כשדוד לוי נפטר הוא הלך בשמיים והגיע לשערי גן עדן, הוא דפק בדלת ושאלו אותו המלאכים מבפנים מי זה, אז הוא אמר, אני דוד לוי, אני עשיתי טוב לעם היהודי מגיע לי להיכנס, הם חשבו רגע ואמרו בסדר, אבל איך תוכיח לנו שאתה דוד לוי, כשמוצרט בא הוא עשה לאנו יצירה חדשה ראינו התרשמנו והאמנו, כשפיקאסו בה, הוא צייר לנו ציור מדהים ונכנס, אבל איך אתה תוכיח ? אז הוא אמר להם, אל תדאגו אני אוכיח לכם, אבל מי אילו מוצרט ופיקסו ? אז המלאכים פתחו את הדלת ואמרו לו : זה בסדר, אתה יכול להיכנס..
איזה בחור צעיר נעמד ליד הבית של ביבי והתחיל לצעוק(כשביבי עוד היה ראש ממשלה) ראש הממשלה שקרן, ראש הממשלה שקרן, באו ותפסו אותו שומרי הראש של ביבי ולקחו אותו משם בכח לתחנת המשטרה, אז הוא אמר להם, אבל התכוונתי לראש הממשלה של סוריה, אז אמרו לו השומרים : מה אתה חושב שאנחנו לא יודעים איזה ראש ממשלה שקרן ?
איש אחד מגיע לבית של ביבי ודורש לדבר עם ראש הממשלה, שרה אשתו של ביבי עונה לו שביבי כבר לא ראש ממשלה, הוא הולך וחוזר כעבור 2 דקות ושואל עוד פעם אם הוא יכול לדבר עם ראש הממשלה, והיא עונה לו שביבי כבר לא ראש ממשלה, ככה עוד פעם ועוד פעם בסוף היא מתעצבנת ואומר לו : מה הסיפור שלך אתה לא מבין שביבי כבר לא ראש ממשלה ? אז האיש אמר לה : אני יודע את זה עוד מלפני שהגעתי אני פשוט נהנה לשמוע את זה כל פעם מחדש !
אריאל שרון מת ומגיע לגיהינום, השטן מקבל את פניו ואומר לו שבגלל שהוא היה ראש ממשלה הוא ייתן לו לבחור את העונש שלו, אריק מטייל לו קצת במקום ורואה את ערפת על שיפודים, את בגין על האש, ואת ביבי מזיין את פמלה אנדרסון, אז אריק מבקש את העונש של ביבי והשטן אומר לו שאי אפשר, אריק אומר לו : למה אי אפשר ? אז השטן עונה לו : זה לא העונש שלו, זה העונש שלה !
נהג נוסע ברחובות ירושלים, לפתע מופיעים שומרי ראש, ואריאל שרון יוצא לרחוב, שומרי הראש ממשיכים ואריאל שרון נעמד באמצע הכביש כדי לקשור נעל, הנהג צופר לו וצועק לו : זוז כבר מהדרך ! עונה לו שרון : סע מסביב ! אז הנהג מחזיר לו : מה אתה רוצה שייגמר לי הדלק ?!
היפיפייה הנרדמת, סופרמן ופינוקיו עולים לשמיים, המלאך גבריאל נותן לכל אחד מהם אפשרות להיכנס אליו בתורו ולדבר איתו ולשאול אותו שאלה אחת שהוא חייב לענות עליה, נכנס בפנים סופרמן, יוצא ואומר לשניהם : יש ! אני הייתי הכי חזק בכל העולם ! נכנסת היפיפייה הנרדמת ויוצאת ואומרת : איזה כיף אני הייתי הכי יפה בעולם, נכנס פינוקיו בפנים, ויוצא עצבני : מי זה הביבי הזה ?
לאחר הבחירות נכנס ביבי נתניהו עם חיוך גדול לתוך המשרד מסתכל על לימור ליבנת ועושה לה V עם היד שלו, לימור מתרגשת וצועקת, מה ניצחנו ? עונה לה, ביבי, מה פתאום, נשארנו רק שנינו..
תהנו ותגיבו :]

ציטוט ההודעה