אז תישמעו שחקתי ב RiseAndFall הדמו ומזה נידלקתי על המשחק אז אם מישהוא יכול להביא לי את המשחק בכמה שפחות לינקים אני עודה לו מעוד
תודה מראש YAKOV2142
אז תישמעו שחקתי ב RiseAndFall הדמו ומזה נידלקתי על המשחק אז אם מישהוא יכול להביא לי את המשחק בכמה שפחות לינקים אני עודה לו מעוד
תודה מראש YAKOV2142
|
|
תודה אל ההשקאה אבל אולי מישהוא אחר
תקומה ונפילה : תרבויות במלחמה / Rise And Fall Civilizations At War
תקציר:
זוכרים את שיעורי ההיסטוריה בבית הספר היסודי? אם התשובה היא כן, אתם בטוח זוכרים שמות של ארבע אימפריות - יוון, רומא, מצרים ופרס. המשחק החדש מבית midway יאפשר לכם לקחת את הפיקוד על צבאותיה של אחת מהאימפריות האדירות האלו, ויותר מכך - תוכלו לשחק לצד הצבא בתור אחד משמונה גיבורים מהגדולים ביותר שידעה ההיסטוריה. בעזרת גרפיקה מדהימה ומנוע פיזיקלי מיוחד הקרבות ייראו לכם מציאותיים ביותר, במיוחד כאשר תנסו לטפס במעלה גבעה כאשר חיילי האוייב מגלגלים עליכם סלעים מלמעלה. מפתחי המשחק אפילו הוסיפו אמצעי שליטה שיהפכו את ההרג חסר-הרחמים של אויביכם לקל ונוח מתמיד. החידוש האמיתי של המשחק, שמבדיל אותו ממשחקי האסטרטגיה בזמן-אמת האחרים, הוא הגיבור. בניגוד ל-Warcraft III בו אמנם היתה לכם שליטה על דמויות ראשיות חזקות במיוחד, כאן תוכלו לעבור למבט מגוף שלישי. כל זמן שכוחכם יעמוד לכם, תוכלו לחבוט, לחתוך ולקצוץ את חיילי האוייב כאוות נפשכם. גם הקרבות הימיים מהווים חידוש, והם קלים, יפים ונוחים יותר מאי פעם - תוכלו לפקוד על ספינותיכם לנגח את ספינות האוייב, להנחית צבאות ביבשה, ואת כל שלל הדברים הנפלאים שאפשר לעשות עם ספינות מלחמה עמוסות לוחמים צמאי-דם.
דרישות מערכת:
-מערכת הפעלה - ווינדוס 2000/XP
-מעבד - Intel פנטיום 4 1.5 ג'יגה-הרץ' או AMD אטלון XP 1500 או יותר
-זיכרון - 512 מגה-בייט
-כרטיס מסך - תמיכה מלאה ב-Directx 9.0c
כרטיסי מסך תומכים:
ATI-כרטיסי 8500 ומעלה וכרטיסי X300 ומעלה
NVidia-כרטיסי 3 ומעלה
-כרטיס קול - תמיכה מלאה ב-DirectX 9.0c
להורדה:
חלק מוסתר:
ed2k://|file|Rise.And.Fall.Civilizations.At.War-RELOADED.[Dc-angel.com-Vista-f.com].iso|3804270592|923752165F2FD98B73BE74C1E199AF9C|/
זה היה פעמיים
נערך לאחרונה על ידי DAVID2142; 27-02-2008 בשעה 17:52.
למה להקפיץ^^???? נעול