אוקיי אלו טיפים ישנים אני לא יודע אם כולם מכירים שיהיה למי שלא מכיר אני רוצה תגובות בוות ואם יש לי טעות במדריך אז תתקנו אותי
תוכן:
-מה זה עוגיות?
--איך למחוק עוגיות?
-מה זה temp?
--איך להיפטר מtemp?
-איך להיות בטוחים שמחקתי הכל,האם אפשר למחוק עוד?
-מה זה מועיל למחשב?
מה זה עוגיות?
היא פיסת מידע הנשלחת מהשרת לדפדפן, והיא מוחזרת ללא שינוי עם כל גישה לשרת. העוגיות משמשות לאימות, למעקב ולאגירת מידע על אודות המשתמש, כגון שמירת העדפות המשתמש.
איך למחוק עוגיות?
-בפורומים אחרי שמתנתקים מהמשתמש זה מוחק cookies אוטומטית אבל באתרים כמו וואלה הקוקיז נשאר במחשב ובעצם הקובץ cookies הזה לא נחוץ לנו במחשב.
אז מה שצריך לעשות בשביל למחוק צריך להגיע ליעד שלהם:
בווינדואס בעברית:התחל-->הפעלה-->שם הקלידו cookies
בווינדואס באנגליתtrat-->Run-->and write there cookies
מי שלא ידע שיטה זאת אז הוא יראהשם הרבה.אז מה שאתם צריכים לעשות זה למחוק את כל מה שיש שם חוץ מקובץ אחד שקוראים לו index.אם אין את קובץ זה אז לא משנה..
הערה:
-אסור לחלוטין למחוק את קובץ index (רק אם יש את קובץ זה בתקיה)
מה זה temp?
בתוך תקיית Temp ו %Temp% יש קבצים שהם באים מהאינטרנט,סתם תופס מקום.אלו קבצים לא זמניים.הם לא נחוצים לנו במחשב
איך להיפטר מTemp?
אוקיי במקרה הזה הבצים שיש בתקייה Temp לא נמחקים כמו קבצים cookies אתם צריכים למחוק אותם לבד.
היעד למקום הTemp:
בווינדואס בעברית:התחל-->הפעלה-->הקלידו שם Temp
בווינדואס באנגליתtart-->Run-->ant write there Temp
היעד למקום ה%Temp% בדיוק כמו היעד למקום Temp,פשוט תרשמו %Temp% בהפעלה
אוקיי לאלה שלא נגעו בתיקיה הם בטוח יהיו לחוצים בגלל שהם רואים שם הרבה קבצים אז פשוט תמחקו אותם..
הערה:
-קבצים שלא נמחקו בבקשה אל תנסו למחוק כי כנראה קבצים אלו עדין בשימוש
איך להיות בטוחים שמחקתי הכל,האם אפשר למחוק עוד?
אוקיי אי אפשר להיות בטוחים עד שלא נעשה את הדבר אחרון.כה יש עוד דברים למחוק כמו היסטוריה ודברים ישנים ועכשיו תלמדו לעשות זאת:
-כאשר אתם על דפדפן כנסו לכלים שבסרגל ותבחרו באפשרויות אינטרנט,ראו תמונה:
-עכשיו תלחצו על מחיקה(מסומן בתמונה),ולאחר מכן תעברו לתמונה השניה ושם תלחצו על מחיקת הכל(מסומן בתמונה) ותאשרו,ראו בתמונה:
עכשיו אתם יכולים להיות בטוחים כי מחקתם הכל...
מה זה מועיל למחשב?
אוקיי תהר לעצמך שאתה הולך ברגל ואתה סוחב משהו כבד אז זה מקשה ליך ללכת יותר מהר הרגיל.
קבצים אלו מעמיסים על המחשב סתם ולא מאפשרים לו לתפקד יותר מהר ממה שהוא עכשיו.כל עוד אתם מקפידים למחוק את הקבצים כל שלוה ימים אז המחשב יהיה בסדר ולא יהיה עמוס בקבצים שלא צריכים
אוקיי סיימתי את המדריך מקווה שעזרתי לאנשים...
קרדיט לי =]
תגובות בונות..

trat-->Run-->and write there cookies