יש לי k800i ושומעים חלש...
אני הגברתי את זה כבר דרך האקווילייזר...(תפריט-->נגן המוסיקה-->כעת בהפעלה-->עוד-->הגדרות-->אקווילייזר-->ידנית- ואז הגברתי להכי גבוה בהכל)
מישהו יכול לעזור לי איך אני מגביר עוד?
תודה לעוזרים
יש לי k800i ושומעים חלש...
אני הגברתי את זה כבר דרך האקווילייזר...(תפריט-->נגן המוסיקה-->כעת בהפעלה-->עוד-->הגדרות-->אקווילייזר-->ידנית- ואז הגברתי להכי גבוה בהכל)
מישהו יכול לעזור לי איך אני מגביר עוד?
תודה לעוזרים
נערך לאחרונה על ידי sagi85200; 03-03-2008 בשעה 15:04.
רב סרן-רועי קליין.רועי קליין היה מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבית ג'מיל-נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רבים מהאנשים מוסיפים את זה:"אם הסיפור נגע לליבכם אנא הוסיפו זאת לחתימה"
אבל אני אומר:אם אתם יהודים שימו את זה בחתימה.
|
|
יש תוכנה אני חושב
אבל זה יהרוס מהר את הרמקול.
Keep the blue side up.i
יש תוכנה אני חושב
אבל זה יהרוס מהר את הרמקול.
Keep the blue side up.i
nestle למה אתה כתבת תהודעה פעמיים?
מישהו יכול אולי לתת לי מדריך?
רב סרן-רועי קליין.רועי קליין היה מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבית ג'מיל-נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
מזה רוזולוציה כמדומני זה המסך לא? ורוזולציה ברמקולים היא בכלל האיכות של הרמקול או הכרטיס קול...
לא נראה לי שאתה יכול להגביר...
אם אתם רוצים מענה מהיר פשוט צוטטו אותי
מצאתי פעם מדריך איך לעשות את זה ועשיתי את זה אצל בן דוד שלי בפלאפון שלו, וזה עבד, פשוט שעכשיו אני לא מוצא את המדריך
נערך לאחרונה על ידי sagi85200; 05-03-2008 בשעה 15:39.