שלום יש לי וינדוס ויסטה וכשאני מנסה לכבות את המחשב הוא כותב לי שהוא יוצא אך הוא לא נכבה..
תודה לעוזרים
שלום יש לי וינדוס ויסטה וכשאני מנסה לכבות את המחשב הוא כותב לי שהוא יוצא אך הוא לא נכבה..
תודה לעוזרים
|
|
מייקרוסופט: לא נכבה לכם את המחשב
פורסם ביום ראשון, 2 ביולי, 2006
בשבוע שעבר הופיעה גירסא חדשה של כלי שמוודא את חוקיות גרסת הווינדוס שמותקנת במחשב, Windows Genuine Advantage, או בקיצור WGA.
הופעתו עוררה חששות רבים, ביניהם הסברה שמייקרוסופט מתכננת להוציא "מתג קטלני" שיוציא מכלל פעולה גרסאות של ווינדוס שבעליהן יסרבו להתקין את העדכון החדש. החששות התעוררו לאחר שבלוגר ב-ZDNet.com טען שבשיחה בין משתמש ווינדוס לנציג תמיכת מייקרוסופט, הנציג הודה בכך שמי שלא יתקין את הגירסא החדשה של WGA - תוך 30 יום הווינדוס שלו יפסיק לעבוד.
דובר מייקרוסופט הכחיש שיש לחברה כוונות מסוג זה, ואמר: "הטכנולוגיות האנטי-פירטיות של מייקרוסופט לא יכולות לכבות את המחשב שלכם ולא יעשו זאת". כמו כן הוא מסר שבווינדוס ויסטה יושם דגש על הפיכת השימוש בגרסאות פירטיות לקשה יותר ולא כדאי. האקטיבציה בגירסא העסקית של ויסטה תהיה שונה ממה שמוכר לנו כיום, ומטרתה תהיה למנוע דליפה של מספרים סידוריים, עליהם מתבססת הפירטיות של מוצרי מייקרוסופט.
ככה היה כתוב באתר שלהם לפני הרבי זמן לא יודע אם זה קשור
דרך אגב לזה הגעתי דרך חיפוש בגוגל אחר התגיות
לא נכבה וויסטה
ניראה לי שגוגל הוא פוטר הבעיות המיקצועי ביותר שיש כיום![]()
תודה אחי אבל יש כמעט לכולם יש וינדוס פירטי...ולא נראה לי שלכולם יש אותה בעיה...תודה בכל אופן
מהי גירסהת הויסטה שברשותך?
האם יש לה sp1?