזה כבר תלוי במה עשית בצבא.
אגב אם אתה צריך להשלים (כלומר אין לך זכאות לבגרות) מלבד ממיון מלא של הצבא תוכל גם לקבל מימון ממשרד החינוך במסגרת פרוייקט השר)
נערך לאחרונה על ידי israeliviper; 20-02-2008 בשעה 19:08.
אתה יכול להשלים גם ל12 שנות לימוד אם אין לך
ואפשר לעשות את זה בזמן הצבא
רק שאתה צריך לחתום שס"ן (שירות סדיר נוסף)
אבל הוא יהיה הרבה יותר קצר מהזמן ש"בזבזת" על הלימודים
לא יודע אם זה רק ללוחמים או לכולם אבל אני יודע שמישהו מהמחלקה שלי יצא לזה
שאתה עושה את המבחנים אל תהיה יותר מדי טמבל כי אז הם אפילו לא ינסו לקחת אותך
ואל תהיה יותר מדי חכם ותענה על הכל נכון כי אז הם יגידו שאתה יכול לבד וגם לא יקחו אותך
אם זה יהיה ממש קל בשבילך תטעה בכמה שאלות בכוונה
אתם מטעים אותו מסכן...
אתה נרשם בבית ספר לתאריכי בגרות... על כל בגרות משלם 20 שקל ואז הצבא מחויב לשחרר אותך שתלך לבגרות וגם נותן לך 24 שעות לפני שתלמד... אני אומר לך את זה בדוק מניסיון ולא סתם...
דרך אגב אני מציע לך לבוא לבגרות עם מדים.. תעשה קצת מצפון לבוחנים.. ובכלל דבר עם המנהלת שתארגן לך איזה סידור כמו שאני עשיתי איתה...
הוא שאל על לימודים דרך הצבא
לא סתם לגשת לבגרות
לא ידידי, אתה המטעה פה. מה שרשמתי לו זה בדיוק מה שקיים. לחסרי זכאות יש לימודים במסגרת הצבא בלי לשלם שקל! אתה מדבר רק על הבחינה עצמה שזה משהו אחר, וזה ללא קשר לצבא. הצבא מחוייב לשחרר לבחינות אבל זה לא קשור למה שהוא רוצה לעשות. ללמוד יום לפני לבגרות זה מגוחך. במיוחד שהצבא מציע מסגרת לימודית
התשובה של וייפר מהחלט ממצה. תגיע לבסיס, תחבור למש"קית חינוך שלך.
מה שאיתי אומר, זה שאם אתה רוצה לגשת למבחן בגרות באופן אקסטרני, בלי ללמוד, אתה משלם על המבחן (אם אני לא טועה 25 שקלים), מראה קבלה, והצבא חייב לשחרר אותך יום לפני וביום הבחינה.
וייפר מדבר על לימודים אחרי (ובמסגרת) הצבא של השלמה לבגרויות, במכינה מסודרת. גם זה, לפי אופי השירות (כמובן לוחמים מקבלים יותר) דרך המש"קית חינוך (בתוך השירוךת) או לאחר השחרור דרך היחידה להכוונת חיילים משוחררים של משרד הבטחון.
....
גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!
לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.
הצבא לא יממן לך את הבגרויות אבל הוא יתן לך להשתחרר
....
גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!
לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.
מטורף אז ככה. אחרי שאתה מסיים צבא תוך חודש אתה מקבל מענק + פיקדון , שזה בערך 15000 ש"ח לחייל גובניק ו 20000 לקרבי. אם אתה הולך למוסד כלשהו להשלים בגרויות תצטרך לשלם כסף ואתה יכול להיעזר בפיקדון שקיבלת מצבא....
מקווה שעזרתי לך![]()
לפחות תגיד סליחה