מנוע ה-V12 שמניע את ה-Q7 מגיע בבסיסו ממנוע הטורבו דיזל שניצח בשנתיים האחרונות את מירוץ 24 השעות של לה מאן. על כן, ישנה חשיבות תדמיתית מאוד גדולה לשימוש בשמו של המירוץ המפרך, בעיקר אם הוא מחובר למכונית הספורט של החברה.
את האודי R8 קונספט בגרסת הדיזל כבר פגשנו בחודש ינואר האחרון בתערוכת דטרויט, אך אז היה דימיון גדול בינה ובין שאר הגרסאות הסדרתיות. לתערוכת ז'נבה מביאה אודי את לוגמת הסולר האימתנית שעוברת מספר שינויים ובראשם גוון אדום בוהק שלא משאיר איש אדיש אליה.
בניגוד לגרסת דטרויט שם שמרו באודי על זכות השתיקה, הפעם הם מציינים בגאון כי המכונית נוסעת ועושה זאת כלל לא רע. האם הצהרה זאת, יחד עם העובדה כי מנוע ה-V12 עבר לייצור סדרתי ב-Q7, רומז על כוונות להביאה לייצור? עם 500 כ"ס, 102 קג"מ, 4.2 שניות ל-100 וקצת יותר מ-300 קמ"ש אנחנו בהחלט נשמח לראות זאת קורה.
בדיוק כמו הQ7 גרסת על..
אבל כמובן שזו מכונית ספורט טהורה..אם לא מכונית על טהורה..
עדיין יפה..
קרדיט ל"וואלה!" רכב






ציטוט ההודעה





